Home » , » Κάποιοι παίζουν συνειδητά με την φωτιά; (Βίντεο)

Κάποιοι παίζουν συνειδητά με την φωτιά; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 | 11:20 μ.μ.

Μήπως είναι συνειδητή επιλογή ορισμένων, να οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα με το πιθανό ενδεχόμενο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και να επακολουθήσουν απρόβλεπτα γεγονότα;

Σήμερα είχαμε μια απροκάλυπτη προσπάθεια φίμωσης της ιστοσελίδας omniatv και συγκάλυψης της αστυνομικής βίας.

Λίγο αργότερα μαθαίνουμε ότι ο μπάτσος που ξυλοκόπησε το 11χρονο παιδάκι είναι ένας γνωστός "νταής" μπάτσος, ο οποίος μάλιστα, "είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό ζευγαριού, το 2016, και μάλιστα είχε αθωωθεί. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει το καθεστώς ατιμωρησίας που, δυστυχώς, επικρατεί στους κόλπους της αστυνομίας,", όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αστικού τύπου.

Κι αυτό το τελευταίο περιστατικό αστυνομικής βίας, έρχεται να προστεθεί στα τόσα παρόμοια που υπήρξαν, ξεχειλίζοντας την οργή και αγανάκτηση από ένα μεγάλο μέρος της κινηματικής νεολαίας. Οι σχετικοί σχολιασμοί θαμώνων του διαδικτύου, που υπάρχουν είναι ενδεικτικοί αυτής της κατάστασης.

Αυτό που διαπιστώνει εύκολα κανένας είναι ότι συσσωρεύεται μίσος απέναντι στα πρόσωπα των μπάτσων και αν κάποια στιγμή μετουσιωθεί σε έμπρακτη αντίδραση πολύ φοβούμαστε ότι θα βρεθούμε μπροστά σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Το παρακάτω βιντεάκι από το παρελθόν, που ξαναεμφανίστηκε και ανακυκλώθηκε στο Ιντερνέτ, δίνει μια χαρακτηριστική εικόνα για την κατάσταση που διαμορφώνεται.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger