Home » , » ΑηΔΙΑΣ - Μάλιστα. Θα γίνει ΕΔΕ για τον βασανισμό μικρού παιδιού από μπάτσους.

ΑηΔΙΑΣ - Μάλιστα. Θα γίνει ΕΔΕ για τον βασανισμό μικρού παιδιού από μπάτσους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 | 7:12 μ.μ.


Η είδηση για το νέο κρούσμα μπατσάδικης κτηνωδίας, αυτή την φορά με θύμα ένα 11χρονο παιδάκι, εντελώς τυχαία έτυχε να δει το φως της δημοσιότητας. 
Κυκλοφόρησε βίντεο κλειστής κάμερας ασφαλείας, που απεικονίζει το περιστατικό και δημιούργησε σάλο στα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παρέμβει ο υπουργός μπάτσων και καταστολής και η ΓΑΔΑ να εκδώσει ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, μπάτσοι της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο χωρίς κανένα λόγο ένα 11χρονο παιδάκι και ένας "άντρακλας" απ' αυτούς χτύπησε τον πιτσιρικά στο κεφάλι, τόσο σοβαρά ώστε να χρειαστεί ο πατέρας του να το μεταφέρει στο νοσοκομείο καταγγέλλοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το αγόρι «ήταν σε άθλια κατάσταση τρομαγμένο φοβισμένο και με εμφανή την ταλαιπωρία που υπέστη».

Κάποιες επισημάνσεις τηλεγραφικά. Μήπως θεωρεί ο Χρυσοχοϊδης ότι η δημόσια παραδοχή μπατσοσυνδικαλιστή ότι "η νέα πολιτική ηγεσία της αστυνομίας, μας έλυσε τα χέρια", θα ήταν για να μπορούν οι μπάτσοι ... να προσεύχονται; 

Και τι σημαίνει το ότι ο μπάτσος δεν μπορεί να "χτυπά αναίτια". Μπορεί δηλαδή να ξυλοφορτώνει τον κόσμο όποτε το θεωρεί αυτός "δικαιολογημένο".
Οσο για το ότι "όποιος χτυπά ανήλικα δεν χωρά πουθενά", απλώς αυτή την στιγμή το σημειώνουμε για να το επαναφέρουμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, την κατάληξη της οποίας ήδη γνωρίζουμε. (Υπάρχει μεγάλη εμπειρία από παρόμοιες περιπτώσεις).

Πάμε τώρα στην ανακοίνωση της Κατεχάκη: «Με απόφαση του Αρχηγείου οι αστυνομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάσσεται σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. ...Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και απεικονίζει περιστατικό βιαιοπραγίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε βάρος ανηλίκου ημεδαπού  στο Μενίδι, ανακοινώνεται ότι ήδη από χθες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, για τα αποτελέσματα της οποίας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση».


Μάλιστα. Θα γίνει ΕΔΕ... Ε, και; Λες και δεν είδαμε το "χάιδεμα" που έκανε το παραπεμπτικό βούλευμα που εκδόθηκε πρόσφατα για τους μπάτσους, που συμμετείχαν στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, λες και αγνοούμε ότι με τις καταθέσεις τους οι μπάτσοι ενοχοποιούν αθώους, και απαλλάσσουν τους εγκληματίες συναδέλφους τους, λες και δεν σέρνεται εδώ και μήνες -μέχρι να μας σερβίρουν το επιθυμητό για τους μπάτσους αποτέλεσμα- η ΕΔΕ για τους μπάτσους που βασάνισαν ανάπηρη γυναίκα στο Α.Τ. Ομονοίας.

Υ.Γ: Να αναμένουμε ότι ο Δανίκας θα πάρει άλλη μια συνέντευξη από τον Χρυσοχοϊδη για να "ξεπλύνει" κι αυτή την μπατσάδικη βαρβαρότητα;

________________

Γράφει ο mitsos175

 ΑηΔΙΑΣ:



“Νέα υπόθεση αυθαίρετης αστυνομικής βίας και μάλιστα σε βάρος ενός 11χρονου παιδιού είδε το φως της δημοσιότητας με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σε αυτό απεικονίζονται αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κάνουν έλεγχο σε δύο ανήλικους στο Μενίδι και ένας από αυτούς να χτυπά τον έναν από τους δύο...” (902)

Φυσικά διατάχθηκε ΕΔΕ (Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε). Πολλά μπορούμε να πούμε.
Aν δεν ήταν το διαδίκτυο, αντί για ψυχολόγο το παιδί θα μιλούσε με συγκρατούμενους του! Είπαμε, η αλήθεια είναι επικίνδυνη.

Η ειρωνεία είναι πως οι μπάτσοι είχαν φαγωθεί να υπάρχουν κάμερες παντού, για να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα. Προφανώς των συναδέλφων τους.
Επίσης τα σχόλια που γράφονται, δεν τα λες κι “αποθεωτικά” για την Ελληνική μπατσοκρατία και την κυβέρνηση που σιγοντάρει.

Οι μπάτσοι διαταγές εκτελούν. Έτσι τους έμαθαν, έτσι κάνουν. Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, άστεγοι, πρόσφυγες...

Τουλάχιστο τις τρώει που και που κάνας γαλάζιος νοικοκύρης από σπόντα. Το λέω γιατί αυτό ακριβώς ψηφίζει: Να τον ξυλοκοπούν! Να υποθέσω πως ο αδιάβαστος και ο Κούλης είναι πολύ υπερήφανοι για τους συγκεκριμένους αστυνομικούς; Είναι, γιατί να μην είναι; Δεν εκτελούν το καθήκον τους με πάθος; Πολύ πάθος!

Πάλι καλά που δεν εξοστρακίστηκε καμιά σφαίρα! Είναι το κράτος του Μητσοτάκη, οι άριστοι του Κούλη. Στους μαζοχιστές λέω “μην ανησυχείτε προσλαμβάνει συνέχεια μπάτσους, θα φάμε όλοι ξύλο”. Κι όσοι θέλουμε, κι όσοι δεν θέλουμε. 1.200 πριν 1.500 τώρα. Όλοι άριστοι! “Έχουν πτυχίο από κολέγιο; - Από τα γραφεία της ΝΔ, που αξίζει 10 πτυχία”!

Γενικά οι μπάτσοι βαράνε. Η ντροπή δεν είναι δουλειά, αλλά κάτι πρέπει να κάνουν κι αυτοί. Δεν το έχουν στο πλέξιμο, δεν ξέρουν τίποτε άλλο, οπότε ρίχνουν ξύλο. Η συγκεκριμένη ομάδα όμως έχει δημιουργήσει πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα και μάλιστα πολύ σοβαρά. Η δράση της θυμίζει ISIS στη Συρία!

Ο κόσμος δεν θα ανεχτεί για πολύ τις ασχήμιες τους. Πριν λίγες μέρες θυμίζουμε την συμπεριφορά τους έναντι των θεραπευόμενων στο "18άνω", όπου “παρόλο που συνοδεύονταν από το γυμναστή και ένα συνοδό και διέθεταν όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία και επέδειξαν στα αστυνομικά όργανα, εξαντλήθηκε προς αυτούς η πιο ακραία μορφή αυστηρότητας, με σωματικό έλεγχο και εξακρίβωση στοιχείων”.

Μητσοτάκη, πίστεψε με, αυτό το λέω και για δικό σου καλό: Κατάργησε τους. Θα πάρουν άνθρωπο στο λαιμό τους και θα γίνει ΧΑΜΟΣ!

Ειρωνείες, ύβρεις, απειλές, σεξουαλικά υπονοούμενα, αδικαιολόγητη σωματική έρευνα, βία... όλα αυτά χωρίς αφορμή! Και βέβαια καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά.
Κάποια μέρα το ποτήρι θα ξεχειλίσει. Με τέτοιους θα καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα; Σοβαρά; Μάλλον αυξάνεται. 
Οι τύποι δεν πάνε καλά.

Μάζεψέ τους! Έχουν ξεσαλώσει εξ αιτίας σου. Αν θες, να πιάσεις εγκληματίες, πιάσε τα λαμόγια του κόμματος σου που κατακλέβουν το δημόσιο. Πιάσε το Γεωργιάδη τον παιδεραστή, τον Αβραμόπουλο, που το γιο του τον σπουδάζει η Novartis, τους δημάρχους και τους βουλευτές σου. Τα βαφτιστήρια και τους κουμπάρους σου, που έχουν κάνει το πλιάτσικο καθημερινότητα!

Το ξέρεις κι εσύ πως οι δημοσκοπήσεις είναι παραμύθια. Η οργή φουντώνει μέρα με τη μέρα.
Ο παπαγάλος σου μάζεψε κάμποσες φάπες. Ίσως επειδή κάπνιζε, ενώ οι υπόλοιποι (πλην Μαρινάκη) απαγορεύεται, ίσως επειδή είναι νεοφιλελέ βρικόλακας. Μάλλον επειδή είναι φερέφωνο τοκογλύφων.

Σταμάτα τις ανόητες απαγορεύσεις και κυρίως σταμάτα την αυθαιρεσία. Σου λέω πως σε λίγο θα σας κυνηγάνε, όπως σας κυνηγούσαν παλιά. Και δεν θα είναι Συριζαίοι. Στο ξαναλέω, μάζεψε τα χέρια τους. Είναι μακριά και ο κόσμος θα τους τα κόψει!

Υ.Γ: "Ασήμαντη" λεπτομέρεια το ότι ο μπάτσος που χτύπησε τον 11χρονο είχε κατηγορηθεί το 2016 για ξυλοδαρμό ζευγαριού και αθωώθηκε
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Ιανουαρίου 2020 στις 6:55 π.μ.

Eσενα Χρυσοχοιδη διορισμενε γεννημα και θρεμα της κλεσυμμοριας του ΠΑΣΟΚ μ ολα πουχεις
κανει ως τωρα στη συντομη θητεια σου δεν σου μενει να κανεις τιποτε αλλο
παρα να δεσεις στο λαιμο σου μια γερη θηλεια και να κρεμαστεις ψηλα Εισαι τοσο αποκρουστικος αφου κι αυτοι ποσε διορισαν αμφιβαλω αν μπορουν να σ ανεχονται αλλο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger