Home » , » Κατασκευή της κυβέρνησης για να εκπαιδεύσει δελφίνια να παίζουν βόλεϋ;

Κατασκευή της κυβέρνησης για να εκπαιδεύσει δελφίνια να παίζουν βόλεϋ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 | 9:47 μ.μ.

Του Σ.Λ

Δεν είναι στην πρόθεση μας να ηθικολογήσουμε, ούτε να σχολιάσουμε με πολιτικό σκεπτικό την απόφαση της κυβέρνησης να διαθέσει 500.000 ευρώ, λεφτά του χειμαζόμενου λαού, για την κατασκευή ενός πλωτού φράγματος, ανάμεσα στη Λέσβο και την Τουρκία, για να ανακόψει, υποτίθεται τις προσφυγικές ροές.

Με τους φαεινούς εγκέφαλους που σκέφτηκαν και υλοποιούν αυτή την γελοιότητα θα τα βάλουμε.
Την ακροδεξιά, ρατσιστική και στην ουσία μισανθρωπική αντίληψη, αυτών που στελεχώνουν το "επιτελικό κράτος" του Μητσοτάκη την γνωρίζουμε και δεν μας εντυπωσιάζει. 
Το μέγεθος της ανοησίας και ηλιθιότητας που διαπιστώνουμε καθημερινά, απ' αυτούς, μας αφήνει άφωνους.

Και ο ποιο άσχετος να ρίξει μια ματιά στο google maps, διαπιστώνει, ότι αυτή η κατασκευή μικρότερη σε μήκος από τρία χιλιόμετρα, στο μόνο που μπορεί να χρησιμεύσει είναι στο να εκπαιδευτούν δελφίνια για να παίζουν βόλεϋ. (μπορεί να αποτελέσει και ευκαιρία για ορισμένους να κάνουν αρπαχτές από μίζες).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

31 Ιανουαρίου 2020 στις 12:37 π.μ.

Κυρίως, αυτό το τελευταίο που γράφετε, αγαπητέ σύντροφε Σ.Λ., βρωμοκοπάει από μακριά: Είναι "ευκαιρία για ορισμένους να κάνουν αρπαχτές από μίζες" με τα υλικά αυτού του ανεκδιήγητου "φράχτη". Άλλωστε, οι μίζες και το διαγούμισμα της περιουσίας του ελληνικού λαού εκ μέρους των ...ολίγων επιτηδείων είναι το αναγκαίο ...συμπλήρωμα και το επακόλουθο της συστηματικής, ρατσιστικής-φασιστικής αποβλάκωσης των πολλών! Η αποβλάκωση γίνεται ...προϋπόθεση πλουτισμού των λαμόγιων...

31 Ιανουαρίου 2020 στις 7:08 π.μ.

Η αποβλακωση των πολλων.... ΤΕΛΕΙΟ.πραγματικα αυτο ειναι το θεμα που τους απασχολει. Των πολλων.. Τι να πεις σ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger