Home » , » Ζουν ανάμεσα μας

Ζουν ανάμεσα μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 | 11:27 μ.μ.

Διαβάζοντας την είδηση ασυναίσθητα μας ήρθε στο μυαλό ένα συγκλονιστικό βίντεο κατά το οποίο ένας νεολαίος, ομοφυλόφιλος, που υπήρξε για 5 χρόνια παπάς, μας εξηγεί γιατί πέταξε τα ράσα

Ανακαλέσαμε επίσης στην μνήμη μας δηλώσεις ενός δεσπότη της Κύπρου ο οποίος επικαλέστηκε τα λεγόμενα του "αγίου Πορφυρίου", για να μας πει τα θεόπνευστα τροπάρια του ενάντια στους γκέι.

Θυμηθήκαμε επίσης τα κηρύγματα του "αγίου" Πειραιά Σεραφείμ, ο οποίος μας είχε πληροφορήσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι "θανάσιμο αμάρτημα", καθώς και ότι η πεολειχία –τα «τσιμπούκια» δηλαδή- «είναι μια θανάσιμη απειλή όπως και κάθε τι που αντιστρέφεται, στην φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος».

Η ίδια είδηση αποτέλεσε το ερέθισμα για να αναρωτηθούμε με τι είναι αναμεμιγμένο το κουτόχορτο που ταΐζουν οι "ποιμενάρχες" τους, τα θρησκευόμενα πρόβατα. (Και με την ευκαιρία θυμηθείτε ότι οι ιεράρχες τους εκτός από τα χριστιανικά τους ονόματα έχουν και ιδιαίτερες προσφωνήσεις αναμεταξύ τους όταν συνεδριάζουν στην "Ιερά" Σύνοδος, "Αρσενική πόρνη, πουστόγερος, έκφυλος, κίναιδος, αρχικίναιδος, πισωγλέντης κ.α").

Σε ποια είδηση αναφερόμαστε; Σ' αυτή που μας λέει ότι σήμερα σε ένα Γυμνάσιο στον Χολαργό, το οποίο συμμετείχε σε (υποχρεωτικό) εκκλησιασμό, λόγω του "εορτασμού των Τριών Ιεραρχών", βρέθηκε ένα τσούρμο "πιστών" και μοίραζε στους μαθητές ένα φυλλάδιο με τις διδαχές, περί ομοφυλοφιλίας του "Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου".

Και τι έλεγε, αυτός ο άγιος, στην επίγεια ζωή του, πριν βρεθεί θαμώνας στον επουράνιο παράδεισο; Πολλά και διάφορα. Ανάμεσα στα άλλα, πριν κερδίσει την βασιλεία των ουρανών μας δίδαξε ότι:  "Η ομοφυλοφιλία αποτελεί, τον κολοφώνα των αμαρτημάτων. Και για ποιό λόγο αποτελεί τον κολοφώνα, δηλαδή το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, πολύ πάνω κι από ειδεχθείς πράξεις, όπως ο φόνος π.χ; Διότι συνιστά μια ευθεία ύβρη απέναντι στο δημιούργημα του Θεού που είναι ο άνθρωπος".

Αναρωτιόμαστε: Τι είναι ποιο θλιβερό; Οτι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που ψηφίζουν ένα άτομο το οποίο πουλάει χειρόγραφες επιστολές του Χριστού και τον κάνουν αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος,, ή ότι ανάμεσα μας ζουν άνθρωποι που πιστεύουν τις μαλακίες που φέρεται να είπε ο "άγιος Χρυσόστομος';  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger