Home » , » Ο Κούλης και η εν χριστώ αδερφή Κεραμέως, απαξιώνουν εντελώς την δημόσια εκπαίδευση

Ο Κούλης και η εν χριστώ αδερφή Κεραμέως, απαξιώνουν εντελώς την δημόσια εκπαίδευση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 | 8:16 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Τι λέει ο κόσμος στο διαδίκτυο σχετικά με τις προθέσεις κυβέρνησης και Κεραμέως:

“Στερήθηκε η οικογένεια σου. Έκανες υπερωρίες ίσως και 2η δουλειά. Για να σπουδάσει το παιδί. 4 χρόνια μίνιμουμ. Μακρυά. "Για να 'χει ένα χαρτί". Που από σήμερα θα το ρίξει στον κάλαθο . Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την πολιτική αγυρτεία.”

“Καμία ντροπή στο θέμα των πτυχίων. Το κάθε μαλακισμένο θα αγοράζει ένα πτυχίο και θα έχει ίδια αξία με το πτυχίου ενός παιδιού που σκίστηκε στο διάβασμα για να μπει στο Πανεπιστήμιο. Ωραία αντίληψη της αριστείας έχετε.”

“Ας μην είμεθα υπερβολικοί! Έρχονται τα καινούργια σεντόνια στα νοσοκομεία! Γιατί να μιζεριάζουμε για το τίποτα!Η ζωή είναι μικρή!Ας τη χαρούμε! YOLO!” (ειρωνεία για την εξίσωση πτυχίων ΑΕΙ – κολεγίων)

“Ζεις από τα 12 με το άγχος των Πανελλαδικών, για εκείνες τις 15 μέρες που θα κρίνουν το μέλλον σου και ξαφνικά σήμερα νιώθεις πιο μαλάκας από ποτέ Well done”.

“Mε κυβέρνηση_τσίρκο, ΝΔ_ξεφτίλες, ΝΔ_απατεώνες, που χαρίζει/πουλάει πτυχία στα πλουσιόπαιδα τσάμπα...Εμείς οι υπόλοιποι τι; Θα πουλάμε τα νεφρά μας, για να πληρώνουμε από την 1η Δημοτικού φροντιστήρια, μια κ ο στόχος τους είναι να μείνουμε έξω, για να μπουν τα δικά τους”

“Κάποιος που έχει περάσει από το πανεπιστήμιο καταλαβαίνει τι έκανε σήμερα η Κεραμέως και ο Κουλης κ η ΝΔ, απόλυτη ισοπέδωση της εκπαίδευσης κ του ελληνικού πανεπιστήμιου”.

“Η Κεραμέως και οι Ν.Δ_ρόμπες ψηφίζουν μόνοι τους για την υποβάθμιση της Παιδείας.. Κ εμείς ακόμα καθόμαστε στον καναπέ ..καλά μας κάνουν. Κυβέρνηση_Μητσοτάκη, κυβέρνηση_απάτη, κυβέρνηση_τσίρκο, ΝΔ_θελατε”

“Σήμερα ο Κούλης και η εν χριστώ αδερφή Κεραμέως απαξίωσαν τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, με την εξίσωση των πτυχίων των κολεγίων με αυτά των Πανεπιστημίων και με τη ψήφιση του νομοσχεδίου, μαύρη μέρα για την εκπαίδευση....”

“Η άλλη Κεραμεως εξισώνει τα πτυχία των κολεγίων με ΑΕΙ ! Που την βρήκαν και αυτή την θείτσα; Επειδή είχε λεφτά η οικογένειά της την έστειλαν Σορβόννη και Χάρβαντ,δεν σέβεται το διάβασμα που έχουμε ρίξει να περάσουμε ανώτατη,κόπους μέσης ελληνικής οικογένεια;”

Πολλά τα σχόλια μεγάλη η αγανάκτηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω όλα.

Ένα ακόμα ρουσφετάκι της ΝΔ. Όχι μόνο στους κατόχους πτυχίων κολεγίων, αλλά κυρίως σε όσους έχουν τα κολέγια!

Όσο για τους πτυχιούχους; Ξύλο! Διάβασες; Ξηλώθηκαν οι δικοί σου για να πάρεις ένα χαρτί; Ε, θες ξύλο! Κι οι μπάτσοι, που ξέρουμε πως όλοι είναι “άνθρωποι του πνεύματος”, φροντίζουν να “πείσουν” όσους διαμαρτύρονται. “Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος”

Και φυσικά τα ΑΕΙ θα απαξιωθούν πλήρως. Και τι γίνεται όταν κάτι απαξιώνεται; Πουλιέται φθηνά! Ιδιωτικά ΑΕΙ με τους επιτήδειους να τα παίρνουν από χίλιες μεριές!

Πόσοι πτυχιούχοι ψήφισαν ΝΔ;

Κανονικά μετά από αυτό η ΔΑΠ πρέπει να εξαφανιστεί από τις Σχολές. Να κατεβάζει υποψήφιους μόνο σε Κολέγια.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε με 153 ψήφους. Επειδή κάποιοι Κιν-αλήτες μας δουλεύουν λέγοντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν ψήφισε, τους απαντώ πως ΚΙΝΑΛ και λοιπά δεκανίκια στηρίζουν τη Νέα Δικτατορία.
Πως αν ήταν να μην περάσει κάποιο νομοσχέδιο θα ψήφιζαν και αυτοί.
Και ας σκεφτούν, όσοι ψηφίζουν τσόντες, αν συμφέρει η ενισχυμένη νοθεία που επιτρέπει σε μια κυβέρνηση να περνάει τέτοια εκτρώματα.
Γιατί ποια θα ήταν η δύναμη των κομμάτων με απλή αναλογική; Η ΝΔ δεν θα είχε ούτε 120 βουλευτές. Και αν οι υπόλοιποι εννοούσαν αυτά που λένε, το συγκεκριμένο ρουσφέτι στους ιδιοκτήτες κολεγίων δεν θα ψηφίζονταν.

Επαναλαμβάνουμε “Κατόπιν απομάκρυνσης από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”.

Έλα MRB και λοιποί να βλέπω γκάλοπ: 200% η ΝΔ στους πτυχιούχους!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger