Home » , , » Κάτω τα χέρια από τον πολυτάλαντο βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο!

Κάτω τα χέρια από τον πολυτάλαντο βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 | 7:15 μ.μ.

Οπως γνωρίζεται δεν έγινε αποδεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η παρότρυνση που του είχε υποβάλει η Τοπική Οργάνωση Νέου Ρουφιανοχωριού της Ν.Δ., να υλοποιήσει την "ομόθυμη απαίτηση της βάσης της Ν.Δ., και να ιδρύσετε υπουργείο Προπαγάνδας υπό την ηγεσία του κ. Μπογδάνου", όπως ανέφεραν σε ανοιχτή επιστολή που είχαν αποστείλει στον κ. πρωθυπουργό.

Με τέτοια πολυετή δημόσια παρουσία και τέτοιες επιδόσεις ο νεοδημοκράτης βουλευτής σαφώς και του άξιζε ένα τέτοιο κυβερνητικό πόστο.
Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε το αυτονόητο και έτσι ο πολυτάλαντος βουλευτής, απαλλαγμένος από υπουργικές υποχρεώσεις έχει τον χρόνο να μας παρουσιάζει τα ποιητικά του αριστουργήματα, τις μελλοντολογικές προβλέψεις του, τις βαθυστόχαστες πολιτικές εκτιμήσεις για την εξωτερική πολιτική, να εκφράζει το παράπονο μου στο ΚΚΕ γιατί τον αδικεί.
"Oταν κάποιον τον λες χαφιές σπιούνο και ρουφιάνο δικαιολογείς τους θερμοκέφαλους να πάνε να του κάνουν αυτά που του αξίζει. Την επόμενη φορά που θα δεχθώ επίθεση το ΚΚΕ να γνωρίζει ότι έχει βάλει το χεράκι του σ' αυτή την επίθεση στοχοποιώντας με", μας είχε πει σε ραδιοφωνική του παρουσία ο κ. Μπογδάνος.

Εκτός αυτού όμως, το στέλεχος αυτό της Ν.Δ., κάποιες φορές που δέχεται κακόπιστη κριτική, οδηγεί στην δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν, όσους παραφράζουν τα λεγόμενα του για τις βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες, όσους έχουν το θράσος και την αναίδεια να τον χαρακτηρίζουν "εθνικό ρουφιάνο" και τώρα τον δημοσιογράφο Γ. Λακόπουλου γιατί με κείμενο του "τον ταύτισε με την μισαλοδοξία και την ακροδεξιά".

Ας πρόσεχαν. Τέτοιες κριτικές για τον κ. Μπογδάνο είναι απαράδεκτες. Μόνο φιλοφρονήσεις του τύπου ότι ο νεοδημοκράτης βουλευτής παρουσιάζεται σαν "Μπόζο των παραμυθιών και των κινουμένων σχεδίων", είναι απαραίτητο "να επισκεφτεί μια γυναικολόγο του Μητέρα" κ.α είναι αποδεκτές από τον πολυτάλαντο εθνοπατέρα μας. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger