Home » , » Μνημόνιο και στο ποδόσφαιρο! - Βίντεο από την συγκέντρωση των ΠΑΟΚτζήδων

Μνημόνιο και στο ποδόσφαιρο! - Βίντεο από την συγκέντρωση των ΠΑΟΚτζήδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 | 11:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Η ΝΔ παρακαλεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να πάνε σπίτια τους, μην αρπάξουν κανένα ιό”!
Ο οποίος ιός δεν είναι επιβεβαιωμένος στο χάρτη τουλάχιστο μέχρι τώρα.
Αλλά βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη τη μέρα ακριβώς που κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ο ΠΑΟΚ! Τι σύμπτωση ε;

Κάτι μου λέει πως στις επόμενες συγκεντρώσεις των εργαζομένων κατά της κυβέρνησης, θα εμφανιστούν δεινόσαυροι!

Βαρυσήμαντη πατάτα Κούλη στη Βουλή για το ποδόσφαιρο. “Βαγγέλη, θεέ, πάρε την ΠΑΕ”. Την ΠΑΕ της ΝΔ που χάνει από -5 ως -10 βαθμούς και θα βρεθεί δεύτερη πολύ σύντομα, έτσι όπως πάει με το Γκαντέμη.
Αλλά με τη διαιτησία δική της και τους δημοκόπους – κομματόσκυλα, θα βγάλει την τετραετία στα χαρτιά!

Και τώρα αυτό που απασχολεί πολλούς: Είχε κόσμο ή δεν είχε ο ΠΑΟΚ;
Λοιπόν. Εξαρτάται πως το βλέπεις. Κάμποσοι μαζεύτηκαν πράγματι. Ήταν πολλοί περισσότεροι από τις φιέστες των ρατσιστών και κάποιες φασιστικές μαζώξεις που είχαν οι δήθεν Μακεδονομάχοι στη Θεσσαλονίκη μετά την νίκη της ΝΔ, κι αφού τους άδειασε ο Κούλης. Κάνε Κούλη μου, εσύ συγκέντρωση, να γελάσω με τα γκάλοπ.
Αλλά τόσους κατεβάζει κι ο Ολυμπιακός στο λιμάνι. Για να κόψουν την Ελλάδα στα δύο και οι μεν και οι δε, δεν φτάνουν. Για κοπή βασιλόπιτας καλοί είναι.

Έλα όμως που η κυβέρνηση έδειξε πανικό. Δεν είναι τόσο οι απόλυτοι αριθμοί που τρομάζουν, αλλά το πάθος.
Αν πράγματι υπάρχουν τόσοι “Ταλιμπάν”, τα πράγματα για τη Νέα Δημαγωγία είναι πολύ σκούρα. Είναι υπεραρκετοί να χαλάσουν τις φιέστες των γαλάζιων βουλευτών. Κι αν αρχίσει ο κλεφτοπόλεμος και το ξυλίκι μεταξύ των ομάδων; Βράσε ρύζι!

Έτσι ο Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την εκρηκτική κατάσταση. Αν ο υπουργός του δεν ανακατεύονταν, θα μπορούσε να πει “ψυχραιμία”.
Τώρα όμως ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά. “Καλύτερα να μην έχουμε κανένα πρωτάθλημα από το να έχουμε αυτό το πρωτάθλημα”. Ποιος το έκανε αυτό το Πρωτάθλημα, κύριε Μητσοτάκη;
Ποιος τα έκανε σκατά; Εσύ και οι υπουργοί σου! Μόνο παραίτηση μαζί με άλλα σοβαρά μέτρα μπορούν να εκτονώσουν την κατάσταση.

Μας είπε θα αποταθεί στην FIFA και στην UEFA. “Οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών θα προσκληθούν προσωπικά για να συντάξουν μαζί μας ένα μνημόνιο”.
Αυτό κι αν είναι λάθος! Οι Πρόεδροι ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ θα κανονίσουν τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο; Και οι άλλες ομάδες; Μα τότε γιατί τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ; Τύφλα να 'χει η εξαγορά των ομάδων, αν κανονίσουν οι δυο τους το ποδόσφαιρο!

Εκτός, αν όλη η Ιστορία, γίνεται ακριβώς γι αυτό το πράγμα! Οι δυο μεγιστάνες άντε κι άλλοι δυο σε ρόλο κομπάρσου να κανονίζουν τα πρωταθλήματα μεταξύ τους κι οι υπόλοιποι να κοιτάνε!

Μνημόνιο και στο ποδόσφαιρο! Που πάει να πει ακόμα χειρότερη κατάσταση για τα επόμενα 100 χρόνια!
Τι σου έκανε, ρε Κούλη, το άθλημα και του φέρεσαι έτσι, χειρότερα κι από το Σαμαρά; 
Ούτε το μπαμπά σου έριξε, ούτε μήνυση σας έκανε.

Βρε τι είναι αυτός; Τι κακό μας βρήκε με δαύτον; Να τα διαλύσει όλα, μα όλα; Κούλη, έπρεπε να μιλήσεις πριν τη συγκέντρωση. Διπλάσιοι θα πήγαιναν!

Και μ' αυτά ξεχάσαμε σκάνδαλα, ρουσφέτια, λαμογιές, πλιάτσικο, χάλια στα νοσοκομεία, υποβάθμιση πτυχίων και βέβαια τις φασαρίες με τους γείτονες, που πάει να μας μπλέξει.

Έγινε μαζική πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία υπήρχε πολύς κόσμος, παλμός, αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς στην τηλεόραση! (Εδώ το ρεπορτάζ του 092). Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από τα πουλημένα ΜΜΕ. Περιμένω όμως από τον κόσμο, που έχει μυαλό, την πλειοψηφία δηλαδή, να δράσει.

Κατέβα, καλέ μου ψηφοφόρε, να διαδηλώσεις κάθε μέρα, γιατί σε βλέπω να παίζεις βασικός στον αγώνα Τρίπολη Λιβύης – Βεγγάζη με προπονητή το Χαφτάρ. Κι ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ βαρύς εκεί: Βρέχει σφαίρες κι οβίδες.
Άκου με που σου λέω, άσε λίγο τα αθλητικά και πιάσε τα σοβαρά.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger