Home » , » Για να το λέει όμως ο Άδωνις ....

Για να το λέει όμως ο Άδωνις ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 | 3:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν σχολιάσω τον Άδωνι – Μπουμπούκο – Γεωργιάδη να πω πως έλαβα ένα e-mail από το Μέγα Αλέξανδρο το οποίο έλεγε τα εξής:

“Συμφωνώ με το “κουλούρι” (σατυρικό site) να δίνονται ονόματα Ελλήνων πρωθυπουργών στις κακοκαιρίες. Το θεωρώ ποιο ταιριαστό. Ο Ηφαιστίωνας, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομα του, ήταν πολύ θερμός άντρας. Σκέτο Ηφαίστειο.
Για τους άλλους πολιτικούς αρκούν τα ονόματα ασθενειών. Άδωνι πχ μπορούμε να ονομάσουμε ένα κολοβακτηρίδιο.

Μέγας Αλέξανδρος”.

Μπορούμε να ζήσουμε με 200 ευρώ; Δύσκολα. Για να το λέει όμως ο Άδωνις θα έχει ζήσει ο ίδιος. Όχι; Να τον βοηθήσουμε τότε. Να του αφήσουμε μόνο 200 ευρώ από το μισθό του βουλευτή και του υπουργού να δούμε τι θα κάνει.

Ο ίδιος δικαιολογούσε τον παχυλό μισθό του. Το 2014 έβλεπε υπερβολικές τις περικοπές στους μισθούς των βουλευτών! Και που να έπαιρνε δυο κατοστάρικα το μήνα.
Φυσικά είναι προκλητικό, είναι σαν να λέει ο χορτάτος στον ετοιμοθάνατο από την πείνα “κάνε δίαιτα”.

Αλλά ο Άδωνις εκτός από Μπουμπούκος είναι και λαγός.
Το 2020 η νέα ηγεσία της ΓΣΕΕ θα διαπραγματευτεί τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας. Με τέτοια νοοτροπία ξέρουμε τι θα ακούσουμε από τη μεριά της κυβέρνησης. Θα πρέπει, εφόσον η κυβέρνηση στηρίζεται και στηρίζει το ΣΕΒ κι εφαρμόζει τη νεοφιλελέ λεηλασία, η ηγεσία της ΓΣΕΕ να είναι πολύ δυναμική και διεκδικητική. Με τους κόλακες της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΠ ξέρουμε όλοι τι θα γίνει. Όσο για τους ρεφορμιστές είναι στην κοσμάρα τους. Κάνουν αντιπολίτευση από τα Lidl. Λογικό, έχουν βραχυκυκλώσει, γιατί έκαναν παρόμοια.

Ο Άδωνις επίσης είπε δεν υπάρχουν λεφτά για 13η σύνταξη. Βέβαια για δώρα στο Μαρινάκη, για τις Τράπεζες αλλά ακόμα και για υπολογιστές των κηφήνων, λεφτά υπάρχουν. Φυσικά όταν παίρνουν 9 δις οι Τράπεζες και τα ρέστα οι απατεώνες του κόμματος, που να περισσέψουν για μισθούς ή συντάξεις;

Όταν μάλιστα έχουμε υποσχεθεί να πάρουμε τα αόρατα αμερικανικά “παλτά”, να βοηθήσουμε τα εργοστάσια όπλων στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Γιατί από μας κρέμονται, εμείς είμαστε οι σταθεροί πελάτες.

Φυσικά δεν μπορεί να επιβιώσει κάποιος με 200 ευρώ. Είναι μόλις μια μερίδα φαγητό την ημέρα από εστιατόριο. Για να φτιάξει στο σπίτι πρέπει να έχει ρεύμα. 200 ευρώ φτάνουν για φως και νερό; Τα κοινόχρηστα; Δεν λέμε “πολυτέλειες” όπως το τηλέφωνο, πάντως το ένα πιάτο την ημέρα γίνεται με τους λογαριασμούς μισή μερίδα. Και βέβαια λιγοστεύει περισσότερο σε περίπτωση ασθένειας. Για θέρμανση ούτε λόγος.

Κι όλα αυτά όταν κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν αιτήσεις με ένα σωρό προϋποθέσεις, για να μη χάσει το κράτος 200 ευρώ. Όταν έδιναν οι Τράπεζες εκατομμύρια με εγγύηση αέρα σε εκδότες!
Ο Άδωνις από τη μια δικαιολόγησε με τον τρόπο του το κόψιμο του Κοινωνικού Μερίσματος, αφού οι περισσότεροι του ΚΕΑ έμειναν απέξω, από την άλλη ανακοίνωσε την μείωση του στο μισό!
Αφού ζούμε με 200 ευρώ, με 100 θα πεθάνουμε, δεν μπορεί!

Γιατί ο Άδωνις σκέπτεται με φασιστική λογική. Θέλει να τελειώνει με τους φτωχούς. Είναι ολοφάνερα υποστηρικτής του Κοινωνικού Δαρβινισμού. Όπως όλοι στην συμμορία της Νέας Δικτατορίας.

Το ΚΕΑ θα μετονομαστεί για να περικοπεί. Γράψαμε πως, αν δοθεί σε 800.000 που λέει η ΝΔ, με 1δις που λένε ότι θα δώσουν, θα έχουμε 1.250 ευρώ το χρόνο στο κάθε δικαιούχο. 200 ευρώ επί 12 μήνες είναι 2.400 ευρώ το χρόνο. Ποιο ποσό είναι μεγαλύτερο; Το 2.400 ή το 1.250;

Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε είναι να Επαναστατήσουμε. Να τους ρίξουμε το συντομότερο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Ιανουαρίου 2020 στις 8:31 μ.μ.

ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ-ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger