Home » , » Πολίτες της Χίου λιντσάρισαν ΜΑΤατζήδες

Πολίτες της Χίου λιντσάρισαν ΜΑΤατζήδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 | 5:38 μ.μ.

Ενδιαφέρον θα είχε να μας γνωστοποιούσε την εκτίμησή του ο υπουργός μπάτσων και καταστολής, Χρυσοχοϊδης, το πώς συνέβη αυτή η οβιδιακή μεταμόρφωση και εκεί που οι πολίτες εκδήλωναν τον ενθουσιασμό τους με χειροκροτήματα όποτε συναντούσαν μπάτσους τώρα επιθυμούν να τους λιντσάρουν.

Και νομίζουμε ότι το περιστατικό που συνέβη σήμερα στην Χίο είναι ... τα προεόρτια. Παρόμοιες ιδέες αρχίζουν να μπαίνουν και σε κατοίκους της Λέσβου.
Τα ένστολα καθάρματα που επιθυμούν να "συνουσιάσουν, τουρκόσπορους γκασμάδες", ίσως να μην στερηθούν την "λατρεία" που τους έδειξαν στα πρόσωπα τους,  οι πολίτες της Χίου.

Οπως λοιπόν αναφέρει η ιστοσελίδα "Αλήθεια" εξαγριωμένοι πολίτες ήταν  εισέβαλαν στο ξενοδοχείο "Ερύθα" και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι μπάτσοι και λιντσάρισαν κάποιους απ' αυτούς.
Το παρακάτω βίντεο περιγράφει χαρακτηριστικά το περιστατικό και το μόνο που μπορεί να υποθέσουμε είναι ότι αν δεν υπήρχαν ορισμένοι κάτοικοι που προσπάθησαν να συγκρατήσουν τους "πολίτες οι οποίοι ήταν εκτός ελέγχου", όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τώρα δεν θα μιλούσαμε μόνο για 3 τραυματισμένους μπάτσους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger