Home » » Με μαζική συγκέντρωση εργαζόμενοι απαιτούν συνέδριο εργατών χωρίς καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας

Με μαζική συγκέντρωση εργαζόμενοι απαιτούν συνέδριο εργατών χωρίς καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 | 6:53 μ.μ.

Πηγή: 902

Μαζική, μαχητική συγκέντρωση πραγματοποιείται έξω από το «Απόλλων» στο Καβούρι Αττικής από σωματεία, εργαζόμενους, φοιτητές, συνταξιούχους, που κατέφθασαν νωρίτερα στο σημείο από κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου προκειμένου να απαιτήσουν συνέδριο εργατών χωρίς καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα.

Τα συνθήματα που κυριαρχούν είναι, «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών», «Γεια σου Παναγόπουλε, εργατοπατέρα, οι εργάτες θα είναι στο δρόμο κάθε μέρα», «Να ποια είναι η δημοκρατία, φέρνουν εργοδότες (τα ΜΑΤ) μες στα σωματεία», «ΜΑΤ, μπράβους, Λιμενικό, στο επόμενο συνέδριο φέρτε και Στρατό!», «Φωνάξανε τα ΜΑΤ για να χτυπούν εργάτες, να ποιοι λένε πως είναι δημοκράτες!», «Στων εργατών τις πλάτες στήνουνε καριέρες, να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες» και «Χωρίς εσένα γρανάζι δε γύρνα, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

 Σημειώνεται ότι η κινητοποίηση των μελών των συνδικαλιστικών οργανώσεων έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι Αττικής ξεκίνησε από τα ξημερώματα απαιτώντας «Να γίνει συνέδριο εργατών! Καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα».

Κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν το ξενοδοχείο, με τους οι συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν το ρεσιτάλ αστυνομοκρατίας,  φωνάζοντας σχετικά συνθήματα. Μέχρι και σκάφος του Λιμενικού έχει επιστρατευτεί! Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 902
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger