Home » » Νέο βίντεο με τον πιστολέρο μπάτσο της ΑΣΟΕΕ εκθέτει ανεπανόρθωτα αστυνομία και τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της

Νέο βίντεο με τον πιστολέρο μπάτσο της ΑΣΟΕΕ εκθέτει ανεπανόρθωτα αστυνομία και τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 | 6:38 μ.μ.

Ενα καινούργιο βίντεο, διάρκειας τεσσάρων λεπτών που έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα όχι απλώς κάνει σμπαράλια την ανακοίνωση της αστυνομία για το τι πραγματικά συνέβη στην ΑΣΟΕΕ με τον μπάτσο που έβγαλε όπλο και σημάδευε φοιτητές, αλλά εκθέτει ανεπανόρθωτα και τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της ασφάλειας.

Απ' τις πρώτες πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήταν φανερό ότι αυτά που ισχυριζόταν οι μπάτσοι με την ανακοίνωσή τους, είχαν την ίδια βαρύτητα με όσα ισχυριζόταν για τα παιδιά του Ινδαρέ ότι συμμετείχαν σε κατάληψη. 

Δεν φοράει κανείς την κουκούλα του για να πάει να συναντήσει την φοιτήτρια κοπελιά του.
Ούτε είναι δυνατόν κάποιος να "δέχτηκε επίθεση από (30) περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες", όπως έγραφε η αστυνομική ανακοίνωση και να παρουσιάζεται τόσο προκλητικός όμως είδαμε στο πρώτο οπτικό υλικό που είχε κυκλοφορήσει.

Τώρα αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι ο μπάτσος εντελώς αναίτια τράβηξε το όπλο του ναι απείλησε τους φοιτητές με έναν από αυτούς να του λέει: "Ρίξε μου μωρή κοτάρα. ρίξε μου" και ο μπάτσος να απαντάει: "Θα το χρησιμοποιήσω".

Νιφλήδες, Μπογδάνοι και τα λοιπά μπατσάδικα παπαγαλάκια τί έχουν να πουν τώρα;
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger