Home » , » Προκαλούν με τις τοποθετήσεις τους οι άθλιοι εξουσιαστές και παίρνουν τις πρέπουσες απαντήσεις από τους χρήστες του διαδικτύου

Προκαλούν με τις τοποθετήσεις τους οι άθλιοι εξουσιαστές και παίρνουν τις πρέπουσες απαντήσεις από τους χρήστες του διαδικτύου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 | 8:36 μ.μ.

Ομως αναμενόταν η κυνική προκλητική δήλωση του Α. Γεωργιάδη για την πρόθεση της κυβέρνησής του να πετάξει στον δρόμο χιλιάδες εργατικές οικογένειες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στο να εξυπηρετήσουν τα τοκογλυφικά τραπεζικά δάνεια που έχουν πάρει, έχει ξεσηκώσει σάλο.

Και τα ισχυρίζεται αυτά ένας τύπος που το κόμμα του χρωστάει τεράστια ποσό στις τράπεζες, καθώς στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο ίδιος.
Μάλιστα χρήστες του twitter θυμίζουν δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο "ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει πάρει δύο δάνεια το 2007 από την Alpha Bank, ύψους 530.000 ευρώ και από την Εθνική Τράπεζα, ύψους 100.000 ευρώ, και εξακολουθεί ουσιαστικά να τα χρωστάει σχεδόν στο σύνολό τους.
Για το δάνειο των 530.000 ευρώ παραμένει υπόλοιπο 483.193 σε διάστημα μεγαλύτερο της δεκαετίας, ενώ για το δάνειο των 100.000 ευρώ, η οφειλή αντί να μειώνεται, έχει αυξηθεί στις 123.864 ευρώ.

Και επειδή όλοι οι πολίτες δεν είναι σανοφάγοι και δεν καταπίνουν αμάσητο το κουτόχορτο που τους σερβίρει ο Α. Γεωργιάδης, όταν η πολιτευτής της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, προσπάθησε με τουιτάρισμα της να υπερασπιστεί τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του κυβερνητικού κόμματος για την "αναγκαιότητα" δημιουργίας χιλιάδων αστέγων, οι απαντήσεις που εισέπραξε ήταν οι πρέπουσες.

Ενα μικρό δείγμα.









Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger