Home » , » Μήπως κάνει ταχύρυθμα μαθήματα σε πρωθυπουργό και βουλευτές της Ν.Δ ο Μπογδάνος;

Μήπως κάνει ταχύρυθμα μαθήματα σε πρωθυπουργό και βουλευτές της Ν.Δ ο Μπογδάνος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 | 9:07 π.μ.

Του Σ.Λ

Πριν μερικές μέρες αναρωτιόμουν σε κείμενο μου αν "υπάρχει διαγωνισμός στελεχών της Ν.Δ για το ποιός/α θα πει την μεγαλύτερη μαλακία".

Τώρα προβληματίζομαι το πώς θα τιτλοφορήσω αυτή την ανάρτηση, αφού το πνευματικό επίπεδο του πρωθυπουργό και η πολιτική κατάρτιση των ατόμων που απαρτίζουν την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνητικού κόμματος είναι κάτω και του Μπογδανικού επιπέδου.

Για άρση κάθε αμφισβήτησης αυτής της διαπίστωσής μου, είναι η τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη -την παραθέτω σε βίντεο- σε συζήτηση στο κοινοβούλιο, με έναν επίλογο τον οποίο ο τιτανομέγιστος Κ. Μπογδάνος των χαρακτηρίζει "βιτριολικό".

«Εμείς στην παράταξή μας έχουμε την παράδοση, ηγέτης που χάνει εκλογές να παραιτείται», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, και αμέσως οι βουλευτές της Ν.Δ., ενθουσιασμένοι από την ατάκα του κ. Μητσοτάκη σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν και αρκετή ώρα.

Και εγώ έχω μείνει άφωνος.
Είναι δυνατόν ένας υπεύθυνος πολιτικός άνδρας, όπως θα έπρεπε να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, να λέει τέτοια απίστευτα ψέματα από το βήμα της βουλής;
Πώς μπορεί να συμβαίνει όλοι οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να είναι τόσο ανιστόρητοι και να αποδέχονται με τέτοιες ενθουσιώδεις εκδηλώσεις κάτι που όποιος έχει κάποια επαφή με την νεότερη ιστορία μας ξέρει ότι είναι μια αποτυχημένη μαλακία;

Ολοι γνωρίζουν ότι μια σειρά ηγέτες της δεξιάς έχασαν εκλογές, χωρίς να παραιτηθούν από την ηγεσία της Ν.Δ.
Από τον μακαρίτη Αβέρωφ που έχασε τις ευρωεκλογές του 1984 από το ΠΑΣΟΚ, και τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού που ηττήθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου στις εκλογές που έγιναν στις 2 Ιούνη του 1985, μέχρι τον Κώστα Καραμανλή που έχασε την πρωθυπουργία στις εκλογές του 2000 και τον Αντώνη Σαμαρά που έδωσε την θέση του στον Αλέξη Τσίπρα χάνοντας τις εκλογές τον Γενάρη του 2015.   



Να πρόλαβε ο Μπογδάνος να δημιούργησε σχολή και με ταχύρυθμα μαθήματα να αποφοίτησε απ' αυτήν πρωθυπουργό και βουλευτές της Ν.Δ; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger