Home » , , » Εντυπωσιακό φιάσκο Ν.Δ-Βορίδη

Εντυπωσιακό φιάσκο Ν.Δ-Βορίδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 | 10:15 μ.μ.

Αρχικά να σημειώσουμε ότι ήταν εντυπωσιακό το φιάσκο στο οποίο κατέληξε η συγκέντρωση του Βορίδη στην Βέροια. Στην πρωτεύουσα ενός νομού του οποίου το 42% του εκλογικού σώματος επέλεξε στις τελευταίες εκλογές το κυβερνητικό κόμμα και έχει εκλέξει τρεις νεοδημοκράτες βουλευτές, το να κάνει συγκέντρωση ένας πρωτοκλασάτος υπουργός και να μην μπορεί να συγκεντρώσει ούτε 40 άτομα, το λες και ξεφτίλα πρώτου μεγέθους.

Από κει και πέρα το κάζο που έπαθε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, από οπαδούς του ΠΑΟΚ, δείχνει ότι πάει να διαμορφωθεί μια κατάσταση που μπορεί να αποβεί και ανεξέλεγκτη, με αποτελέσματα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.Και προφανώς είναι ανεγκέφαλοι αυτοί οι οπαδοί -τα έγραφε χτες ο σ. Σ.Λ- που γινόμενοι πειθήνια όργανα ενός πλουτοκράτη, αποτελούν το δόρυ αιχμής σε μια αντιπαράθεση καπιταλιστών, με κύρια εμπλοκή φυσικά της κυβέρνησης.

Να ποδοσφαιροποιείς την πολιτική ζωή με συνθήματα του τύπου "Μητσοτάκη-Μητσοτάκη, είσαι του Βαγγέλα πουτανάκι" και χυδαίες εκφράσεις σε βάρος ενός υπουργού του, αποπροσανατολίζεις και οδηγείς ίσως και άθελα σου, στον εκχυδαϊσμό ενός θέματος -όπως είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα με το ποδόσφαιρο- που όντως είναι σοβαρό.

Μια γεύση, στο παρακάτω βιντεάκι για το τι επακολούθησε στην προσπάθεια να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένοι εκδήλωση για το αγροτικό ζήτημα, στο επιμελητήριο Ημαθίας με ομιλητή τον Μάκη Βορίδη. Συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανάγκασαν την ασφάλεια του Βορίδη να τον φυγαδεύσει κάτω από γιουχαρίσματα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger