Home » , » Απαράδεκτη παράλειψη του κ. Μητσοτάκη στην συνάντησή του με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. -Μαζική εισβολή ακρίδων στην πόλη Ριάντ με την άφιξη Μητσοτάκη δημιουργεί τεράστια προβλήματα (Βίντεο)

Απαράδεκτη παράλειψη του κ. Μητσοτάκη στην συνάντησή του με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. -Μαζική εισβολή ακρίδων στην πόλη Ριάντ με την άφιξη Μητσοτάκη δημιουργεί τεράστια προβλήματα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 | 2:42 π.μ.

Του Σ. Λ

Θεωρώ χρέος μου να επισημάνω μια σοβαρότατη παράλειψη του πρωθυπουργού μας στην συνάντηση που είχε με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Αναμφισβήτητα αυτή η επαφή των δύο ηγετών "αποτελεί το εφαλτήριο για την διεύρυνση της συνεργασίας Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας σε σειρά τομέων όπως αυτό του εμπορίου, των επενδύσεων του τουρισμού, της άμυνας", όπως μας γράφει ο κ. Μητσοτάκης.

Θα ήθελα όμως να επιπλήξω τους συμβούλους του κυρίου πρωθυπουργού γιατί δεν του συνέστησαν να διευρύνει την συνεργασία με τον λαμπρό ηγέτη του κράτους της Αραβικής χερσονήσου και σε έναν άλλο βασικό τομέα.

Χωρίς αμφιβολία το κράτος της Σαουδικής Αραβίας, διαθέτει τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στο πώς επιβάλλεται μια απ' τις πιο σημαντικές και ουσιαστικές διακηρύξεις της Νέας Δημοκρατίας. Και αναφερόμαστε στην  "εφαρμογή των νόμων και της ασφάλειας".
Σε μια χώρα που οι αναρχοάπλυτοι μπαχαλάκηδες διασαλεύουν την έννομη τάξη κάνοντας καταλήψεις εγκαταλελειμμένων κτιρίων και προβαίνουν σε τρομοκρατικές ενέργειες με την ρίψει μπογιών και χαρτακίων με συνθήματα ανατρεπτικού περιεχομένου, η συνεισφορά μεθόδων αντιμετώπισης τους, από την Σ. Αραβία θα ήταν ανεκτίμητη.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ενθουσίαζε τα μάλα μεγάλο τμήμα της εκλογικής βάσης της Ν.Δ., και σίγουρα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κοινοβουλευτικής της ομάδας, επιπέδου Βορίδη, Μπογδάνου, Πλεύρη, Γεωργιάδη κ.α αν ο κ. Μητσοτάκης υπέγραφε ένα μνημόνιο συνεργασίας με τον Βασιλιά που συναντήθηκε για συνεργασία των δυο χωρών στην πάταξη της εγκληματικότητας.

Είναι απόλυτα εφικτό, κάποιες εκατοντάδες αστυνομικοί, απ' τους χιλιάδες που προσλήφθηκαν για να επανέλθουμε στην εποχή της κανονικότητας να σταλούν στην Σαουδική Αραβία και να εκπαιδευτούν στα πρότυπα της αστυνομίας που υπάρχει εκεί με αποστολή «την Προώθηση της Αρετής και την Αποτροπή της Έκλυσης των Ηθών».
Εδώ να θυμίσουμε ότι αυτό το αστυνομικό σώμα έχει τεράστια εμπειρία αφού λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1926 και οι πάντες αναγνωρίζουν τα άριστα αποτελέσματα που έχει φέρει.

Φυσικά στην Σ. Αραβία δεν υπάρχουν αναρχοάπλυτοι αναρχικοί αλλά οι μέθοδοι και οι πρακτικές που εφαρμόζει η αστυνομία της σε μοιχούς, μικροκλέφτες, ομοφυλόφιλους και κατηγορουμένους για "θρησκευτική παρέκκλιση", μπορούν μια χαρά να εφαρμοστούν αποτελεσματικά στα δικά μας αντικοινωνικά στοιχεία.

Θα τολμούσε ας πούμε κάποιο ρεμάλι να διανοηθεί να διαμαρτυρηθεί για την κοινωνική προσφορά των οργάνων του νόμου και της τάξεως; Οι δικαστές και η αστυνομία μας θα τον τιμωρούσαν σε 10 χρόνια φυλακή και 1.000 δημόσιες βουρδουλιές. 

Και πέρα απ' αυτό, μια τέτοια αστυνομία θα μπορούσε να έχει μια τεράστια προσφορά στο τιτάνιο έργο που έχει αναλάβει η αξιοσέβαστη υπουργός Παιδείας μας κυρία Κεραμέως, για επαναφορά στις πατροπαράδοτες ελληνοχριστιανικές αξίες μας.

Να υπογραμίσουμε επίσης, ότι η ίδρυση και λειτουργία ενός τέτοιου αστυνομικού σώματος θα σταθεί ανάχωμα στην επέλαση και κυριαρχία των κομμουνιστικών ιδεολογημάτων, που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και οδηγούν τις γυναίκες να παραμελούν την θεία αποστολή τους που είναι η μητρότητα με την εμπλοκή τους στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Το τι συμβαίνει στην Σαουδική Αραβία μπορεί να είναι η πυξίδα σ' αυτό.

***

Το παρακάτω δεν είναι face news και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς επισκεπτόμενος αυτή την διεύθυνση 
Με το που έφτασε ο Μητσοτάκης στην Σαουδική Αραβία υπήρξε μαζική επιδρομή ακρίδων δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην ζωή των πολιτών στο Ριάντ.
«Μας έφερε μαζί του τις πληγές του Φαραώ» σχολιάζουν κάτοικοι της πόλης.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger