Home » , » Αντισημιτισμός

Αντισημιτισμός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 | 12:23 π.μ.

Η φωτογραφία δεν είναι βέβαια από το Μενίδι, όπου οι μπάτσοι χαστουκίζουν παιδιά, επειδή είναι τσιγγανόπουλα.
Ο πάνοπλος στρατιώτης που ποζάρει καμαρωτός με το θήραμά του είναι Ισραηλινός και το θήραμα είναι, φυσικά, παλαιστινιάκι. 

Στις αρχές της εβδομάδας νέες καταγγελίες για βασανισμό παιδιών σε ισραηλινές φυλακές είδαν το φως της δημοσιότητας. Τα παιδιά που βασανίστηκαν είχαν συγκεντρωθεί στη φυλακή Ντάμον.
 Η Επιτροπή Κρατουμένων και Πρώην Κρατουμένων δημοσίευσε έκθεση καταγγέλλοντας τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή Ντάμον.
Ο Χαλίλ Τζαμπαρίν κατήγγειλε ότι ο ίδιος και άλλα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί στη φυλακή διατάχθηκαν να εκλέξουν αντιπροσώπους, αντί να αντιπροσωπεύονται από ενήλικες κρατούμενους, όπως ίσχυε. Τα παιδιά αρνήθηκαν να εκτελέσουν τη διαταγή. Τότε άρχισαν τα βασανιστήρια. Τέσσερα παιδιά ρίχτηκαν στην απομόνωση και όταν οι υπόλοιποι ανήλικοι κρατούμενοι άρχισαν απεργία πείνας, η στάση της διεύθυνσης της φυλακής σκλήρυνε κι άλλο. Τον Ριγιάντ Ομούρ τον έγδυσαν και τον απειλούσαν ότι θα τον αφήσουν γυμνό μέχρι να σταματήσει την απεργία πείνας. Ακολούθησαν οι μεταγωγές σε άλλη φυλακή (Οφέρ).

Αλήθεια, οι καταγγελίες για βασανισμό παιδιών στις ισραηλινές φυλακές συνιστούν… αντισημιτισμό (όρος που ξανάγινε της μόδας τις τελευταίες μέρες, απ' αφορμή τις εκδηλώσεις για την εξόντωση των Εβραίων στο Αουσβιτς από τους ναζί); 'Η πρέπει επιτέλους να γίνει ευρέως αποδεκτό ότι αντισημιτισμός είναι οι ναζιστικές μέθοδοι των σιωνιστών ενάντια στους Παλαιστίνιους;

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger