Home » , , » Απίστευτο. Η κυβέρνηση επιστρατεύει τρία υπουργία και "ειδική οµάδα εµπειρογνωµόνων" για να αντιμετωπίσει τον "Ρουβίκωνα"!

Απίστευτο. Η κυβέρνηση επιστρατεύει τρία υπουργία και "ειδική οµάδα εµπειρογνωµόνων" για να αντιμετωπίσει τον "Ρουβίκωνα"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 | 8:09 μ.μ.

Μην φανταστείτε ότι την κυβέρνηση και τον Χρυσοχοϊδη τους προβληματίζει ότι δεν περνάει σχεδόν ούτε μέρα που να μην γίνει αποκάλυψη για μπάτσους που εμπλέκονται σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στο trafficking στην σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών, και σε ότι άλλη παραβατική δραστηριότητα έχουν να επιδείξουν οι εγκληματικές συμμορίες.

Μην θεωρήσετε ότι τους "αρμόδιους" απασχολεί το γεγονός ότι τρεις μέρες τώρα η αστυνομία δεν κατόρθωσε να εντοπίσει και να συλλάβει τον"γόνο πασίγνωστης αθηναϊκής οικογένειας" που δολοφόνησε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή.

Ο κόσμος στον οποίο ζει ο πολιτικός προϊστάμενος των μπάτσων του προσφέρει οράματα και σε ένα απ' αυτά βλέπει τον "κόσμο να χειροκροτεί όταν αντικρίζει αστυνομικούς".

Με αυτό το οπτικό πρίσμα είναι λεπτομέρειες για τον "αδιάβαστο" υπουργό και την κυβέρνησή του ότι οι μπάτσοι διακινούν πρέζα, πουλάνε "προστασία" στα νυχτομάγαζα και άμα λάχει κάνουν και ένοπλες ληστείες χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά τους όπλα. 

Τα "παιδιά της αστυνομίας που επιτελούν υπό δύσκολες συνθήκες το έργο τους", σύμφωνα με τον Μ. Χρυσοχοϊδη, δεν πετούν τρικάκια και μπογιές για να απαιτηθεί να κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός για να αντιμετωπιστούν.

Και εδώ δεν κάνουμε πλάκα. Δεν έχει ξανασυμβεί στα πολιτικά χρονικάμ να αναλαμβάνει υπουργός, να συντονίσει μαζί με άλλα δυο υπουργεία και την συνεισφορά "ειδικής οµάδας εµπειρογνωµόνων" τις μεθοδεύσεις και πρακτικές για να αντιμετωπιστεί μια αναρχική ομάδα! Μιλάμε φυσικά για τον "Ρουβίκωνα".

Οπως λοιπόν μας ενημερώνουν δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της ασφάλειας, με κείμενο τους σε Κυριακάτικη φυλλάδα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, µε τη συνδροµή των υπουργείων ∆ικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ανέλαβε να προτείνει τρόπους "αντιµετώπισης των ακτιβιστικών ενεργειών της συγκεκριµένης συλλογικότητας".

Οπως μάλιστα συμπληρώνει το δημοσίευμα "στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δηµιουργήθηκε ειδική οµάδα εµπειρογνωµόνων προκειµένου να αναλύσει τα δεδοµένα και να εισηγηθεί τρόπους αντιµετώπισης της δράσης του"  κι αυτό σε συνάρτηση με "νέα νοµοθετική ρύθµιση για να αυστηροποιηθεί το κατηγορητήριο και από πληµµέληµατα να μετατραπούν σε κακουργήματα" οι δράσεις του "Ρουβίκωνα".

"Το εγχείρηµα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν έχει διαµορφωθεί το τελικό σχέδιο, κάτι που αναµένεται να γίνει τις επόµενες εβδοµάδες" καταλήγει το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger