Home » , » Προς ΕΟΔΥ: Εγκληματείτε! Και έχετε πλήρη επίγνωση γι' αυτό!

Προς ΕΟΔΥ: Εγκληματείτε! Και έχετε πλήρη επίγνωση γι' αυτό!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 | 1:47 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Εκεί στον ΕΟΔΥ, τον αρμόδιο φορέα για τον κορονοϊό, να ξέρετε, ότι υπάρχουν και τα δια παραλείψεως τελούμενα εγκλήματα!!!

● 15 γιατροί του Νοσοκομείου στο Ρίο-Πάτρα, και νοσηλευτικό προσωπικό, που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή-προσκυνητή που ήρθε από το Σινά, μπήκαν σε καραντίνα, γιατί στο πανεπιστημιακό αυτό νοσοκομείο δεν υπήρχε θάλαμος υποδοχής υπόπτων περιστατικών και το κυριότερο, όπως καταγγέλλουν οι επιβλέποντες ιατροί:
Όταν οι γιατροί, υποψιασμένοι από το ιστορικό, ζήτησαν την εξέταση για Κορονοϊό, ο ΕΟΔΥ αρνήθηκε (!!!) και με πρωτοβουλία και επιμονή των γιατρών έγινε τελικά η εξέταση.. πλην όμως ήδη ο ιός είχε ήδη προλάβει και χόρεψε τρελά μέσα σε όλο το νοσοκομείο.

● Ο ΕΟΔΥ διαβεβαιώνει επίσημα στα τηλέφωνά του, ότι οι πολίτες μπορούν άφοβα να κοινωνούν γιατί δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός με την θεία μετάληψη, όπως προκύπτει και από σχετικό βίντεο..
Αυτά όχι μόνον δεν είναι υπεύθυνη κρατική πρόληψη και αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά με την άγνοια, την αδιαφορία, τον αντιεπιστημονικό λόγο και συμπεριφορά, αφήνετε έκθετο τον πληθυσμό και ειδικά τις ευπαθείς ομάδες σε κίνδυνο προσβολής τους από τον ιό, νόσησης και μοιραίας κατάληξης.

Κοινώς εγκληματείτε! Και έχετε πλήρη επίγνωση γι' αυτό!

Κάποια στιγμή θα κληθείτε να απολογηθείτε για την εγκληματική αυτή στάση και παράλειψη από τα θύματα της αδιαφορίας σας και του σκοταδισμού, που κυριαρχεί στα μυαλά όλων των κρατικών ανευθυνοϋπεύθυνων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger