Home » , , » Μασονικές αντιδράσεις

Μασονικές αντιδράσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 | 3:21 μ.μ.

Διαχρονικά υπάρχουν κάποιες συντεχνίες (μπάτσοι, δικαστές, γιατροί, βουλευτές κ.α)  που η λεγόμενη συναδελφική αλληλεγγύη έχει χαρακτηριστικά τεκτονικής στοάς.

Κάποιες φορές όταν αυτή είναι επανειλημμένη και προκλητική προκαλεί αλγεινά αισθήματα στον χειμαζόμενο λαό μας.
Τις μέρες που αναμένεται να ανακοινωθεί ένα μπαράζ πλειστηριασμών και χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά κινδυνεύουν να βρεθούν άστεγα, έρχεται μια ντροπολογία να ρίξει σφουγγάρι σε μια λαμογιά που λίμναζε εδώ και 10 χρόνια και ήρθε η ώρα να γραφτεί στο χιόνι.

Αναφερόμαστε στην διαγραφή προστίμων συνολικού ύψους 800.000 ευρώ, που είχαν επιβληθεί, σε 87 άτομα κατά βάση της "καλής κοινωνίας", τα οποία είχαν λάβει μέρος σαν υποψήφιοι στις δημοτικές -περιφερειακές εκλογές του 2010 και τους επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί δεν τήρησαν τον νόμο για την δήλωση των προεκλογικών τους δαπανών.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του "Εθνους" ανάμεσα στα τζιμάνια που κατέληξαν πεντακαθαρίδηδες βρίσκονται "ο σημερινός Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που είχαν τότε διεκδικήσει ο μεν την Περιφέρεια Αττικής με την στήριξη του ΛΑΟΣ, ο δε τον Δήμο Βύρωνα. Επίσης, δεκάδες νυν και πρώην δήμαρχοι, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι από όλο το πολιτικό φάσμα".

Εδώ να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί απόφαση του προέδρου της βουλής, Κώστα Τασούλα, που πρόσφερε Χριστουγεννιάτικο μποναμά στους "δοκιμαζόμενους οικονομικά"  βουλευτές, ευρωβουλευτές, και διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, χρεώνοντας τον προϋπολογισμό του κοινοβουλίου με 600.000 ευρώ, για να προμηθευτούν οι "δοκιμαζόμενοι" νέο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (λάπτοπ, κινητό, τάμπλετ κλπ).

Αλήθεια, πώς να αισθάνεται ο μεροκαματιάρης ψηφοφόρος της Ν.Δ όταν διαβάζει όλα αυτά, όταν μόλις χτες ενημερώθηκε ότι υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εργάζεται μέχρι τα 72 του για να θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger