Home » , » Φέτος θα μας επισκεφτεί ο αρχηγός κράτους που μας επισκέπτεται κάθε χρόνο; Το άγιο φως!

Φέτος θα μας επισκεφτεί ο αρχηγός κράτους που μας επισκέπτεται κάθε χρόνο; Το άγιο φως!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 | 9:36 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εμείς οι Κομμουνιστές πιστεύουμε στην Ισότητα. Και φυσικά είμαστε υπέρ των μειονοτήτων. Είμαστε λοιπόν και υπέρ των Χριστιανών στην Ελλάδα. Οι Χριστιανοί μετά την ανάληψη της εξουσίας από το δικτάτορα Μητσοτάκη μειώθηκαν δραματικά.

Σύμφωνα με γκάλοπ που έγιναν στα κομπιούτερ της ΝΔ με λεφτά που θα μπορούσαν να πάνε σε μάσκες, αντισηπτικά κλπ, οι χριστιανοί είναι 10%. Τόσοι θέλουν να πάνε στο ναό, να γλείψουν ένα κουτάλι και τα ιερά πατώματα γεμάτα Θεία Ευχαριστία και Κορονοϊό!

Το περιμέναμε, τα είχαμε πει. Με αυτά που λένε οι παπάδες, δεν θα μείνει κανείς στην Εκκλησία. Εμείς λοιπόν θέλουμε να συμπαρασταθούμε σε μειονότητες όπως κάποιοι τραγουδιστές εκκλησιαστικών ύμνων που σκουπίζουν τα δακρυσμένα τους ματάκια με το χαρτί υγείας, το οποίο πήραν σε ποσότητες από τα σούπερ μάρκετ.
Κι εγώ που δεν πήρα σκουπίζομαι με την άδεια του ΕΟΔΥ. Την δουλειά της την κάνει πάντως.

Θέλουμε, αλλά οι παπάδες δεν μας βοηθάνε. Θα μπορούσαν να δώσουν το 90% των Εκκλησιών που είναι πλέον άχρηστες, ώστε να μπουν μέσα οι άστεγοι. Όχι μόνο όσοι είναι έξω, αλλά και όχι θα πεταχτούν στο δρόμο από τους τοκογλύφους το Μάη.
Θα μπορούσαν να δώσουν λίγο από την εκκλησιαστική περιουσία να πάρουν μάσκες. Αλλά όταν παπά, δεν δίνεις του Αγγέλου σου νερό, πως περιμένεις να σε φυλάει ο Θεός; Όχι Κορονοϊό θα σου στείλει, φωτιά θα ρίξει να σε κάψει.
Μετεωρίτη και μετά εξωγήινους να εξηγούν σε ντοκιμαντέρ για ένα ηλίθιο είδος που εξαφανίστηκε και που είχε όπλα για να σκοτώσει κάθε ζωή στον πλανήτη δεκάδες φορές, αλλά του έλλειπαν τα απαραίτητα για την Υγεία!
Πάρτε φρεγάτες, κι αν αρρωστήσετε πηγαίνετε να πέσετε στη θάλασσα.

Πίσω όμως στα θρησκευτικά.
Εκείνο που έχουν αγωνία οι Χριστιανοί εκτός από να τους καρφώσει κάποιος δεξιός και να πληρώσουν πρόστιμο, είναι, αν φέτος θα μας επισκεφτεί ο αρχηγός κράτους που μας επισκέπτεται κάθε χρόνο. Το άγιο φως!
Κι αν μας επισκεφτεί, θα μπει σε καραντίνα, όπως συνιστά ο ΠΟΥ για όλους τους επιβάτες;

Σε αυτό έχουμε να πούμε τα εξής: Αφού στη ΝΔ θεωρούν πως είναι μόνο 10% οι χριστιανοί (σ' αυτό είμαστε σύμφωνοι κι εμείς), να μη ξοδέψουμε τόσα φράγκα φέτος. Να τα κάνουμε αναπνευστήρες. Ναι, αλλά οι θεούσες θα πάθουν κατάθλιψη.

Για τους χριστιανούς θα ανάψουμε το φως με τον αναπτήρα. Δεν θα καταλάβετε διαφορά. Σας το ορκίζομαι, έχω κάνει επιστημονικά πειράματα. Ακριβώς ίδιες ιδιότητες. Ανάβει προσανάμματα, σβήνει (αν φυσήξεις τη λαμπάδα), ζεσταίνει, βλέπεις λίγο, αν γίνει διακοπή ρεύματος κλπ.
Και φυσικά μεταδίδεται από κερί σε κερί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οπότε δεν χρειάζεται το original αφού το γενόσημο την ίδια δραστική ουσία έχει.

Γι αυτό λοιπόν το ΚΚΕ θα προσφέρει έναν αναπτήρα στο Ιερό μας emo, ώστε να ανάψει αυτός το Άγιο Φως. Ο αναπτήρας είναι ενός συντρόφου που έχει κόψει το κάπνισμα. Κόψτε το κι εσείς σύντροφοι. Αν μας πιάσει τσιγαρόβηχας, θα έχουμε οικονομικό και πολιτικό κόστος.
Όχι μόνο θα φάμε πρόστιμο θα πουν “οι Κομμουνιστές διαδίδουν τον ιό και θα κολλήσουν τις γυναίκες μας”! 
Εγώ λοιπόν προσφέρω ένα κουτί σπίρτα στον παπά της ενορίας. Αυτά έχω, αυτά δίνω. Γιατί, αν περιμένει από τους νεοδημοκράτες που πήγαιναν μαζί στα συλλαλητήρια, κάηκε!
Οι δεξιοί προτιμούν το Μητσοτάκη από το Θεό. Γιατί ο Θεός Καλός και Άγιος είναι, αλλά δεν κάνει ρουσφέτια.

Θα έλεγα κι άλλα, αλλά θα πάω τώρα να αμαρτήσω με την Καλλιόπη.
Σάββατο σήμερα και Σαρακοστή. Τι άθεος που είμαι...

Μην ανησυχείτε, η ψυχή της Καλλιόπης δεν διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο να βρεθεί στην Κόλαση. Δεν είναι πια χριστιανή, ΝΔ ψηφίζει.

Μισό λεπτό να γράψω την άδεια και πάρω τα μέσα προφύλαξης.
Μωρό μου, σήμερα θα παίζουμε τον παπά και την πιστή που εξομολογείται. Αν είχαμε μάσκες, θα παίζαμε τη νοσοκόμα και το γιατρό.

Περαστικά παπάδες. Να κάνετε Μνημόσυνο στις Εκκλησιές.

Πάνε οι Δόξες τα Μεγαλεία
Άδειος ο δίσκος που 'χουνε στην Εκκλησία.

Το Άγιο Φως ποτέ δεν θα 'ρθει
Στο σπίτι έμεινε μαζί με Πατριάρχη
Έμειναν ρέστοι τώρα οι παπάδες
Καλά να πάθουν γιατί ήταν μασκαράδες...

Ποτέ ξανά παρελάσεις κι εκκλησιασμοί! Από την προηγούμενη χούντα τα είχα άχτι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Μαρτίου 2020 στις 11:56 π.μ.

Μηηηη mitso μου μη λες τετοια!!!!
Δεν ειναι λιγοι οι χριστιανοι στο
ΚΚΕ. Θα παρεξηγησουν.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger