Home » , » Αδίστακτος μπάτσος-φονιάς σκοτώνει εν ψυχρώ δυο γυναίκες

Αδίστακτος μπάτσος-φονιάς σκοτώνει εν ψυχρώ δυο γυναίκες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 | 9:40 μ.μ.

Αδιανόητη η είδηση που ακούσαμε σε δελτίο ειδήσεων. Συγκεκριμένα μας λέει ότι ένας αδίστακτος μπάτσος-φονιάς εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο εν ψυχρώ την γυναίκα του, και μια άλλη συνάδελφο της, καθώς αυτές βρισκόταν σε ώρα διαλείμματος σε σούπερ μάρκετ, στο οποίο εργαζόταν.

Συγκεκριμένα ένας μπάτσος στην Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής πήγε με το αυτοκίνητο του στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά, σε ένα πολυκατάστημα στο οποίο δούλευε η πρώην γυναίκα του, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και δυο παιδιά και ήταν σε διάσταση.
Την συναντάει να βρίσκεται  σε ώρα διαλείμματος με μια συνάδελφο της. Βγάζει το υπηρεσιακό του όπλο και δολοφονεί εν ψυχρώ τις δυο γυναίκες.

Ατάραχος ο δολοφόνος μπάτσος -σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ- απομακρύνεται από τον τόπο στον οποίο είχε διαπράξει το έγκλημα και συναντάει ένα περαστικό. Του ζητάει τσιγάρο και του λέει ότι δολοφόνησε την γυναίκα του.
Στην πορεία συλλαμβάνεται από άλλους μπάτσους οι οποίοι είχαν πάρει σήμα για τους πυροβολισμού.

Προφανώς και αυτό το "όργανο της τάξεως" θα συμπεριλαμβάνεται σ' εκείνα που όπου τα συναντάει ο κόσμος τα χειροκροτεί, όπως είχε πει ο πολιτικός του προϊστάμενος Χρυσοχοϊδης.
Βλέπετε, τα κουμπούρια τους οι "υπηρέτες του νόμου", δεν τα έχουν μόνο για να κάνουν ένοπλες ληστείες, να παριστάνουν τους ναήδες σε μπαρότσαρκες τους και να εισβάλουν σε πανεπιστημιακούς χώρος απειλώντας να δολοφονήσουν φοιτητές.

Εχουμε, λοιπόν σήμερα άλλον έναν μπάτσο φονιά.
Αξίζει να ανατρέξετε σ' αυτή την ανάρτησή μας για να μην επαναλαμβάνουμε τα πρόσφατα "κατορθώματα" των ένστολων πραιτοριανών υπεράσπισης του συστήματος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger