Home » , » Χαμογελάτε αδέλφια. Σφίγγει ο κλοιός για τον κωρανοϊό!

Χαμογελάτε αδέλφια. Σφίγγει ο κλοιός για τον κωρανοϊό!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 | 4:06 π.μ.

Του Σ.Λ

Επιτέλους αδέλφια, βλέπει την δημοσιότητα μια ευχάριστη είδηση που δημιουργεί χαμόγελα υπεραισιοδοξίας σε όλους μας, ότι πολύ σύντομα ο εφιάλτης του  κωρανοϊού, θα είναι παρελθόν

Όπως, λοιπόν αναφέρει η ειδησεογραφία, από σήμερα σφίγγει ασφυκτικά ο κλοιός για τον θανατηφόρο μονοκύτταρο οργανισμό, αφού ρίχνονται "στη μάχη για τον κορωνιό 35 ολοκαίνουργια περιπολικά της ΕΛΑΣ".

Για ακόμα μια φορά διαπιστώνουμε την αποτελεσματικότητα και τις ρηξικέλευθες αποφάσεις της κυβέρνησης των "αρίστων".
Η πολιτική μας ηγεσία αντιστεκόμενη στις λαϊκίστικες προτροπές που ζητούσαν μέτρα προστασίας για το νοσηλευτικό προσωπικό και την προμήθεια τεστ για τα ενδεχόμενα κρούσματα της, προχωράει στην ενδεδειγμένη -προφανώς επιστημονικά συστηνόμενη- αντιμετώπιση της ασθένειας που μαστίζει τον πληθυσμό μας.

"Τα 35 νέα περιπολικά οχήματα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού  Hyundai i30 που τέθηκαν ήδη στη διάθεση των Διευθύνσεων Αστυνομίας", είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα ώστε τα αστυνομικά όργανα να εντοπίσουν το κρησφύγετο του κωρονοϊού, το οποίο χρησιμοποιεί σαν βάση του για να εκτοξεύει τις επιδρομές του, και με συντονισμένες ενέργειες να τον συλλάβουν. 

Υπάρχουν και κάποιοι νεοδημοκράτες που δεν μπόρεσαν ακόμα να προσαρμοστούν στην "κανονικότητα" -σαν τον διοικητή και του Νοσοκομείου της Καστοριάς ο οποίος κάνει έκκληση σε πολίτες να καταθέσουν λεφτά για να αγοράσει το νοσοκομείο "αναγκαία υλικά".

Πόσο άσχετος είναι ο άνθρωπος! Εδώ προμηθευτήκαμε 35 ολοκαίνουργια κωλάδικα και αυτός ζητάει γάζες, γάντια και μάσκες! 

Απίστευτη λαϊκίστικη μικρότητα! 


Επίλογος με μια ρήση, της οποίας δεν γνωρίζουμε την πατρότητά της (είναι λάθος να την αποδίδουμε στον  Αϊνστάιν): Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger