Home » , » Η Μέρκελ μαζί μας. Για την ακρίβεια από πάνω μας.

Η Μέρκελ μαζί μας. Για την ακρίβεια από πάνω μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 | 9:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σήμερα χάθηκαν 5,5 δισεκατομμύρια στο Χρηματιστήριο, μας λέει η Καθημερινή προπαγάνδα.
Τότε να ψάξουμε να τα βρούμε. Που ακριβώς ήταν τα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας όταν εξαφανίστηκαν τα λεφτά;
Σε κρίσεις, πολέμους, καταστροφές κλπ κάποιοι κερδίζουν από τη δυστυχία του άλλου.

Ο Γκαντέμης λέει πως δεν δέχεται μαθήματα ανθρωπιάς. Είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως.
Αντίθετα παραδίδει μαθήματα αυταρχισμού, μισαλλοδοξίας, ρατσισμού, ανικανότητας κλπ.

Πανηγυρίζουν τα πουλημένα ΜΜΕ. “Η Μέρκελ είναι μαζί μας”. Αυτό τώρα είναι καλό; Σοβαρά; Μαζί μας ήταν και πριν την εφαρμογή του Πρώτου Μνημονίου. Μαζί μας ήταν - πιο σωστά μας καβάλησε - καθ' όλη τη διάρκεια της λεηλασίας από τους τοκογλύφους.

“Πτώση 30% στο πετρέλαιο”. Και γι αυτό κλαίτε; Τι διάολο, Σεΐχηδες είστε; Μάλλον ευνούχοι σε χαρέμι πλουσίων αρπακτικών.

Σήμερα θα πούμε για οικονομία. Και οικονομία χωρίς σεξ δεν υπάρχει. Διότι στο Καπιταλιστικό σύστημα πάντα κάποιος πηδάει και κάποιος πηδιέται. Μπορεί να πηδάει και να πηδιέται ταυτόχρονα, όπως κάνει η κυβέρνηση, που έκοψε τα επιδόματα, τη 13η σύνταξη, αύξησε τα όρια ηλικίας και γενικά μας κατέκλεψε.

1 δις μπήκαμε μέσα το Γενάρη. Αυτό είναι δείκτης του πόσο τρώνε τα γαλάζια βαφτιστήρια. Το δε χρέος ξεπέρασε τα όρια του γνωστού Σύμπαντος.
Αποδεικνύεται επίσης πως η φράση “έφαγα τον κόσμο” δεν είναι μεταφορά, αλλά κυριολεξία, καθώς οι νεοδημοκράτες τρώνε τα πάντα. Αν και το αγαπημένο πιάτο των ψηφοφόρων τους είναι το κουτόχορτο.

Το συνολικό χρέος λοιπόν της Ελλάδας είναι 422.346.000.000 $ κι αυξάνεται συνέχεια. Αν δεν είναι αυτό βιώσιμο, τότε τι είναι; Είναι η πολιτική της ΝΔ και των προηγούμενων συμμοριών.
252,64% του ΑΕΠ. Αυτά είναι ποσοστά κι όχι το 90% του Παπαδόπουλου, που μετά την πτώση της Χούντας έγινε μηδέν.
Παλεύουμε να γίνουμε υπερδύναμη, να ξεπεράσουμε το χρέος των ΗΠΑ. Με τη γαλάζια συμμορία και λίγη ατυχία είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.

Φυσικά η ΕΕ είναι μαζί μας και παίρνει μέτρα για την Ελλάδα. Ποια; Δεν γνωρίζω ακριβώς, όταν ρώτησα για λεπτομέρειες, μου έδωσαν ένα τηλέφωνο. Ήταν ενός γραφείου τελετών.

Πάντως μας αγαπούν οι Γερμανοί. Δεν έχουν ξεχάσει ακόμα πόσο ωραία έσφαζαν οι παππούδες τους στην Κατοχή. Ούτε εμείς.
Έτσι η Μέρκελ είναι μαζί μας. Γιαυτό διαπραγματεύεται για μας με την Τουρκία, χωρίς καν να μας ρωτήσει. Της έχουμε εμπιστοσύνη, γιατί όπως έλεγε ο Σταρένιος σε μια ταινία “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”.

Καταλαβαίνουμε όλοι πως ο Καπιταλισμός έχει αρρωστήσει βαριά. Πως μπαίνουμε σε μια νέα Κρίση χωρίς τις περιόδους Ανάκαμψης που υπήρχαν ως τώρα μεταξύ των Κρίσεων.
Αν ήταν άνθρωπος, θα ανησυχούσε πάρα πολύ τους γιατρούς. Κάποιοι θρήσκοι συγγενείς θα φρόντιζαν να φέρουν τον παπά να τον μεταλάβει ενώ άλλοι -πιο πρακτικοί- το συμβολαιογράφο για τη διαθήκη.

Εκείνο που δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω είναι ο πανικός του Αυστραλού και Βορειοαμερικανού καταναλωτή, όσον αφορά το χαρτί υγείας. Τι διάολο θέλουν τόσο χαρτί; Πνευμονία κάνει ο ιός, όχι διάρροια.

Και είναι βεβαίως πολύ ειρωνικό, γιατί η Βούλτεψη μας έλεγε κάποτε πως έλλειψη κωλόχαρτου έχει η Βενεζουέλα. Τώρα τι λέει; Φταίει το καρναβάλι της Νέας Δημοκρατίας;

“Αποτρέπουμε εισβολή στον Έβρο” μας είπαν. Όμως στα άλλα μέτωπα δεν είχαμε ούτε νοσοκόμο, έτσι περνούσε όποιος ήθελε.
Και στη φασιστική Βόρειο Ιταλία που έδιωχναν τους πρόσφυγες, τώρα θέλουν να φύγουν όλοι. Όποιος θέλει Χριστιανό και Ευρωπαίο να τον πάρει σπίτι του.

Ήταν που ήταν στραβή η Οικονομία την έφαγε κι ο Κικίλιας. Αλλά πιστεύουν πως θα ρεφάρουν τη χασούρα με τα πρόστιμα που θα ρίξουν. Όχι αυτά με το τσιγάρο, άλλα σκέφτονται, πιο μοδάτα. Είσαι ηλικιωμένος και κυκλοφορείς έξω; Μια σύνταξη πρόστιμο, έτσι για αρχή.
Βήχεις; Δώσε ένα μεροκάματο για να μάθεις. Φανταρίστικες κιόλας; Το παρατράβηξες, πάει ο μισθός.
Σε περίπτωση που έχεις και πυρετό την έβαψες. Θα σε απελάσουν. Βέβαια εκεί υπάρχει κι η πιθανότητα να σε κλείσουν σε Μοναστήρι.

Να σας πω. Μπορεί να είμαι άθεο κομμούνι, αλλά θα πήγαινα με χαρά σε μοναστήρι. Απλά δεν ξέρω πιο είναι αυτό με τις κολασμένες καλόγριες...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger