Home » , » Μπάτσοι – παπάδες – χουντικοί, όλοι οι μολυσμένοι κοινωνούν μαζί.

Μπάτσοι – παπάδες – χουντικοί, όλοι οι μολυσμένοι κοινωνούν μαζί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 | 11:07 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πριν από όλα το συνηθισμένο κοινωνικό μήνυμα προς τους δεξιούς βλάκες με περικεφαλαία:
Μείνετε δε μείνετε σπίτι, εφόσον έχετε συνέχεια τη γλώσσα σας στον κώλο των βουλευτών σας - φορέων της νόσου - θα κολλήσετε.

Οι υπόλοιποι προσέχουμε, ώστε να λογαριαστούμε με τους ολετήρες της Υγείας, όταν έρθει η ώρα. Δεν ξεχνάμε τους νεοφιλελέ εγκληματίες, ενώ τους κράζουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε.
Ποιος είναι ο πιο σύντομος τρόπος να εξεταστείς για τεστ κι επομένως να σώσεις τη ζωή σου λαμβάνοντας έγκαιρα τη θεραπεία; Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, να φτύσεις το μπάτσο της γειτονιάς σου!

Έτσι έκανε ένας κι έβγαλε εκτός μάχης 14 Να μην βασκαθεί. Οι μουσκεμένοι μπάτσοι περιμένουν τώρα με αγωνία τα τεστ, έτσι ώστε να ξέρουν πότε θα τον δείρουν: Σήμερα, ή όταν περάσει η ίωση; Ηρεμείτε ρε, δεν έχετε τίποτα. Εσείς είστε για να συλλάβετε τον ιό.
Είπαν μάλιστα πως τον πήγαν σε ψυχιατρείο. Άρα πάει και το πρόστιμο των 5.000€ που του ρίξανε. Έχει το ακαταλόγιστο! Αν έχεις σοβαρά συμπτώματα συμφέρει να κάνεις το τεστ και πληρώνεις, αν ζήσεις.
'Τα είπε ο γιατρός από την Ιταλία. Εφόσον δεν έχουν τεστ, δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Ούτε εδώ ξέρουν. Τουλάχιστον όμως ξέρουν να κάνουν χούντες. Μπάτσους είχαμε. Τώρα ξέρουμε γιατί.

Που λέτε μας προετοιμάζουν για το επόμενο βήμα. Τι άλλο έμεινε; Να μας πυροβολούν! Βγήκες έξω; Μπαμ!
“Από τι πήγε; Από ιό; 
- Όχι! Από κατέβασμα σκουπιδιών”.

Όσοι δεν ήθελαν να κατεβάσουν τα σκουπίδια, βρήκαν δικαιολογία. Όπως κι αυτοί που δεν έβγαιναν ποτέ έξω. Οι υπόλοιποι αρχίζουν να τρελαίνονται.
Μέχρι δυο επιτρέπονται κι αυτοί σε απόσταση.
Εδώ θέλω να καταγγείλω μια αδικία. Βουλευτές της ΝΔ, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, τραπεζικοί κάνουν όργια μεταξύ τους, κι εμείς ούτε παρτούζα. Διαμαρτύρομαι εντόνως. Τουλάχιστο βάλτε το στην αίτηση. Δε θα το μάθει κανείς. Κι αν το μάθουν, σκοτιστήκαμε!

Στο μεταξύ εκατοντάδες ήρθαν σήμερα στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Πριν έφευγαν επειδή τα μαγαζιά έβαζαν λουκέτο. Τώρα, που έκλεισαν τα πάντα, έρχονται πίσω! Ομοιοπαθητική στην ανεργία; Άκουσαν πως δεν γίνονται πια τεστ, επομένως δεν θα έχουμε άλλα κρούσματα! Γιατί παίζει ρόλο κι η ψυχολογία.

Είναι πως θα το πεις στον άλλο. Ο Μητσοτάκης ξέρει από αυτά. Έχει ρημάξει το ΕΣΥ, αλλά ανακάλυψε την ατομική ευθύνη των υπολοίπων. Πχ δεν έχει τεστ; Πες πως κόλλησαν όλοι οι άλλοι εκτός από σένα! Δεν νιώθεις τώρα τυχερός; Τι να την κάνεις εντατική; Έτσι κι αλλιώς όλοι από κάτι θα πάμε. Δεν χρειάζονται τόσοι γιατροί. Μπάτσους θέλουμε, να πιάσουν τον ιό!

Έχουμε ακούσει πολλές μαλακίες αυτές τις μέρες. “Η Εκκλησία είναι πεντακάθαρη. Ρίχνουμε Θεία Ευχαριστία στα πατώματα και τη γλείφουμε! 
Αστράφτει, σας λέω. Και ψεκάζουμε με απολυμαντικό αγιασμό”.
Κατά τα άλλα ψυχιατρείο πήγε αυτός που έφτυσε τους μπάτσους!

17 επίσημοι νεκροί. Αλλά όχι όσοι δεν έκαναν το τεστ. Από τι πήγαν; Ούτε η νεκροψία δεν θα το δείξει.

“Εγκληματίες πολέμου” είναι σύμφωνα με την Εσπρέσο, όσοι πήγαν παραλία! Κι αυτοί που έδιωξαν τους ιατρούς, που πετσόκοψαν τα κονδύλια της Υγείας, που έκλεισαν κλινικές τι είναι; Νεοδημοκράτες. Οι χειρότεροι όλων!

Παπαγάλοι και τρολλ έλαβα ένα μήνυμα. Είναι για σας. “Σας ψάχνω. Ο Κορονοϊός”!
Τοίχο τοίχο όταν τελειώσει η φυλακή, νεοδημοκρατικά αποβράσματα.

Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει: Ιοί, τομάρια, δολοφόνοι.

Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, Εργάτη απαίτησε απολυμαντικά.

Μπάτσοι – παπάδες – χουντικοί, όλοι οι μολυσμένοι κοινωνούν μαζί.

Οι αλοιφές είναι μια απάτη, γι αυτό φόρα τη μάσκα σου εργάτη.

Είμαστε ένα απέραντο τρελοκομείο. Αφού κυβερνά η ΝΔ, όλοι άρρωστοι είμαστε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger