Home » , , » Κάποιος να πληροφορήσει τον κ. Χρυσοχοϊδη ότι είναι υπουργός σε αστική δικτατορία και όχι σε κυβέρνηση στρατιωτικής χούντας

Κάποιος να πληροφορήσει τον κ. Χρυσοχοϊδη ότι είναι υπουργός σε αστική δικτατορία και όχι σε κυβέρνηση στρατιωτικής χούντας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 | 10:33 μ.μ.


Απίστευτη η ανακοίνωση-απάντηση του υπουργείου μπάτσων και καταστολής, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τους μπάτσους που ξυλοκόπησαν πριν δυο μέρες πολίτη στη συμβολή των οδών Ξενίας και Μιχαλακοπούλου,

Εδώ ταιριάζει γάντι η λαϊκή ρήση "όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο ηλίθιος κοίταζε τα δάχτυλο". 

Και ο "αδιάβαστος", αλλά βραβευμένος απ' το FBI,  διαγραμμένος από το κόμμα που τον ανέδειξε, και "φυτευτός" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπουργός Μ. Χρυσοχοϊδης, εκδίδει ανακοίνωση που προκαλεί κατάγματα στην νοημοσύνη μας.

Θα του απευθύναμε την κλασική φράση: "γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα", αλλά αμφιβάλλουμε αν θα την καταλάβαινε. Μόνο τις εντολές που παίρνει από κάποια κέντρα κατανοεί και εφαρμόζει άμεσα. 

Το πρόβλημα δηλαδή του Χρυσοχοϊδη είναι ότι το βίντεο όπου διακρίνεται η βάναυση συμπεριφορά του μπάτσου, το κοινοποίησε στο διαδίκτυο ο Γ. Καλαϊτζίδης.
Λες και έχει καμιά σημασία αν αυτό το οπτικό υλικό προέρχεται από ένα μέλος του Ρουβίκωνα ή από τον ... Φούφουτο.

«Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του "Ρουβίκωνα" ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς "κατά σύμπτωση" περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσυκλετιστή.

Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του "Ρουβίκωνα", ο μοτοσυκλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή», μας γράφει η ανακοίνωση του υπουργείου ΠροΠο η οποία συμπληρώνει:

«Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή. Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή. Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί.

Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν.

Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση».

Τι λες ρε πολιτικές προϊστάμενε των μπάτσων; Πας καλά; Θα μας βγάλεις τρελούς όλους/ες που παρακολουθήσαμε το βίντεο; 

 "Τι χρεία έχομεν μαρτύρων" που θα έλεγε και ένας δικηγόρος σε ακροαματική δικαστική διαδικασία. Σε ποια "διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή"; Οι μπάτσοι παραβίασαν με τις μηχανές τους κόκκινο σηματοδότη και παραλίγο να σκοτώσουν άνθρωπο  που επέβαινε σε μηχανάκι και στην συνέχεια τον έσπασαν στο ξύλο.

Και στην τελική ο Συριζαίος βουλευτής ζήτησε να μάθει δυο απλά πράγματα. 

"Σε ποια συγκεκριμένη μονάδα υπηρετούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που αναγνωρίστηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον άτυχο μοτοσικλετιστή;

-Ποια η ταυτότητα και η ιδιότητα του φυλασσόμενου προσώπου που επέβαινε στο προπορευόμενο όχημα;".

Σ' αυτά γιατί δεν απαντάς; Αφορά κάποιο κρατικό μυστικό; Μέρες πέρασαν από την στιγμή που είδε την δημοσιότητα αυτό το περιστατικό.
Τόσο βραδυκίνητες είναι οι υπηρεσίες σου κ. Χρυσοχοϊδη που ακόμα "διερευνούν" αυτό το γεγονός;

Και το δούλεμα πρέπει να έχει κάποια όρια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Απριλίου 2020 στις 1:09 π.μ.

Γαλάζιοι εγκληματίες.
Το έγκλημα είναι η ΝΔ και η ΝΔ το έγκλημα. Η γαλάζια συμμορία, η σοβαρή Χρυσή Αυγή, έχει πολιτική το έγκλημα. Όχι την απλή απάτη, όπως άλλες αστικές συμμορίες, ή μόνο το πλιάτσικο. Μιλάμε για εγκλήματα, όπως αυτό της ανθρωποφαγίας.
Μπάτσος παραβιάζει το νόμο και δέρνει από πάνω. Γιατί “αυτός είναι το κράτος”! Τα θεωρούν όλα δικά τους και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Έδειρε, γιατί μπορεί! Γιατί ξέρει πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί με τις πλάτες που έχει.
Να βγούμε με ένα φανάρι στο δρόμο να βρούμε δικαστές με συνείδηση. Μούγκα στη στρούγκα όλοι. Ως και στην αντιπολίτευση έπρεπε πρώτα να γίνει χαμός στο ίντερνετ από τις αντιδράσεις για να πουν μισή κουβέντα. Το site μας ήταν από τα πρώτα που είπε τι γίνεται, αναλύοντας διεξοδικά την υπόθεση.
Άλλο μεγάλο έγκλημα από το σκάνδαλο που έδειξε την αλαζονεία και τη φασιστική νοοτροπία, είναι αυτό με τις μάσκες. Κανονικά κάποιος που αδειάζει τον ίδιο του τον εαυτό θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο εκατομμύρια με τις κουταμάρες που λέει, οφείλει τουλάχιστο να παραιτηθεί, να μείνει ισόβια σε καραντίνα στο σπίτι του.
Το θέμα με τις μάσκες έχει πάρα πολλές προεκτάσεις. Είπαμε και δικαιωθήκαμε 100% πως οι μάσκες είναι χρήσιμες. Πως σώζουν ζωές. Είναι αναλογικά σαν τις ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητα. Αν -ο μη γένοιτο- να μην πάθεις τα χειρότερα.
Όμως υπάρχουν μάσκες και μάσκες. Οι αποκριάτικες της ΝΔ μάλλον δεν κάνουν. Αν είχαμε κράτος, κι όχι αυτό το χάλι που έχουμε, θα έπρεπε να δούμε ποιες προστατεύουν περισσότερο, να αρχίσουν να τις παράγουν και να τις μοιράσουν δωρεάν στον κόσμο.
Αντί γι αυτό θα βολευτούν κάποιοι φίλοι τους, θα τα οικονομήσουν προσφέροντας ποιότητα ανάλογη με των ΚΕΚ τύπου “σκοιλ ελικικού”! Το να παίζεις με τη Δημοσία Υγεία είναι έγκλημα. Με κίνητρο το κέρδος και άλλοθι τις εκλογές, όπου τα ανόητα αγελαία γίδια έβγαλαν το χασάπη Μητσοτάκη.
Φυσικά έγκλημα είναι τα Μνημόνια, τόσο αυτά που έφεραν, όσο και αυτά που θα φέρουν. Η ΕΕ λέει δεν έχετε πολλούς νεκρούς, δεν παίρνετε φράγκα! Άρα μας λένε πως για να πάρουμε λεφτά πρέπει να πεθάνουν κι άλλοι! Δεν φτάνουν 139!
Από την άλλη τα ΜΜΕ της Ευρώπης λένε πως στην Ελλάδα δεν κάνουν τεστ επομένως δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τα δικά μας ΜΜΕ πήραν τουλάχιστον 20.000.000 στο χέρι και πολλά περισσότερα κάτω από το τραπέζι, οπότε έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν ενώ σκοτίστηκαν για το τι λέει πραγματικά ο κόσμος.
Που θα βρει να αγοράσει τις πανάκριβες μάσκες, κι αν θα βρει στη μαύρη αγορά καθώς 300.000 την ημέρα για πληθυσμό 10.800.000 δεν φτάνουν με τίποτα.
Το μεγαλύτερο έγκλημα (κατά τη γνώμη μου) είναι το άνοιγμα των Σχολείων. Για να γίνει το χατήρι των ιδιωτικών, να πάρουν κι άλλα φράγκα, αλλά και να βάλουν στο χέρι τις διακοπές των εκπαιδευτικών. Γιατί οι κηφήνες της ΝΔ, που δεν εργάστηκαν ποτέ, αλλά παρασιτούν, δεν μπορούν να ανεχθούν να έχουν εργαζόμενοι διακοπές και αργίες.
Για μερικές μέρες λοιπόν θα κολλήσουν τα παιδιά και θα οδηγηθούμε σε ανοησία της αγέλης.
“Πως είναι η γιαγιά σου”; Ρωτάει ο Κορονοϊός ένα παιδάκι που πάει σχολείο σε ένα Γερμανικό σκίτσο.
Δεν είναι μόνο οι αίθουσες, που σε αρκετά σχολεία είναι μικρές. Είναι το διάλειμμα όπου πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις. Είναι το πως θα μπουν μέσα στις αίθουσες τα παιδάκια και πως θα βγουν. Όσοι είναι δάσκαλοι καταλαβαίνουν. Γιαυτό διαμαρτύρονται από πριν.
Για να υπάρχει ασφάλεια θα πρέπει το μάθημα να γίνεται στο προαύλιο σε απόσταση 2 μέτρων το ένα παιδί από το άλλο. Είναι αυτό δυνατό για όλες τις τάξεις; Και μάσκες για όλα τα παιδιά;
Στην Ασία έκαναν εξετάσεις σε γήπεδα, γιατί; Οι προδιαγραφές στα Σχολεία δεν είχαν λάβει υπόψη το ενδεχόμενο της Πανδημίας, καθώς θεωρούσαν πως σε τέτοια σπάνια περίπτωση θα έκλειναν τα Σχολεία.
Όμως ο Βρικολακούλης θέλει να προσελκύσει ξένους τουρίστες. Οι οποίοι, ας είναι και άρρωστοι, αρκεί να φέρουν χρήμα. Παίζει με την Υγεία μας και τη Ζωή μας. Αντιδράστε πριν είναι πολύ αργά. Οι ΜΕΘ είναι κάπου 600, δεν φτάνουν για όλους.

30 Απριλίου 2020 στις 1:34 π.μ.

Τους έχει ψηφίσει επανειλημμένα όλους αυτούς το ξεφτιλισμένο ρεντίκολο
του 85% που ονομάζεται ελληνικός λαός.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger