Home » , » Καταγγελίες αναφέρουν ότι ο τραμπούκος μπάτσος έχει κομβικό ρόλο στον παρακρατικό μηχανισμό που δημιουργεί ο ανιψιός του Μητσοτάκη, Γ. Δημητριάδης, κατ' εντολή του πρωθυπουργού.

Καταγγελίες αναφέρουν ότι ο τραμπούκος μπάτσος έχει κομβικό ρόλο στον παρακρατικό μηχανισμό που δημιουργεί ο ανιψιός του Μητσοτάκη, Γ. Δημητριάδης, κατ' εντολή του πρωθυπουργού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 | 9:13 μ.μ.

Του Σ.Λ.

Δεν αντέχει σε σοβαρό σχολιασμό παρά μόνο ειρωνική προσέγγιση, τα όσα δημοσιεύονται για τις "έρευνες" αστυνομίας για τον τραμπούκο μπάτσο που στο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν δυο μέρες φαίνεται να ξυλοφορτώνει άγρια έναν άσχετο πολίτη.

Μπορούμε όμως, με αφορμή αυτό το γεγονός να εστιαστούμε σε κάποιες παραμέτρους της υπόθεσης που περνάνε απαρατήρητες από την καθεστωτική δημοσιογραφία.

Σήμερα στις 16:50 δημοσιεύεται ένα κείμενο στην ιστοσελίδα της "ΕφΣυν" στο οποίο ανάμεσα στα άλλα διαβάζουμε: "Κοντά στον εντοπισμό του νταή αστυνομικού που πριν από λίγες ημέρες παραλίγο να τρακάρει μοτοσυκλετιστή και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε βρίσκεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας". Εδώ γελάμε. 
48 ώρες μετά την δημοσίευση του οπτικού υλικού όπου απεικονίζεται ολοκάθαρα το πώς διαδραματίστηκε το όλο επεισόδιο, η αστυνομία βρίσκεται "κοντά στον εντοπισμό", του τραμπούκου μπάτσου.
Σωστά. Οι έρευνες πρέπει να είναι ενδελεχείς. Ο τσαμπουκάς μπάτσος δεν είναι αναρχικός να συλληφθεί "αναγνωριζόμενος από τον σωματότυπο του, όπως καταγράφτηκε σε κάμερες"....

Προηγουμένως σε άλλη ιστοσελίδα -documentonews- διαβάσαμε: "Οι φρουροί του πρωθυπουργικού ανιψιού ποδοπατούν και δέρνουν". Και ποιο συγκεκριμένα αναφέρεται: "αστυνομικός της πρωθυπουργικής φρουράς ήταν αυτός που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και αφού παραλίγο να τρακάρει μοτοσυκλετιστή, στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε.... Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπαρχιφύλακας Δ. Φ. αναζητείται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ως αστυνομικός που προκάλεσε το επεισόδιο το οποίο κατέγραψε η κάμερα.... ο συγκεκριμένος φρουρός είχε διατεθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φρούρηση του ανιψιού του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη". 

Πολύ ενδιαφέρον και το ρεπορτάζ της zouglas που αναδήμοσίευσε προηγουμένως ο ιστότοπος μας.

Για τους νεότερους αναγνώστες/ιες μας ή καλύτερα για όσους/ες δεν έχουν το "βίτσιο", όπως εγώ, να ασχολούνται με την πρόσφατη πολιτική ιστορία μας, να αναφέρουμε ότι κάθε φορά που κάποιος Μητσοτάκης βρέθηκε στην πρωθυπουργία αυτής της χώρας, το πρώτο που έκανε είναι να δημιουργήσει παρακρατικούς μηχανισμούς, χαρακτηριστικό της δεξιάς από την μετεμφυλιακή εποχή ακόμα.    

Ο «επίτιμος των βρικολάκων» -όπως έγραφε ο σύντροφος Μήτσος- πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βρέθηκε στο τιμόνι της χώρας ήταν να επιστρατεύσει κάποιους κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου σαν τον Χρήστο Μαυρίκη, και με καθοδήγηση του στρατηγού Ν. Γρυλλάκη, να δημιουργήσει ένα ολόκληρο παρακρατικό κύκλωμα.

Την ίδια τακτική του πατέρα του, αντιγράφει μέχρι σημείου στίξης και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν δεχθούμε την βασιμότητα του δημοσιεύματος Τριανταφυλλόπουλου: Απ' αυτό μαθαίνουμε, ότι στην: "σύνθεση μίας καθόλα νέας και ιδιαίτερης δομής η οποία δημιουργήθηκε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του Νο 2 του Μαξίμου και ανιψιού του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη ... Η Υπηρεσία αυτή, γνωστή και ως «Ομάδα Κρούσης», είναι μία μονάδα που αποτελείται από αστυνομικούς με «ειδικά προσόντα». Είναι μποξέρ, τζουντόκα, γνώστες του καράτε κ.λπ. Όλοι αυτοί λειτουργούν υπό τις διαταγές συγκεκριμένου αστυνομικού, έμπειρου σε θέματα «νυχτερινών διαδρομών»... 

Οι γνώστες της ιδιαίτερης εσωτερικής αρχιτεκτονικής της ΕΥΠ σημειώνουν πως ο αρχηγός της ομάδας κρούσης συντονίζει αφενός ανεπίσημους και υπόγειους χρηματοδότες, αλλά και εκτελεί καθήκοντα «διακομιστή» εν είδει «ταμία». Οι «επιχορηγήσεις», κατά τις ίδιες πηγές, κατευθύνονται επίσης στα ιδιαίτερα ταμεία της ελίτ της εξουσίας. Τα πρόσωπα που ανέλαβαν τη χρηματοδότηση αυτού του Δικτύου ελέγχονται από το διαχρονικό και πολύ «Βαθύ Κράτος» της συντηρητικής παράταξης....  Σε αυτή την «Ομάδα Κρούσης» της ΕΥΠ ανήκει ο ένας από τους δύο «λεβέντες» οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον πολίτη στην οδό Μιχαλακοπούλου δίνοντας δείγματα γραφής ως προς το αντικείμενο της εκπαίδευσής τους".

Αν ισχύει αυτή η αποκάλυψη πρόκειται για "βόμβα" ισχύς μεγατόνων. Και εδώ τα ερωτήματα είναι τεράστια. Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια τρομερά πράγματα και η κυβέρνηση να ποιεί την νήσσα. Δεν έχουμε την αυταπάτη ότι κάποιος εισαγγελέας θα λειτουργήσει αυτεπάγγελτα.
Ομως το κόμμα της Ν.Δ και η κυβέρνηση δεν μπορεί να κωφεύουν σε τέτοιες συγκλονιστικές καταγγελίες! Αλλά και τα κόμματα που ασπάζονται τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό αυτονόητο είναι ότι αυτό το δημοσίευμα πρέπει να γίνει η αιχμή της αντιπολίτευσης τους! 

Να δούμε και κάποιες άλλες αθέατες πλευρές της υπόθεσης πέρα απ' τον όποιο ρόλο διαδραματίζει ο συγκεκριμένος τραμπούκος μπάτσος.

Δεν φανταζόμαστε ότι είναι τυχαίο ότι τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν αυτό το θέματα είναι τα "ριγμένα" από το "μπούκωμα" που έκανε στα ΜΜΕ ο  κυβερνητικός αρμόδιος, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Να θυμίσουμε ότι ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού χωρίς διαγωνισμό, ούτε πρόσκληση ενδιαφέροντος διέθεσε στην εταιρεία Initiative κονδύλι ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ να μοιράσει στα ΜΜΕ, για καμπάνια ενημέρωσης για την προστασία από τον κορονοϊό! (Στην συνέχεια η κυβέρνηση τους διέθεσε άλλα 9 εκατ. ευρώ).
Είναι το πρόσωπο που σκορπά τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία προέρχονται από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού για την συντήρηση και λειτουργία κυβερνητικού προπαγανδιστικό μηχανισμού. 

Να θυμίσουμε επίσης ότι το όνομα του ανιψιού και υπευθύνου του πρωθυπουργικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε στην δημοσιότητα και για την εμπλοκή του στην υπόθεση Energa - Φλώρου.  Η υπόθεση αυτή ακουμπά τον ίδιο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα “Κατά τη διαδικασία της δικαστικής έρευνας προέκυψε πώς ο άνθρωπός που «άνοιξε» την υπεράκτια εταιρεία στον φορολογικό παράδεισο των Εμιράτων, μέσω της οποίας έγινε η αγοραπωλησία και η διακίνηση του πακτωλού χρημάτων, και ο οποίος εμφανίζεται και ως δικαιούχος είναι ο δικηγόρος Γρηγόρης Δημητριάδης”.

Η εκτίμηση που μπορεί να κάνουμε είναι ότι αν ο τραμπούκος μπάτσος, ανήκει όντως στην προσωπική φρουρά του Δημητριάδη και έχει τον ρόλο που του αποδίδουν τα δημοσιεύματα, θα υπάρξει μεθόδευση ώστε να φάει το σκοτάδι την βάναυση συμπεριφορά του σε βάρος του μοτοσυκλετιστή. Αυτό όμως είναι παρωνυχίδα μπροστά στις αποκαλύψεις -αν ισχύουν επαναλαμβάνουμε- στην δημιουργία παρακρατικού μηχανισμού με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger