Home » , » Πιστοποιητικά Ανοησίας.

Πιστοποιητικά Ανοησίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 | 10:59 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πιστοποιητικά Ανοησίας μοιράζει ο Μητσοτάκης.

Μετά το νταβαντούρι με την Άλκηστη πρέπει να διαγραφούν όλα τα πρόστιμα. Να δοθούν πίσω τα εκατομμύρια που βούτηξαν από τους πολίτες.
Δε μας πείραξε τόσο που η καλλιτέχνης έτρεξε να φάει κομμάτι από την πίτα που μοίραζε ο δικτάτορας Μητσοτάκης. Και με τον Παπαδόπουλο τα ίδια γίνονταν.
Όμως είναι πρόκληση να υπάρχει άδεια για να πας σε μαγαζί να ψωνίσεις φαγητό ενώ την ίδια στιγμή να γίνεται συνωστισμός από παπαγάλους, μπάτσους και άλλους παρατρεχάμενους του Μητσοτάκη.

Για τον ίδιο δεν ισχύει η καραντίνα. Κι όμως στο κόμμα του βρέθηκαν βουλευτές που ήταν θετικοί στον ιό. Είναι λοιπόν προκλητικό και ταυτόχρονα εγκληματικό.
Δείχνει επίσης πως ο πραγματικός λόγος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ήταν αυτός που λέγαμε και όχι η υγεία των πολιτών, από το κόμμα που απαξίωσε το ΕΣΥ.
Ο Μητσοτάκης μας έκλεισε μέσα για να κάνει τη δική του χούντα (με τη λογοκρισία της, το πλιάτσικο της, τις διώξεις των αντιπάλων τα ψέματά της κλ) και βέβαια να περάσει μι σειρά αντιλαϊκών μέτρων.

Οι δεξιοί έχουν αποφασίσει να βγούμε έξω από τα σπίτια μας. Γι αυτό τρολάρουν οι ίδιοι τα όσα έλεγαν πριν! Το πανηγύρι με την Πρωτοψάλη αυτό το σκοπό έχει. Γιατί τι μήνυμα παίρνει κάποιος που παρακολουθεί αυτό το σόου; Να μείνει μέσα; Όχι βέβαια!

4 Μαΐου είχαμε πει (το Μάρτη) πως αρχίζουν οι μαζικές εξώσεις και πως μέχρι τότε θα μένουμε σπίτι. Μετά θα μένουν σπίτι οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι, ενώ εμάς θα μας πετάξουν στο δρόμο.

Οι παπάδες με αφορμή την επικοινωνιακή φιέστα του Μητσοτάκη (άσχετα αν γύρισε σε φιάσκο) ζητάνε να ανοίξουν οι Εκκλησίες.
Γιατί να έχουμε 134 νεκρούς και όχι περισσότερους συνταξιούχους που θα γλύφουν ευτυχισμένοι το ίδιο κουτάλι βλέποντας στην TV πως δήθεν γλυτώσαμε από τον Κοροναϊό λόγο του ήλιου και της ΝΔ!

Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης ζητάει να έρθουν τουρίστες. Με πιστοποιητικά ανοησίας. Τα οποία ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) λέει πως δεν έχουν καμία αξία.
Πως χρειάζονται τεστ για να δεις ποιος πραγματικά είναι φορέας του ιού κι όχι ένα χαρτί. Ο Κοροναϊός δεν ξέρει να διαβάζει, χέστηκε για τις υπογραφές και για τον καιρό. Θα κάνει αυτό που ξέρει, αν βρει ευκαιρία: Θα μολύνει πνεύμονες.

Είδαμε όλοι πως μεταδίδεται πραγματικά ο ιός. Από τα Λάθη του ΕΟΔΥ, από τα αεροπλάνα τα βαπόρια, τους κλειστούς χώρους, το συνωστισμό αλλά και από τις ιδιωτικές κλινικές που σκοπό έχουν το κέρδος κι όχι την υγεία.

Δεν μεταδόθηκε από τους Πρόσφυγες προς μεγάλη απογοήτευση των ναζί ακροδεξιών καθαρμάτων.
Ούτε από το Καρναβάλι της Πάτρας, για να θυμηθούμε τι προκλητικά σκίτσα έφτιαχναν κάποιοι μαλάκες πριν λίγο καιρό.
Ο κόσμος προσέχει.
Κι η κυβέρνηση προσέχει μην την πάρουμε χαμπάρι όταν κλέβει το δημόσιο χρήμα.

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας λένε οι οικονομολόγοι. Πάντα μπροστά ήταν τα δύσκολα. Και από πίσω μας πηδάνε οι κηφήνες. Είναι αλλιώς η παροιμία μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Το πως διάολο βρεθήκαμε σε τέτοιο αδιέξοδο εξηγείται από την κάλπη. Γιατί μπορεί στη δημοκρατία να μην υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά στη δικτατορία δεν υπάρχει διέξοδος ούτε ελπίδα.
Μόνο με Επανάσταση θα χαμογελάσουμε ξανά Ελεύθεροι.

Και τώρα ένα σύνθημα αφιερωμένο στους δεξιούς ηλίθιους: Φάτε σκατά ο ΚΙΜ είναι καλά.
Η CIA λύσσαξε που η Βόρειος Κορέα δεν έχει κανένα κρούσμα ενώ στην Αμερική οι άστεγοι και οι μειονότητες πεθαίνουν κατά χιλιάδες καθημερινά και έβγαλε τη συνήθη ψεύτικη είδηση.

Πρέπει να πούμε πως αν η Δύση έλεγε αλήθεια για τη Βόρεια τότε εκεί είναι ο Χριστός! Αφού οι νεκραναστάσεις αξιωματούχων έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ!

Κάντε ενέσεις με χλωρίνη στον Τραμπ και γάργαρες με ακουαφόρτε στα δεξιά παλιοτόμαρα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger