Home » , , » Αθλιότητα και χυδαιότητα σε συσκευασία Χρυσοχοϊδη - Καραμήτρου

Αθλιότητα και χυδαιότητα σε συσκευασία Χρυσοχοϊδη - Καραμήτρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 | 1:34 π.μ.

Του Σ.Λ

Είναι κάτι το συνηθισμένο η σχεδιασμένη και καθοδηγούμενη αλητεία από το κατ' ευφυμισμό "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη" να μας σερβίρεται σαν προϊόν ρεπορτάζ.
Και πρόθυμα παπαγαλάκια των κατασταλτικών μηχανισμών για να κάνουν κάτι τέτοιο υπάρχουν αρκετά. Ανάμεσα τους περίοπτη θέση κατέχει η «κυρία στρατηγού» -έτσι αποκαλούν την δημοσιοκάφρο Μίνα Καραμήτρου οι ομόσταυλοι της, εξ αιτίας ότι ο άντρας της είναι μπάτσος.

Η χθεσινή της αθλιότητα που είχε αποδέκτες τους τηλεθεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από το Open Tv, δεν μπορεί να χρεωθεί στην ίδια παρά μόνο στον βαθμό που αναλαμβάνει να ονομάσει το δελτίο τύπου της ασφάλειας, δημοσιογραφικό ρεπορτάζ.
Η στόχευση της κίνησης εκπορεύεται από τα ανώτατα κλιμάκια των κατασταλτικών μηχανισμών και πιθανόν από τον ίδιο τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Παρακολουθήσετε σκηνικό. Η παρουσιάστρια των δελτίου προλογίζει την είδηση λέγοντας: "Η επόμενη μέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, αποτελεί κρίσιμο στοίχημα και για την αστυνομία. Γι' αυτό ακριβώς πραγματοποιήθηκε ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Η Μίνα Καταμήτρου θα μας πει τι σχέδια εκπονούνται".

Στην συνέχεια αναλαμβάνει η "κ. στρατηγού" για την πληρέστερη ενημέρωσή μας: "Ο υπουργός ζήτησε να συναντηθεί με επικεφαλής νευραλγικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ κι όπως χαρακτηριστικά μαθαίνουμε, τους είπε ότι υπάρχουν φόβοι για αύξηση της εγκληματικότητας μόλις θα αρχίσουν τα μέτρα χαλάρωσης με την επανεμφάνιση ομάδων οργανωμένου εγκλήματος καθώς επίσης και ανασύνταξη ομάδων των Εξαρχείων με ακτιβίστικες ενέργειες".

Εδώ η αθλιότητα γνωρίζει νέες επιδόσεις. Είχαν προηγηθεί γεγονότα όπου μπάτσοι επέβαλαν πρόστιμα σε άστεγους για "άσκοπη μετακίνηση", μόλις πριν λίγες μέρες στην Ηλεία, αστυνομικοί πέρασαν για διαρρήκτη 22χρονο ΑΜΕΑ και τον «σάπισαν» στο ξύλο, πριν λίγες ώρες βλέπει την δημοσιότητα σοβαρή καταγγελία για αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού, και για όλα αυτά το επιτελείο του Χρυσοχοϊδη δεν βρίσκει να πει λέξη.

Το ίδιο χρονικό διάστημα αναρχικές και αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες κάνουν δράσεις αλληλεγγύης για συμπαράσταση στα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα που η επέλαση της πανδημίας επιδείνωσε την ήδη ζοφερή κατάστασή τους.

Και έρχεται τώρα ο βραβευμένος από το FBI, υπουργός της κυβέρνησης του Μητσοτάκη για να ταυτίσει την όποια εγκληματικότητα διαπράττουν άτομα του κοινού ποινικού, με τις ακτιβιστικές ενέργειες -έτσι χαρακτήρισε τις δράσεις αλληλεγγύης για να κάνει πιο εύπεπτη την προπαγάνδα, στους ναρκωμένους τηλεθεατές- με τα ΜΜΕ να βοηθούν απόλυτα σ' αυτά.

Αθλιότητα και χυδαιότητα σε συσκευασία Χρυσοχοϊδη - Καραμήτρου   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger