Home » , , » Αν ο Ναπολέων είχε τα ΜΜΕ της ΝΔ, το Βατερλό θα ήταν ο μεγαλύτερος του θρίαμβος!

Αν ο Ναπολέων είχε τα ΜΜΕ της ΝΔ, το Βατερλό θα ήταν ο μεγαλύτερος του θρίαμβος!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Απριλίου 2020 | 6:56 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Έχουν βάλει σκοπό να μας βγάλουν όλους έξω το Μάη όπως είχαμε πει από όταν άρχισε η καραντίνα. Φοβούνται μη συνηθίσουμε το μέσα και αλλάζουν τροπάρι.
Ο ψάλτης μας λέει τώρα πως “Σε θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών, η ζωή του ιού πέφτει στα 2 λεπτά”.
Αλήθεια; Μπράβο. Η θερμοκρασία του σώματος ποια είναι είπαμε; 36,6 στον υγιή. Να υποθέσουμε τότε πως αν κάποιος πιάσει μολυσμένο αντικείμενο σε 2 λεπτάκια θα μπορεί να να φάει πχ; Τι “όχι θα κολλήσει”;

Για να δούμε τι λέει επίσημα ο ΕΟΔΥ.

Μπορεί η βελτίωση των καιρικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες) να περιορίσει τη διασπορά του νέου κορωνοϊού Covid-19;

"Δεν είναι προς το παρόν γνωστό κατά πόσο η βελτίωση του καιρού και η υψηλότερη θερμοκρασία σχετίζεται με περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19. Άλλοι ιοί όπως της εποχικής γρίπης και του κοινού κρυολογήματος μεταδίδονται ευκολότερα τους ψυχρούς μήνες χωρίς αυτό να αποκλείει την πιθανότητα νόσησης σε περιόδους που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες”.

“Χωρίς αυτό να αποκλείει την πιθανότητα νόσησης”. Γιατί όπως ξέρουμε καλά, αρρωσταίνουμε και το καλοκαίρι από γρίπη, αν κι όχι τόσο συχνά, γιατί είμαστε συνήθως σε ανοικτό χώρο. Επίσης ο Κορονοϊός δεν είναι γρίπη, αν και κάποιοι τα γυρίζουν πάλι. Λένε ότι έλεγαν στην αρχή πριν έρθει στη χώρα κι αποφασίσουν πως ήταν ευκαιρία να μας κλείσουν μέσα για να περάσουν τα Μνημόνια.

Δεν θεωρώ τον Τσιόρδα αξιόπιστο. Ο άνθρωπος ψάλτης είναι, στις εκκλησιές και στα μοναστήρια συχνάζει  πηγαίνει, και μόνο περαστικός είναι κάποιες φορές από τα Νοσοκομεία, για να δικαιολογεί τον μισθό του. 

Επίσης δεν είναι πρώτη φορά που λέει “κουφά”.
Αυτό το “δεν χρειαζόμαστε μάσκες” ήταν τα κρεμαστάρια του “είμαστε εντελώς ξεβράκωτοι”.
Δεν είχαν ούτε καν μάσκες, έτσι είπαν πως δε χρειάζονται. Χρειάζονται όμως, όπως αναγκάζονται να παραδεχθούν σήμερα.

Απ' ότι φαίνεται ο Τσιόδρας, ξεπέρασε και τον Μπουμπούκο στις κυβιστήσεις του. Αυτά που λέει την μια, σε λίγες μέρες τα ανακαλεί, διατυπώνοντας εντελώς αντίθετες συστάσεις απ' αυτές που διατύπωνε προηγουμένως.

Τώρα, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι δε θα κολλήσουμε, γιατί θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες.

Περιοχές της Βραζιλίας είχαν 35 βαθμούς. Πάνω από 51.000 κρούσματα πάνω από 3.400 νεκροί. Καλά εκεί κυβερνά φασίστας. Ουρουγουάη 557 κρούσματα 12 θάνατοι. Χώρες Αφρικής. Έχουν κρούσματα, βέβαια λίγα σχετικά με την Ευρώπη πάντως έχουν. Όπως και χώρες του Κόλπου που κάνει ζέστη.
Μόνο η Βόρειος Κορέα ανεξαρτήτως καιρού δεν έχει κρούσματα. Άρα μάλλον δεν είναι θέμα θερμοκρασίας.

Έχουν σκοπό να μας βγάλουν έξω για να μπούνε στα σπίτια οι τοκογλύφοι. Και φυσικά μπας κι έρθει κάνας τουρίστας, μην έχουμε ύφεση 8-10%, να έχουμε 4%.

Χωρίς να νοιάζονται τι έλεγαν οι ίδιοι πριν. Άλλωστε σε σύγκριση με αυτά που έλεγαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών αυτή είναι μάλλον μικρή κωλοτούμπα.

Το ότι θα βγούμε για να πάρουμε τα απαραίτητα και να τακτοποιήσουμε τις δουλειές μας εξυπακούεται. Αλλά προσοχή. Ακούμε τη λογική μας, τους επιστήμονες του ΠΟΥ και όχι τα κομματόσκυλα. Γιατί αυτά κάνουν επικοινωνιακή αντί για ουσιαστική διαχείριση του προβλήματος.

Αυτά που πρόκειται να κάνει η κυβέρνηση είναι νέα εγκλήματα. Τα δημοτικά πχ. Αν ανοίξουν, θα μετατραπούν σε υγειονομικές βόμβες. Γιατί τα μικρά παιδάκια δεν θα προσέξουν. Και χωρίς να το θέλουν, θα κολλήσουν τους μεγαλύτερους.

Αλλά το χρήμα και η εξουσία είναι ο σκοπός για το Μητσοτάκη. Όσο καθίσαμε μέσα καθίσαμε. Ώρα να μας εκμεταλλευτούν αλλιώς. Γιατί, αν ο Ναπολέων είχε τα ΜΜΕ της ΝΔ, το Βατερλό θα ήταν ο μεγαλύτερος του θρίαμβος!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger