Home » , » Ο υμνητής της χούντας γ.γ Τουρισμού, εκθέτει τον "πολιτικό κρατούμενο 6μηνών" που τον διόρισε!

Ο υμνητής της χούντας γ.γ Τουρισμού, εκθέτει τον "πολιτικό κρατούμενο 6μηνών" που τον διόρισε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 25 Απριλίου 2020 | 8:32 π.μ.


Παλινόρθωση του κράτους της δεξιάς, χωρίς την "αξιοποίηση" ατόμων που έχουν εντρυφήσει την περίοδο της Απριλιανής χούντας, την έχουν αποδεκτή και έχουν υμνήσει το έργο της "εθνοσωτήριου επαναστάσεως" θα ήταν σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.

Αλλωστε θα μπορούσε να θεωρηθεί και πολιτικό λάθος, για το κυβερνητικό κόμμα, αφού τους ελάχιστους νοσταλγούς της χούντας θα μπορούσε να τους διεκδικήσει και ένα άλλο κοινοβουλευτικό μόρφωμα, που βρίσκεται στα δεξιά της Ν.Δ., και μιλάμε για τη "Ελληνική Λύση" του Βελόπουλου.

Αυτοί, προφανώς θα είναι και οι λόγοι που βλέπουμε σήμερα να "κοσμεί" τον κυβερνητικό μηχανισμό, ο Κωνσταντίνος Λούλης στο πόστο του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού. 

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι ασέβεια στην μνήμη όσων δολοφόνησε η Απριλιανή δικτατορία και πρόκληση απέναντι σε όσους βασάνισε, εξόρισε και φυλάκισε, αλλά φαίνεται ότι αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα παραπάνω γράφαμε σε ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 27 Ιούλη 2019.

Θυμίζουμε τα παραπάνω γιατί το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο κάπου πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν απευθύνεται μόνο σε λωτοφάγους και ότι δεν έχουν οι πάντες μνήμη ραδικιού.
Κάπου δηλαδή πρέπει να μπει ένα φρένο στο τόσο προκλητικό δούλεμα που επιχειρείται να κάνει στον ελληνικό λαό.

Να υπάρχουν τώρα δημοσιεύματα, που να μας λένε ότι το Μέγαρο Μαξίμου είναι "προβληματισμένο" και αποδίδει σε προσωπικές απόψεις τις κυνικές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, που αφήνει εντελώς ξεκρέμαστους τους εργαζόμενους στον τουρισμό, που αναμένεται φέτος να υποστούν βαρύ πλήγμα εξ' αιτίας του κορονοϊού, είναι κάτι που ξεπερνάει και τα όρια της φαιδρότητας.

Ο Κ. Λούλης "είδε φως και μπήκε" για να καθίσει στο κυβερνητικό πόστο του γ.γ Τουρισμού;
Ο Μητσοτάκης δεν διόρισε συνειδητά έναν υμνητή της χούντας και θαυμαστή του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου, σ' αυτή την θέση; 
(Ας μην λησμονούμε ότι έχουμε έναν πρωθυπουργό ο οποίος όπως είπε στην βουλή«Εγώ έξι μηνών ήμουν πολιτικός κρατούμενος και έχασα έξι χρόνια από τη ζωή μου στην εξορία»).

Προφανώς και γνώριζε ο πρωθυπουργός ότι οι ακραιφνείς εθνικόφρονες πρώτα και κύρια είναι "στομαχόφρονες" και δεν ενδιαφέρθηκε όταν είδε την δημοσιότητα ότι μια απ' τις πρώτες ενέργειες του εκλεκτού του Λούλη, ήταν να διορίσει σε κρατική θέση την γυναίκα του, και να κάνουν μαζί τουρισμό με προσχηματικά υπηρεσιακά ταξίδια, τα έξοδα των οποίων πλήρωνε ο έλληνας φορολογούμενος.

Οπότε ήταν αναμενόμενη η δήλωση που έκανε στην κρατική τηλεόραση: "Πρέπει να καταλάβουν όλοι και οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο ότι το κράτος δεν είναι μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και δεν έχουν να ρισκάρουν τίποτα και θα αποζημιωθούν οι πάντες. Οι επιχειρηματίες έχουν και κάποια ρίσκα. Η χρονιά αυτή είναι μια χρονιά σαν να έχει γίνει πόλεμος. Θα είναι κάτι καλύτερο από ότι ήταν η δεκαετία του 1940"  

Είναι εντελώς πρόστυχο να τσουβαλιάζει εργαζόμενους και επιχειρηματίες. Δηλαδή τα αστρονομικά κέρδη που αποκόμισαν οι επιχειρηματίες του τουρισμού τα 3 τελευταία χρόνια που οι αφίξεις τουριστών στην χώρα μας έσπασαν κάθε ρεκόρ τα μοιράστηκαν με τους εργαζομένους των επιχειρήσεων τους;   

Από έναν θαυμαστή της στρατιωτικής χούντας όμως δεν θα περίμενε κανείς κάτι καλύτερο
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger