Home » , » Ο Θεός επειδή μας αγαπά μας έστειλε έναν ιό!

Ο Θεός επειδή μας αγαπά μας έστειλε έναν ιό!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 | 6:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα λέει το τραγούδι. Κι οι παπάδες το λένε, αν και αυτοί δεν το πιστεύουν.
“Ο Θεός, εν τη αγάπη Του και εν τη πανσοφία Του, παραχώρησε να έρθει η παρούσα δοκιμασία για να οδηγήσει τον άνθρωπο στη μετάνοια και στη σωτηρία τα γεγονότα από την σχετική ειδησεογραφία, τόσον διεθνώς όσο και στην πατρίδα μας, δείχνουν ότι το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει”, μας γράφει ανακοίνωση της Μητρόπολης Πειραιά  

Ο Θεός επειδή μας αγαπά μας έστειλε έναν ιό!; Για να μετανοήσουμε; Που ψηφίσαμε ΝΔ; Το μετανιώσαμε! Να πάρει πίσω και τον ιό και το Μητσοτάκη! Κι αν θέλει, να αφήσει τίποτα ψιλά, γιατί “έχει ο Θεός”. Εμείς δεν έχουμε και το ξέρει καλά ο Παντογνώστης.

Όμως με προβλημάτισαν πολύ τα παρακάτω που έγραψαν οι παπάδες.
“πολλές ομάδες ανθρώπων να επιδίδονται κατ’ οίκον σε ομαδικά όργια... ανήκουστες αμαρτίες... ομαδικοί έρωτες... Σόδομα και Γόμορρα! Τα πορνομάγαζα και στη χώρα μας, ξεπούλησαν την αισχρή πραμάτεια τους! Οι ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό «χτύπησαν κόκκινο» από την πρωτοφανή επισκεψιμότητα!”

Πρώτα απ' όλα να ρωτήσω, που γίνονται τα όργια. Μπορώ να τα παραγγείλω; Μια παρτουζίτσα σκοπεύαμε να οργανώσουμε στον όροφο, αλλά φοβούνται!

Τα μαγαζιά που αναφέρουν, δεν τα έκλεισε ο Μητσοτάκης; Βέβαια τα Μπουρδέλα των ΜΜΕ και των κομμάτων λειτουργούν σε 24ωρη βάση, αλλά δεν νομίζω πως οι παπάδες γράφουν γι' αυτά. Εμείς πάντως δεν είχαμε ιδέα πως ξεπούλησαν. Ευτυχώς μας το είπαν οι κληρικοί, που είναι τακτικότατοι πελάτες. Μας γλύτωσαν από τον κόπο να παραγγείλουμε δερμάτινες μάσκες, αφού δεν βρίσκουμε χειρουργικές.

Όσο για τα site με τσόντες, γιατί να μην έχουν επισκεψιμότητα; Στο κάτω – κάτω της γραφής δεν σε κοροϊδεύουν όπως οι δήθεν Χριστιανικές ιστοσελίδες. Που νομίζεις πως διαβάζεις θρησκευτικά άρθρα αλλά στην πραγματικότητα διαβάζεις ακροδεξιά προπαγάνδα και απίστευτα ψέματα.
Εμείς πάντως είμαστε από τους λίγους που διαβάζουν και εκκλησιαστικά site.

Στο μεταξύ τα site για ενήλικες είναι πολύ εφευρετικά.
Πχ προσαρμόστηκαν στον κορονοϊό. Έχουν φτιάξει πολλά video σχετικά με το θέμα. Εκεί όμως που ζηλεύω τους συμμετέχοντες σε τέτοιες ταινίες είναι η χρήση μάσκας. Εμείς, ακόμα κι αν πάμε σε όλα τα μαγαζιά ή τα φαρμακεία, δεν βρίσκουμε τίποτα, ενώ οι πρωταγωνιστές έχουν μέχρι και στολές!
Όπως λένε οι Αμερικάνοι “ποιον πρέπει να πηδήξω για λίγο αντισηπτικό”; Το Χαρδαλιά που είναι γκόμενος; Τον Κούλη που είναι θεογκόμενος; Τον Άδωνι, που είναι αρμόδιος Υπουργός για τη Μαύρη Αγορά;

Που λέτε παπάδες, ακόμα και στο Μεσαίωνα τα ίδια γίνονταν. Διαβάστε λίγο Βοκάκιο, όχι μόνο Playboy. Απλά τότε, το σανό, που δίνατε στο ποίμνιο, ήταν φρέσκο. Δεν ήξεραν οι άμοιροι Χριστιανοί πως για την Πανώλη έφταιγαν οι ψύλλοι στα ποντίκια και όχι οι αμαρτίες. Πως ένα βακτήριο και όχι ο Θεός ήταν η αιτία της Επιδημίας. Και πως αργότερα, όταν μεταδίδονταν κι από τα σταγονίδια, ο συνωστισμός στους ναούς έβλαπτε, αντί να σώζει.

Αυτό που άλλαξε είναι η Γνώση. Τώρα γνωρίζουμε περισσότερα. Δεν σωζόμαστε με προσευχές αλλά με εμβόλια και φάρμακα. Όσο προχωρά η Επιστήμη, τόσο υποχωρεί η δεισιδαιμονία.

Το έχουμε ξαναπεί: Ζούμε ιστορικές στιγμές. Οι θρησκείες ήταν εδώ και χρόνια άρρωστες. Η έξαρση του φανατισμού δεν ήταν παρά ένας σπασμός, μια μάταιη προσπάθεια να σταματήσει το αναπόφευκτο.

Οι νέοι Άγιοι είναι οι επιστήμονες που φτιάχνουν φάρμακα και εμβόλια. Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι είναι οι νέοι Μάρτυρες, γιατί χωρίς τα απαραίτητα αρρωσταίνουν κι αυτοί. Γίνονται θύματα ενός άδικου και διεφθαρμένου Συστήματος. Μιας αέναης εκμετάλλευσης, που το Ιερατείο υποστηρίζει με πάθος.

Παπάδες, αν θέλετε τους μεγαλύτερους αμαρτωλούς, πάρτε ένα καθρέφτη και κοιταχτείτε.
Δείτε πόσο υποκριτές, πόσο σάπιοι είστε.
Μην μας δίνετε συμβουλές. Σας πήραμε χαμπάρι. Τελειώσατε, δεν σας πιστεύουν παρά ελάχιστοι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Απριλίου 2020 στις 2:17 μ.μ.

Κηρυγματα και ανακοινωσεις απο την ιερη συνοδο ελλαδας σημερα.
Τελικα δε το βαζουν κατω. Αντιδραστικοι ακομα και στομεγαλο κινδυνο. Επιτελους καντε το διαχωρισμο!!!! 🇺🇦🤔

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger