Home » , » Μητσοτάκης: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας.

Μητσοτάκης: Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Απριλίου 2020 | 5:27 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γκάλοπ: 800% ο Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος για να μαγειρέψει ανθρώπινο κρέας. 450% ο ΣΥΡΙΖΑ του κρατάει τα μπόσικα, αντί να κάνει αντιπολίτευση.
Όταν τα παίρνεις χοντρά, καρδιά μου, ευχαριστημένος είσαι.

Σα μακροχρόνια άνεργος, είπα κι εγώ να πάρω ένα τσουβάλι να μαζέψω αυτά που ΘΑ μας δώσει ο Μητσοτάκης. Καθόσον τόσα μέζεα χρειάζονται τσουβάλι.

Στις εκλογές θα πάρει τα δικά μας παπάρια. Αν προλάβει να πάει σε εκλογές, γιατί με αυτά που θα κάνει, βλέπω να παραγγέλλει ελικόπτερο.

Ας απολαύσει τις πανάκριβες δημοσκοπήσεις, όσο είμαστε καραντίνα. Μετά θα τα πούμε.
Πολλά δεν ταίριαζαν με τις υποσχέσεις του ανθρωποφάγου, όσον αφορά τους μακροχρόνια άνεργους.

Ως γνωστό οι περισσότεροι δεν είναι βαφτιστήρια και το να δώσει έστω και ψίχουλα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, κι όχι στο Μαρινάκη και τους άλλους κουμπάρους και νονούς της Μαφίας, φάνηκε πολύ περίεργο.
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, σκέφτηκα. Εδώ έκοψε το Κοινωνικό Μέρισμα, για να δώσει στα παλιοτόμαρα, τα πλούσια παράσιτα. Τι τον έπιασε ξαφνικά; Αρρώστησε, έχει πυρετό;

Και η απάντηση:
Τα 400 ευρώ θα δοθούν σε 155.000 ανέργους που έγιναν μακροχρόνια άνεργοι τον τελευταίο χρόνο.
Γιατί οι μακροχρόνια άνεργοι είναι πάνω από 500.000!
Κι αντί να δώσει σε όλους, έστω αυτά τα ψίχουλα σε όσους έχουν ανάγκη, δίνει σε μερικούς, κι αν θα δώσει και σ' αυτούς. Γιατί ακριβώς έτσι έκανε και με το Κοινωνικό Μέρισμα.

Το ίδιο κάθαρμα λέει πως δίνει συνολικά 24.000.000.000. Για τους 155.000 ανέργους δίνει μόνο 62.000.000. Αν δεις το ποσοστό είναι 0,26%! “Καταξοδεύτηκε”! Αλλά αυτά δεν είναι δικά του λεφτά. Είναι μέρος μόνο από 'κείνα που έκλεψαν τόσα χρόνια για να γίνουν τα ματωμένα πλεονάσματα.

Κι από αυτά τα περισσότερα πάνε στα λαμόγια, τους άθλιους κλέφτες της γαλάζιας συμμορίας.
Μητσοτάκη, γαμιέσαι! Στο λέω έτσι, για να μην έχεις αυταπάτες. Να μάθεις να μην με προκαλείς και να μην παίζεις με τον πόνο μου, καθίκι!
Και που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός...

Σε ένα κράτος Πρόνοιας προτεραιότητα θα είχαν οι ευπαθείς ομάδες. Και δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι, τους οποίους θα δέρνουν μετά την καραντίνα οι μπάτσοι, όπως έκαναν με τους γιατρούς.

Πολλοί από μας δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά. Κάποιοι λόγω προβλημάτων υγείας, κάποιοι γιατί είμαστε μεγάλοι σε ηλικία... Εμείς όλοι είμαστε σε καραντίνα χρόνια. Είμαστε στο περιθώριο. Αλλά μπορούμε πάντα να παλέψουμε.
Όσο για τα ψίχουλα να τα βάλουν στον κώλο τους.

Κι αν κάποιο γαλάζιο γίδι παρεξηγήθηκε, του λέω να πάει να πνιγεί. Με βολεμένους και φασίστες δεν κάνω διάλογο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger