Home » , » Υπάρχουν και οι χαμογελαστές ειδήσεις

Υπάρχουν και οι χαμογελαστές ειδήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Απριλίου 2020 | 7:44 μ.μ.

Μέσα σ' όλη αυτή την καταχνιά που μας πλακώνει έρχονται και καλές ειδήσεις.

Μπορεί να είναι ελάχιστες και συνήθως να προέρχονται από αυτοοργανωμένα εγχειρήματα αλλά δε μια εποχή που οι κοινωνικές κρατικές δομές είναι ανύπαρκτες, όταν το μικρόβιο της φτώχειας σαρώνει την τάξη μας, ενέργειες όπως αυτή που έκανε σήμερα η συνέλευση του Αστέρα Εξαρχείων, μας γεμίζουν αισιοδοξία ότι η ταξική αλληλεγγύη θα μπορέσει να κρατήσει όρθια -τουλάχιστον σε ένα βαθμό- την εργατική κοινωνία την στιγμή που κάθε είδους επιδημία -αντεργατική και υγειονομική- θερίζει τα λαϊκά στρώματα.

Είναι πλεονασμός να προσθέσουμε κάτι περισσότερα πέρα από την τηλεγραφική ανάρτηση  που έχουν στο facebook με την οποία μας γνωστοποιούν την πράξη τους. (Είναι μια απ' τις ειδήσεις φυσικά που θα ακούσετε στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και θα διαβάσετε στις εφημερίδες): 

Σήμερα έγινε η παράδοση των προϊόντων στην κοινωνική κουζίνα "Ο Αλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους". 

Σας ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Όσοι δεν καταφέρατε να συμμετάσχετε αυτή τη φορά, να είστε έτοιμοι γιατί έπεται και συνέχεια.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Αστέρας Εξαρχείων

Ελευθερία - Αλληλεγγύη - Αυτοοργάνωση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger