Home » , , » Στην Γαλλία υπήρξαν 70 κρούσματα κορονοϊού μόλις άνοιξαν τα σχολεία. Εδώ έχουμε νεοδημοκρατικά επικοινωνιακά σόου.

Στην Γαλλία υπήρξαν 70 κρούσματα κορονοϊού μόλις άνοιξαν τα σχολεία. Εδώ έχουμε νεοδημοκρατικά επικοινωνιακά σόου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 | 10:19 μ.μ.

Το τονίζαμε και προηγουμένως, ότι δεν μπορείς να αποδόσεις την σημερινή επίσκεψη του Μητσοτάκη σε σχολεία, σαν απλώς ένα επικοινωνιακό σόου σχεδιασμένο από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του κυβερνητικού κόμματος.

Και πέρα απ' τις δικές μας εκτιμήσεις, η είδηση που μας έρχεται από την Γαλλία επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μας ότι στην προκειμένη περίπτωση είχαμε μια εγκληματική ανευθυνότητα, που προφανώς δεν περιορίζεται στην επίσκεψη του "αφορισμένου" στην διδακτική αίθουσα αλλά κύρια στην απόφαση της κυβέρνησής του να λειτουργήσουν τα σχολεία.

Απ' ότι μας λέει, λοιπόν, η ειδησεογραφία στην Γαλλία με το που επαναλειτούργησαν.οι σχολικές μονάδες εντοπίστηκαν 70 νέα κρούσματα του κορονοϊού από μαθητές και εκπαιδευτικούς/

Και σημειώστε εδώ δυο βασικά στοιχεία. Στα σχολεία, της Γαλλίας συνέβη κάτι αντίστοιχο όπως εδώ. Μόνο το 30% των μαθητών επέστρεψαν για να συμμετέχουν στα μαθήματα.
Και το πιο βασικό. Τα τεστ που έχουν γίνει στην μαθητιώσα νεολαία είναι μαζικά. (Το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας το γνωρίζεται.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη τα σχολεία στα οποία εντοπίστηκαν τα κρούσματα σφραγίστηκαν άρον-άρον και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα επικρατεί μεγάλος προβληματισμός στη γαλλική κυβέρνηση, πώς θα διαχειριστεί το ζήτημα από δω και πέρα. 

Οσο αφορά εμάς τώρα, η έλλειψη διαγνωστικών τεστ στους μαθητές μας καθιστά ανίκανους να σχηματίσουμε μια πραγματική εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει με την παρουσία του κορονοϊού στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger