Home » , » Εχουμε σωτηρία αδέλφια;

Εχουμε σωτηρία αδέλφια;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 | 3:47 π.μ.

Του Σ. Λ

Πιστεύω ότι αρκετοί/ες αναγνώστες/ιες μας θα έχουν προσβληθεί κατά καιρούς από την νόσο της αφραγγίας και θα γνωρίζουν πολύ καλά τα συμπτώματα τα οποία βιώνω τώρα.
Ενα από αυτά είναι ότι το χαμόγελο και το αυθόρμητο γέλιο, απόλυτα απαραίτητες λειτουργίες στην καθημερινότητα μας, εξαφανίζονται και στην θέση τους εισβάλουν ο άνευ λόγου εκνευρισμός, οι σπασμωδικές αντιδράσεις, το ψυχοπλάκωμα.

(Αν σε πιέζουν να εξοφλήσεις και τα δυο απλήρωτα ενοίκια σου, συνουσίασε τα ...Είναι ηλικιακός ρατσισμός να επικεντρωθώ στην ηλικία του ιδιοκτήτη του σπιτικού που νοικιάζω. Είναι όμως άξιο κοινωνιολογικής μελέτης γιατί ένας άνθρωπος όντας πάμπλουτος και με περασμένη την 8η δεκαετίας της ζωής του, πιέζει ασφυκτικά έναν άνεργο, να του δώσει τα 400 ευρώ που του χρωστάει). 

Μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση δεν μπορείς παρά να νιώσεις κάπως πιο χαλαρά, διαβάζοντας, κάποια σχόλια χρηστών του twitter για των τελευταίο ψαλμό  του πρώην δεσπότη Καλαβρύτων.

Επίσης ένα σεργιάνι στο διαδίκτυο, σου προσφέρει την "πολυτέλεια" να μειδιάσεις παρακολουθώντας τις τοποθετήσεις "ελληνόψυχων", μετά τους αφορισμούς Αμβρόσιου. 
Σε κάνει να σκεφτείς ότι τα συμπτώματά της "νόσου" σου, είναι απείρως πιο διαχειρίσιμα, από την εγκεφαλική μαλακία που έχει προσβάλλει τα άτομα που παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο.

Εκτός απ' αυτό, όταν διαβάζεις δηλαδή στο διαδίκτυο ότι δημιουργείται κίνημα που θα έχει στόχο ο "Άξιος Ιεράρχης και πανάξιος Εθνικός καθοδηγητής", πρώην δεσπότης Αμβρόσιος να μπει μπροστάρης για να απαλλαγούμε από τον "ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟ και ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος "έχει υποσχεθεί στα μεγάλα αφεντικά του, της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ" να κάνει τους Ελληνες άθεους, δεν μπορείς να μην επικαλεστείς την ρήση του "Πατριαρχέα" σε βιβλίο του Ν.  Καζαντζάκη "τα ύστερα του κόσμου"α ύστερα του κόσμου".

Οπως έγραφε και ο σύντροφος Μήτσος "όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε".

Δυστυχώς όμως στο "ξύπνιο" μας, είναι αρκετοί/ες σαν εμένα που ζούμε έναν εφιάλτη.

Υ.Γ: Συγνώμη ρε συντρόφια, για τις προσωπικές αναφορές, δεν θα το επαναλάβω. Αλλά ξέρετε ... πέρα από επαναστάτες που προσπαθούμε να είμαστε, νιώθω ότι εμείς που γράφουμε εδώ και εσείς που μας διαβάζεται είμαστε φιλαράκια. Και αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω με τους κολλητούς μου. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger