Home » , , » Πάμε ολοταχώς για ανοησία της αγέλης, με ευθύνη του υιού του Αποστάτη και της Συμφοράς

Πάμε ολοταχώς για ανοησία της αγέλης, με ευθύνη του υιού του Αποστάτη και της Συμφοράς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 | 4:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Ο αδίστακτος εγκληματίας Μητσοτάκης και η πιο αποτυχημένη υπουργός μετά την Άννα της Φωτοτυπίας (και νυν Coca – Cola) έδειξαν σε όλους πόσο δίκιο έχει η πλειοψηφία των γονέων, που δεν στέλνουν τα παιδιά τους να κολλήσουν Κορονοϊό στα Σχολεία.

Ο υιός του Αποστάτη και της Συμφοράς, θεώρησε καλό να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή των μαθητών προκειμένου να δημιουργήσει μια εντελώς πλαστή εικόνα όσον αφορά την επιδημία στην Ελλάδα!

Σήμερα επισκέφτηκε ένα Γυμνάσιο, το 7ο στο Παγκράτι.
Με τσούρμο παπαγάλων να το έχουν από κοντά δεν αρκέστηκε σε ένα σόου έξω από τις τάξεις. Μπήκε μέσα στην αίθουσα μαζί με τους χαχόλους, που τον συνόδευαν! Ήταν και το sskai εκεί; Το κανάλι που διαδίδει τον ιό μέσω των εκπομπών του;

Ρωτάω τους εκπαιδευτικούς: Αν ένα τσούρμο άσχετων μπει μέσα στην τάξη την ώρα που κάνετε μάθημα, τι τους λέτε; Πόσο μάλλον σήμερα που πρέπει να τηρούνται αυστηροί κανόνες προκειμένου να προστατεύει η υγεία των μαθητών.

Χωρίς μάσκα πλησίασε τα θρανία, μάλιστα τα ακούμπησε με τα ξερά του, τα οποία έχουν αρπάξει τους κόπους μας, δείχνοντας πόσο τηρεί ο ίδιος τα στοιχειώδη, όταν για πολύ λιγότερα ταράζει στο πρόστιμο τον απλό κόσμο.

Να δούμε θα πληρώσει 150 ευρώ πρόστιμο ο καθένας από αυτούς που δεν φορούσαν μάσκα;
Θα πληρώσει ο Μητσοτάκης 5.000 για κίνδυνο διασποράς του Κοροναϊού, αφού έφερε μαζί του παρατρεχάμενους από κανάλια, που επιβεβαιωμένα υπήρχαν κρούσματα;

Θλίψη και οργή προκαλεί η εγκληματική αδιαφορία του πρωθυπουργού προκειμένου να διαχειριστεί επικοινωνιακά το φιάσκο στην Παιδεία.

Οι μαθητές από ότι είδα είχαν μάσκες. Ευτυχώς. Αναρωτιέμαι, αν τις μοίρασαν πριν αφού θα έρχονταν ο νέος Παττακός, ή προνόησαν οι γονείς να τις προμηθεύσουν στα παιδιά τους.

Κάποια άλλα παιδιά σε άλλα σχολεία δεν έχουν δυνατότητα όχι μάσκες να αγοράσουν, ούτε φαΐ.
Πάμε ολοταχώς για ανοησία της αγέλης.
Από το ένα άκρο στο άλλο με τη μεγαλύτερη ευκολία. Από την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, επειδή επειδή δεν έχουμε τεστ, φάρμακα, μάσκες, ΜΕΘ, ιατρούς, νοσοκόμους, στο να μην ελέγχεται ουσιαστικά κανείς τουρίστας προκείμενου να έχουμε έσοδα από τον τουρισμό.

Αυτό που γίνεται είναι έγκλημα, το ξαναλέμε. Και θα είναι ζητηθούν ευθύνες, να είναι σίγουροι.
Όσο και να προσπαθήσουν να τα κουκουλώσουν, όσο και να αποπειραθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Ο Μητσοτάκης κόπηκε και στα πέντε sos του δικού του video, αφού δημιούργησε συνωστισμό μέσα στην αίθουσα.

Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά ορισμένων “εκπαιδευτικών”, αφού δεν ντρέπονται αυτοί. Χαριεντίζονταν κάποιοι μαζί με τον εισβολέα στην τάξη, αντί να του πουν “πέρασε έξω και μην πλησιάζεις τα παιδάκια, κολλητέ του Γεωργιάδη”!

Τελικά η κάμερα στη τάξη σου γύρισε μπούμερανγκ, Κυριάκο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger