Home » , » Ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χυδαιότητα ο Μπέος (Βίντεο)

Ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χυδαιότητα ο Μπέος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Μαΐου 2020 | 7:47 μ.μ.

Τηλεγραφικά για το ποιόν του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου γράφαμε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: «Μπέος: Δικάζεται για "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και συγκροτεί "Ομάδες σύγκρουσης απέναντι στους αντιεξουσιαστές"».

Αν ξεκινούσαμε να κάνουμε αναφορά στα "κατορθώματά" του από τότε που βρέθηκε στην δημαρχική καρέκλα- σεξιστικές συμπεριφορές, τραμπουκισμός απέναντι σε εργαζομένους, ήθη και πρακτικές της «παράγκας» του ποδοσφαίρου που μετέφερε και στο δημαρχιλίκι του, μπραβιλίκια που του έμειναν από την τότε που ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου ...- θα χρειαζόμαστε πολύ χρόνο.

Το πώς βρέθηκε σε δημαρχικό Μέγαρο ένας τέτοιος τύπος ενώ είναι άλλος ο χώρος που του αρμόζει για την διαμονή του είναι μια άλλη ιστορία.
(Αναζητήστε της στην στάση του ΚΚΕ να επιλέξει άκυρο και αποχή στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, στην υποστήριξη που είχε από την Χ.Α. και .τον μηχανισμό των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου).

Σήμερα, παρακολουθώντας το βίντεο που παραθέτουμε - το απαλλοτριώσαμε από τον λογαριασμό χρήστη του twitter- με τα όσα είπε χτες ο Μπέος για τους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες, οι οποίοι αγωνίζονται για την προάσπιση των υδάτινων πόρων, και για να αποτρέψουν την ατμοσφαιρική ρύπανση στην περιοχή τους, βλέπουμε "επίπεδο" "δημοτικού άρχοντα" που δεν θυμόμαστε να έχουμε ξανασυναντήσει.

Ο "κ" Μπέος δεν αρκέστηκε να πει ότι οι Σταγιάτες που αγωνίζονται «είναι 40 - 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πούστη με ξένο κώλο», αλλά εξαπέλυσε τις χυδαιότητες του και στον τραγουδοποιό Αλκίνοο Ιωαννίδη, που κατάγεται από την περιοχή και στήριξε δημόσια, με δηλώσεις και τα τις νότες του, τον αγώνα των συμπατριωτών του, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger