Home » , » Μπέος και Βελόπουλος, η κορυφή του παγόβουνου

Μπέος και Βελόπουλος, η κορυφή του παγόβουνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Μαΐου 2020 | 9:00 μ.μ.


Του Σ.Λ

Το κατανοώ απόλυτα. Θέματα όπως η αποκάλυψη ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσίαζε ψευδώς στο βιογραφικό του ότι είναι κάτοχος πτυχίου από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, και ο απίστευτος οχετός που εξαπέλυσε σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είναι ειδήσεις απ' αυτές, που στην δημοσιογραφική γλώσσα χαρακτηρίζονται "πιασάρικες".

Αντιληπτό είναι επίσης ότι οι χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι παρεμβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκεί θα επικέντρωναν τους σχολιασμούς τους.

Δώστε μου όμως τα περιθώρια να παρουσιαστώ αιρετικός. Κοινωνικά κατακάθια κάθε είδους υφής και ποιότητας πάντα υπήρχαν και θα εξακολουθούν να εμφανίζονται.

Μήπως όμως αυτά τα πρόσωπα είναι η κορυφή του παγόβουνου; 
Τουλάχιστον εμείς δεν πρέπει να χαϊδεύουμε αυτιά. Ο Μπέος, ένας νυχτόβιος μπίζνεμαν, χωμένος μέχρι να μπούνια σε κάθε είδους ποινική παραβατικότητα, -το πως κατορθώνει και πάντα αποδίδεται από την αστική 'δικαιοσύνη", παντακαθαρίδης, είναι μια άλλη ιστορία-, δεν "είδε φως και μπήκε" για να θρονιαστεί στην δημαρχική πολυθρόνα της μεγάλης πόλης.
Είναι εκλεκτός 37.321 συμπολιτών του, οι οποίοι τον ψήφισαν.

Ο Βελόπουλος δεν δέχτηκε καμιά επιταγή από τον Κύριο -μόνο επιστολές του λαμβάνει- για να βρεθεί με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεις σε τράπεζα του εξωτερικού.
Κάποιοι πολίτες αγόρασαν τις κηραλοιφές και τα μαντζούνια που πουλάει και τα οποία θεραπεύουν υποτίθεται "πάσαν νόσον και πάσα μαλακία" (Εκτός από την εγκεφαλική).

Ο τηλέμπορας αυτός απατεώνας, δεν δέχτηκε επουράνια παρέμβαση για να βρεθεί αρχηγός κόμματος και επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας.  Ψήφισαν το πολιτικό μόρφωμα του 210.000 άνθρωποι οι οποίοι ζουν ανάμεσα μας.

Οπότε, ναι, να καταδικάζουμε Μπέους και Βελόπουλους για τις κάθε μορφής λαμογιές τους, αλλά ας μην μας διαφεύγει, ότι σ' αυτά τα "εγκλήματα" υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Και αυτούς δεν θα τους συναντήσουμε στους Ελοχίμ και Νεφελίμ.
Κυκλοφορούν δίπλα μας. Είναι αυτοί που προσφέρουν, καταξίωση, χρήμα και εξουσία στα κάθε είδους λαμόγια. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2020 στις 9:08 μ.μ.

Ααααχαχαχαχ!! Θα πέσεις σε αναγνωσιμοτητα!!

19 Μαΐου 2020 στις 10:25 μ.μ.

37.321 ειπες αγαπητε Σ. Λ
Η ανοησια της αγέλης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger