Home » , » Τι ζούμε στην εποχή του κορονοϊού!

Τι ζούμε στην εποχή του κορονοϊού!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Μαΐου 2020 | 10:59 μ.μ.


Του Σ. Λ.

Τι ζούμε ρε παιδιά, αυτές τις μέρες! Θα απευθυνθούμε στον Τσιόδρα να μας χορηγήσει αντιβίωση, (γι' αυτό πιθανόν να είναι ικανός), για να μην νοσήσουμε από την επιδημία μαλακίας, που σαρώνει αυτές τις μέρες!

Δείτε στην διπλανή εικόνα, ποιο φιλελέ υποκείμενο κάνει συστάσεις στο ΠΑΜΕ, το πώς πρέπει να γιορτάζει την απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς!

Κι επειδή τυγχάνει κάπου να έχω ακουστά το όνομα αυτής της "κυρίας" έριξα μια ματιά στον "θησαυρό" μας - στο αρχείο που blog μας- και εκεί επιβεβαίωσα την "εκτίμησή" μου για το πρόσωπο αυτής της δημοσιογράφου.

Βιοπορίζεται εργαζόμενη σαν δημοσιογράφος στην "έγκυρη" "Καθημερινή", στο  "εναλλακτικό" athensvoice και στην ιστοσελίδα του Θανάση Μαυρίδη liberal.gr (Πιθανολογώ ότι στο τελευταίο μέσον θα διδάχτηκε ιστορία από τον συγκάτοικο της εκεί  Σάκη Μουμτζή, γι΄αυτό στα κείμενα της συναντάμε εκφράσεις του τύπου "αγέλες του ΕΛΑΣ που έκαναν τον Συμμοριτοπόλεμο").

Επίσης πληροφορούμε ότι στο παρελθόν εργάστηκε στην εταιρεία Civitas, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, "εκπαίδευσε" δημοσιογράφους για να μας σερβίρουν την προπαγάνδα "πόσο μεγάλη ευλογία είναι τα μνημόνια".

Αυτά όσον αφορά την επαγγελματική διαδρομή της κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Είναι, λοιπόν το πιο κατάλληλο άτομα να κάνει συστάσεις στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ για το πώς πρέπει να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά.

"Καμώματα του ΠΑΜΕ που προσβάλλουν την Πρωτομαγιά" η συμβολική και πειθαρχημένη -λόγω των συνθηκών- συγκέντρωση  της συνδικαλιστικής οργάνωσης, καύχημα για το "λειτούργημα της δημοσιογραφίας" πονήματα που μας ενημέρωναν ότι "Το ζηλευτό στο ζεύγος Μητσοτάκη πάντως είναι η μόρφωση, η ευρυμάθεια, η πολυγλωσία και ο κοσμοπολιτισμός".

Τι ζούμε στην εποχή του κορονοϊού!

Υ.Γ: Δεν πρέπει να μας διαφεύγει το σημαντικότερο. Οι σημερινές Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις κουρέλιασαν το αστυνομικό - κυβερνητικό "διάταγμα" που έλεγε:"Δεν επιτρέπεται δημόσια συγκέντρωση άνω των 10 ατόμων, με το πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ ανά άτομο".
Γι' αυτό λύσσαξαν φασίστες και ακροδεξιοί.
 Ο ναζί Λαγός θα κάνει μήνυση στο ΠΑΜΕ, δηλώνει, ο Τζήμερος κραυγάζει για παρανομία της αριστεράς και ο "δεν είναι ρουφιάνος ο Κώστας ο Μπογδάνος" αναγγέλλει κατάθεση σχετικής ερώτησης στην βουλή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger