Home » , » Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ οφείλουν να αντιδράσουν στην αντιδραστική προπαγανδιστική επιχείρηση της δεξιάς, του Ζούλα

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ οφείλουν να αντιδράσουν στην αντιδραστική προπαγανδιστική επιχείρηση της δεξιάς, του Ζούλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Μαΐου 2020 | 12:21 π.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Το ακόμη χειρότερο στην περίπτωση της ΕΡΤ, -πέρα απ' το τελευταίο ατόπημα της- είναι ότι δυστυχώς δεν έχει επιδειχθεί μέχρι σήμερα το παραμικρό πνεύμα συλλογικής αντίστασης των εργαζομένων της στην αντιδραστική προπαγανδιστική επιχείρηση της δεξιάς, του Ζούλα κι ολάκερης αυτής της μαύρης φάρας.

Δεν έγινε ούτε ένα τόσο δα βήμα παρεμπόδισης της δεξιάς εμετικής προπαγάνδας.Και νομίζω ότι σήμερα έχουμε κάθε δικαίωμα να ασκήσουμε την πιο αυστηρή κριτική στους εργαζόμενους της ΕΡΤ για την αδράνειά τους αυτή, γιατί εμείς, οι πραγματικά αριστερές δυνάμεις, είμαστε εκείνοι οι οποίοι σταθήκαμε αποφασιστικά στο πλάι τους, όταν το 2013 η σαμαροβενιζελική ενιαία δεξιά χολέρα τους πέταξε στο δρόμο εν μιά νυκτί!

Εμείς στηρίξαμε τη μακρόχρονη αγωνιστική τους κινητοποίηση για να ξανακερδίσουν τις δουλειές τους, εμείς στηρίξαμε και υπερασπιστήκαμε την ΕΡΤ ΟΠΕΝ των απολυμένων, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι μόλις η δεξιά σταλεί στα τσακίδια, τότε η νέα ΕΡΤ θα αλλάξει ριζικά τη ρότα της και θα γίνει βήμα του λαού.

Δυστυχώς, δεν έγινε τίποτε γιατί η συριζέικη μασκαράτα έβαλε και την ΕΡΤ στην ίδια ρότα της συνήθους καθεστωτικής δημοσιογραφίας, για να την παραδώσει στο πιάτο ξανά στους πινοτσετικούς νεοφιλελεδες του Μητσοτάκη,του Γεραπετριτη,του Πέτσα και του Ζούλα.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κάνουν σήμερα την πάπια στη δεξιά λοιμική,επειδή το 2015-2019 αποδέχτηκαν και προέβαλαν άκριτα την κωλοτούμπα του τσιπρικού θιάσου σκιών,που έκανε το μαύρο άσπρο!

Πάντως η αδρανειά τους δε διασφαλίζει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ από νέες ανάλογες με του 2013 περιπέτειες, όταν μάλιστα όλα φανερώνουν ότι έρχονται νέα μνημόνια κι ότι οι νέοι δανειακοί όροι της βερολινέζας γριάς καρακαξας και του ΔΝΤ θάναι πάλι αμείλικτοι.

Γιατί να μην απαιτήσουν την επαναφορά της απόφασης που διέταξαν το 2013 για την ΕΡΤ,και που άλλωστε οι Αδωνοβορίδηδες περιμένουν πώς και πώς την ώρα να την εφαρμόσουν ως δική τους ρεβάνς;

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πρέπει να ξυπνήσουν τώρα,για το κοινό καλό των εργαζομένων της ταλαίπωρης χώρας μας, ιδιαιτέρως μπροστά στη συμφορά που επέρχεται για τα εργατολαϊκά δίκια, με πρόσχημα τον κορωνοϊό...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

2 Μαΐου 2020 στις 5:56 π.μ.

Για οσο στην ΕΡΤ θα διαφεντευει ο συροζο εργατοπατερας Καλφαγιαννης
δεν προκειται ν αλλαξει απολυτως τιποτε Ενας καλοταισμενος εργατοπα
τερας τυπου Καλφαγιαννη δεν προκειται να ενεργοποησει σε αγωνες το
προσωπικο της ΕΡΤ που σημερα ειναι κατω απο τη μποτα του Ζουλα
Η δραστηριοτητα του Καλφαγιαννη κατα τη διαρκεια του ``μαυρου``της
ΕΡΤ δεν ειχε αλλο σκοπο παρα το πως αυτος θα γινει ο πυροσβεστης
τυχον κινητοποιησεων στην ανοικτη πλεον ΕΡΤ

2 Μαΐου 2020 στις 6:08 π.μ.

Με τον συριζο εργατοπατερα Καλφαγιαννη αλλαγη δεν
προκειται να γινει ποτε στην ΕΡΤ Ο Ζουλας κατ εντολην
του Κουλη θα διαφεντευει εκει στη μαυρη πλεον ΕΡΤ

2 Μαΐου 2020 στις 1:43 μ.μ.

Επί της ουσίας, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Αν εγώ περίμενα μια διαφορετική αντίδραση, δεν ήταν από την πλευρά του Καλφαγιάννη, αλλά από τους άλλους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που είχαν νιώσει στο πετσί τους τι θα πει βερίκοκο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger