Home » , , » Πάμε για ανοησία της αγέλης

Πάμε για ανοησία της αγέλης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Μαΐου 2020 | 10:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μόνο τα χειρότερα καθάρματα θα πανηγύριζαν για 173 νεκρούς! Για 2.892 επίσημα κρούσματα, που τα περισσότερα έγιναν χάρη στα τεράστια λάθη του ΕΟΔΥ.

Τα νεοδημοκρατικά παράσιτα πήραν γραμμή να κάνουν σπέκουλα. Ο δεξιός ψάλτης και ο εγκληματίας Μητσοτάκης παρουσιάζονται σα “σωτήρες” από τους προδότες, τους ψεύτες και τους βολεμένους! Δεν είναι μόνο ύβρη, είναι πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας.

Η ΝΔ έπαιξε με το φόβο για τον ιό. Έκλεισε μέσα τον κόσμο, για να λεηλατήσει το δημόσιο χρήμα. Και τώρα που θα έρθουν οι τουρίστες χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο, τώρα που ανοίγουν ως και Δημοτικά το κόμμα της εξαπάτησης, της λεηλασίας και των μεγάλων εγκλημάτων μας λέει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Στην ουσία λένε πως ο ιός είχε από μόνος του ημερομηνία λήξης, χωρίς να χρειάζεται να βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο!

Πρώτα από όλα να δούμε τα νούμερα. 173 νεκροί. 6% των επισήμων κρουσμάτων. Αν πανηγυρίζουμε για 173 συνανθρώπους μας που χάθηκαν από λάθη του ΕΟΔΥ τι πρέπει να κάνουν άλλες χώρες όπως η γειτονική Βουλγαρία με 130, η Β. Μακεδονία με 113, η Αλβανία με 33;
Η Κούβα έχει 82 νεκρούς, η Βενεζουέλα 10, όταν στις γειτονικές χώρες συμμάχους των ΗΠΑ (Κολομβία – Βραζιλία γίνεται χαμός). Όπως το Βιετνάμ, που δεν έχει κανένα νεκρό, ή στη Βόρειο Κορέα που εξακολουθεί να μην έχει ούτε καν ένα κρούσμα;
Σωτήρας είναι μόνο ο Κιμ.

Στις Ευρωπαϊκές χώρες δεν έκλεισαν τα εργοστάσια γι αυτό ο ιός έκανε θραύση. Εδώ τα “εργοστάσια” είναι τα ξενοδοχεία. Είμαστε λοιπόν στην αρχή, εκτός αν βρεθεί φάρμακο.
Πάμε για ανοησία της αγέλης με τη διαφορά πως η συμμορία της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ) ελέγχει τα ΜΜΕ και πιστεύει έτσι πως θα κρύψει τα κρούσματα, όπως προσπάθησε να κρύψει το σκάνδαλο με τα σκοιλ ελικικού, το φιάσκο στον Έβρο κα.

Ας μας πει ο ψάλτης που χαίρεται που δεν έχουμε πάνω από 13.000 νεκρούς, γιατί δε συνεχίζουμε την ίδια τακτική, αφού είναι τόσο επιτυχημένη;
Γιατί δεν τηρούνται καν οι αποστάσεις στα σχολεία, όπου 15 μικρά παιδιά θα μπουν σε αίθουσες ανεξάρτητα των τετραγωνικών;
Γιατί δεν γίνονται δωρεάν αξιόπιστα τεστ σε όσους τουλάχιστον το επιθυμούν;
Γιατί δεν θα υπάρξει κανένας απολύτως έλεγχος στους τουρίστες;

Θυμίζω πως ο πρώτος νεκρός του μοιραίου πούλμαν με τους πενήντα και πλέον αρρώστους είχε ταξιδέψει σε χώρα, που ο ΕΟΔΥ θεωρούσε ασφαλή.
Αλλά δεν είναι μόνο εδώ αδίστακτοι απατεώνες. Στις ΗΠΑ πχ ο Τραμπάκουλας πανηγυρίζει γιατί έχει 100.000 νεκρούς κι όχι 200.000!
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως εδώ δεν λέγονται επιστημονικά πράγματα, αλλά σενάρια θρίλερ για να κάνει προπαγάνδα η κυβέρνηση.
Αυτή η προπαγάνδα, αυτό το άθλιο ψέμα, έχει τριπλό σκοπό.
Να κάνει σπέκουλα για τη δήθεν “επιτυχία” που ήρθε μόνο αφού κλειστήκαμε όλοι μέσα.
Να κρύψει αυτό που έρχεται με τον Τουρισμό.
“Εμείς σας σώσαμε μέχρι τον Ιούλιο. Μετά φταίτε εσείς”! Αυτό λένε!
Να δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας. Μιας ασφάλειας όμως που είναι ψεύτικη. Γιατί αρκετός κόσμος μπορεί να πιστέψει πως τελείωσε η επιδημία.

Εφόσον δεν έχει βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο δεν τελείωσε τίποτα.
Πολύ φοβάμαι μάλιστα πως τον Ιούνιο και Ιούλιο θα αρχίσει νέος γύρος με τα μικρά και τους τουρίστες.
Κατανοούμε πως επιστρέφουμε στο Φλεβάρη του 2020 όπου έρχονταν από το εξωτερικό ανενόχλητοι;

Χωρίς φάρμακο, ο ιός θα διαδοθεί. Βέβαια η συμμορία θα προσπαθήσει να κρύψει το έγκλημα που κάνει για να πάμε να δουλέψουμε να μας χαρατσώσουν και να παρασιτούν εις βάρος μας τα λαμόγια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger