Home » , » Κι οι πολεμοκάπηλοι το χαβά τους.

Κι οι πολεμοκάπηλοι το χαβά τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 | 6:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρώτα θα πούμε μια “ευχάριστη” είδηση. Θα κολλήσουμε Κορονοϊό από τους Εγγλέζους, που θα έρθουν μαζικά στην Ελλάδα, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο!
“Είναι αυτό ευχάριστο”; Για να πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της ΝΔ... Σκέφτονται τις συντάξεις των ηλικιωμένων θυμάτων που θα μείνουν στο ταμείο μέχρι να τις κλέψουν τα γαλάζια λαμόγια.
Όπως έλεγε κι ο Παΐσιος “θα πεθαίνεις από Κορονοϊό, αλλά δεν θα το λένε”.

Ο διάολος έβαλε το Μητσοτάκη να κλείσει τις εκκλησίες, είπε ένας παπάς. Δε θα πάω κόντρα. Αλλά τώρα που θα κλείσει τα σπίτια μας με το νέο Μνημόνιο, ποιος τον έβαλε; Το ΔΝΤ και η ΕΕ.
Κι ενώ βαδίζουμε άρρωστοι προς τον γκρεμό της νέας χρεοκοπίας, κάποιοι πολεμοκάπηλοι έχουν της ψωλής τους το χαβά.
Να αυξηθεί η θητεία!
Να πάρουμε όπλα!
Να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας!

Να τα πάρουμε ένα – ένα. Πάντα, όση και να είναι η θητεία, υπήρχαν κάποιοι ανικανοποίητοι που την ήθελαν μεγαλύτερη. Πόσο μεγάλη; Ας πούμε πως μόνο αν παίρναμε σύνταξη σα στρατιώτες, θα ήταν ευχαριστημένοι. Ποιος θα δούλευε; Οι στρατιώτες, για να οικονομήσουν οι στρατηγοί.

Ούτε μια ώρα αύξηση θητείας. Μείωση τώρα. Έχουμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα από το ακούμε μαλάκες να μας πρήζουν το συκώτι. Όποιος θέλει καψόνια, να κάνει στο εαυτό του.

Περί όπλων. Ομοίως όποιος γουστάρει όπλα, να ξηλωθεί ο ίδιος να πάρει. Να δώσει την περιουσία του να πάρει πλοία, αεροπλάνα, άρματα, πυροβόλα, ό,τι γουστάρει.
Εμείς δεν έχουμε ούτε για φαΐ. Και βέβαια δεν θα πληρώσουμε τις μίζες του κάθε λαμόγιου. Γιατί για να διαλέξουν κάποιοι συγκεκριμένα όπλα, πέφτει λάδωμα. Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος που τα άρπαξε, το ξέρουν οι πάντες. Αυτός ήταν ο πιο βλάκας και πήγε μέσα.

Άλλωστε τι να τα κάνεις τα όπλα; Αν πάρουμε εμείς, θα πάρουν κι οι Τούρκοι. Και θα μπούμε σε ένα ανταγωνισμό που θα μας χαντακώσει. Γιατί κερδισμένες θα είναι οι βιομηχανίες όπλων. Αυτές έχουν πολλά κέρδη, μη τους δώσουμε άλλα, δεν θα ξέρουν τι να τα κάνουν.

Τα συμφέροντα. Τα καλά και συμφέροντα ποιανού; Αυτού που θα σκοτωθεί στον πόλεμο; Που θα μείνει ανάπηρος; Που θα χάσει φίλους και συγγενείς; Που θα δει το σπίτι του να ανατινάζεται; Ή που θα πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει στο μαυραγορίτη για ένα πιάτο φαΐ; Μάλλον δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του κόσμου.

Εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των πλουσίων παρασίτων. Που θα την κοπανήσουν, θα πάνε στο εξωτερικό (αν δεν μένουν ήδη εκεί) να γλυτώσουν την επιστράτευση, παρέα με τα λεφτά από την εκμετάλλευση του κόσμου. Κι όταν τελειώσουν όλα, θα έρθουν για να αγοράσουν ό,τι απέμεινε, για ένα κομμάτι ψωμί.

Τα συμφέροντα πολυεθνικών, μαυραγοριτών, τα συμφέροντα των κηφήνων. Δε σφάξανε! Δε θα πεθάνουμε γι αυτούς, έχουν πολύ θράσος και πολύ μεγάλες απαιτήσεις.
Μας αρέσει η Ειρήνη.

Όσοι θέλουν πόλεμο, γιατί δεν πάνε εκεί που γίνεται πόλεμος να βγάλουν το άχτι τους; Ο Χαφτάρ θέλει εθελοντές. Τρεχάτε ακροδεξιοί! Τα συμφέροντα των πλουσίων Ελλήνων θα υπερασπίσετε, όπως θέλει η ΝΔ. Για την ΑΟΖ, ρε πατριώτες του κώλου!

Μην είστε κιοτήδες ρε, πηγαίνετε στη Λιβύη. Με την ευχή μου μέσα απ' το βρακί μου! Κι έμενα, το άθεο κομμούνι, αφήστε με εδώ να σας κουνάω το μαντήλι. Έχει περισσότερη ζέστη και λιγότερο ιό. Άντε ντε, τέλειωσε η καραντίνα. Πηγαίνετε να πολεμήσετε Τούρκους ή τουλάχιστο συμμάχους των Τούρκων.
Αλλιώς βουλώστε το! Σκάστε, βγάλτε το σκασμό! Σας δίνουν σανό οι τσοπάνηδες και το αναμασάτε. Μη το φτύνετε όμως στα μούτρα μας, αχρεία γαλάζια αιγοπρόβατα!

Ο μόνος πόλεμος που διεξάγεται είναι ο ταξικός. Οι πλούσιοι εναντίον των φτωχών. Σε αυτόν εμείς πολεμάμε με κάθε μέσο. Και σκοπεύουμε να νικήσουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger