Home » , , » Τα λεφτόδεντρα και ο Αδωνις

Τα λεφτόδεντρα και ο Αδωνις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Μαΐου 2020 | 9:03 μ.μ.

Δυο πράγματα "μοιράζουν" απλόχερα οι τωρινοί εξουσιαστές. Ξύλο στον "εχθρό λαό" και πακτωλό δημόσιου χρήματος στα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα τους.

Ούτε στραγάλια να ήταν τα εκατομμύρια ευρώ, του αιματηρά φορολογούμενου λαού μας δεν θα τα σκορπούσαν τόσο απλόχερα για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές σκοπιμότητες τους και να φτιάξουν ένα τεράστιο επικοινωνιακό κυβερνητικό μηχανισμό, που παρόμοιος του δεν έχει ξαναϋπάρξει από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Κάναμε την παραπάνω εισαγωγή γιατί διαβάζουμε την κυβερνητική απόφαση -την υπογράφει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσα- με την οποία δίνονται "3.100.000 ευρώ για το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης (ΕΥΣΣΑ) της Εθνικής Αρχής Συντονισμού του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων". 

Αυτοί με τους οποίους μπλέξαμε, θεωρούν ότι η κυβερνητική εξουσία τους παρέχει ένα δάσος με λεφτόδεντρα, που καρποφορούν με το αίμα και των ιδρώτα των λαϊκών στρωμάτων, και σκορπούν τα λεφτά όπου γουστάρουν.

Αλήθεια, γιατί δεν αναθέτουν στον Αδωνι -στο υπουργείο του οποίου ανήκει αυτή η υπηρεσία- να κάνει αυτή την δουλειά; Μόνο να διαφημίζει την σαβουροπραμάτεια του σαν τηλέμπορας ξέρει; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger