Home » , » Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε τα αργυρώνητα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια;

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε τα αργυρώνητα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Μαΐου 2020 | 8:16 μ.μ.

Δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε μια συνηθισμένη τακτική αντιπολιτευόμενων εφημερίδων, οι οποίες αν και ασκούν κριτική στην κυβέρνηση. όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να κατονομάσουν δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, περιορίζονται να "φωτογραφίσουν" πρόσωπα και καταστάσεις.
Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό μειώνει την αξιοπιστία των ισχυρισμών τους;

Το παρακάτω παραπολιτικού σχολιάκι υπάρχει στην εφημερίδα "Documento" που κυκλοφορεί:

Πανικός σε εκπομπή γνωστού καναλιού

Ενα μικρό αλλά ενδεικτικό περιστατικό από εκπομπή Σαββατοκύριακου σε μεγάλο κανάλι. 
Στην εκπομπή φιλοξενείται υπουργός και δύο δημοσιογράφοι, από δεξιά και αριστερή εφημερίδα. Προτού βγουν στον αέρα ο τηλεπαρουσιαστής ρωτά τον υπουργό αν θέλει να τον ρωτήσει για τα ΚΕΚ. ο υπουργός απαντά αρνητικά και ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν ρωτά αλλά βγάζει εκτός πλάνου και τον δημοσιογράφο από την αριστερή εφημερίδα, μην και κάνει το λάθος και ρωτήσει σχετικά τον υπουργό! 
Μικρή λεπτομέρεια: ο υπουργός δεν εμφανίζεται τις άλλες ημέρες στο κανάλι γιατί έχει μαλώσει με παρουσιαστή καθημερινής εκπομπής!


Πρόσφατα είχαμε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε "Ρέει το χρήμα προς τους μιντιάρχες", στην οποία αναφερόταν αναλυτικά στα τεράστια ποσά, δημοσίου χρήματος με τα οποία "μπούκωσε" η κυβέρνηση τους βαρόνους των ΜΜΕ. Δεν θα έπρεπε όμως να ονοματίζονται και τα αργυρώνητα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger