Home » , , » Εκτος από διαφημιστής καπιταλιστών, η "μαϊμουδίτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένος άντρας", Δ. Καμπουράκης είναι και συνειδητός προβοκάτορας σε βάρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Βίντεο)

Εκτος από διαφημιστής καπιταλιστών, η "μαϊμουδίτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένος άντρας", Δ. Καμπουράκης είναι και συνειδητός προβοκάτορας σε βάρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 | 7:06 μ.μ.

Του Σ. Λ.

Μόλις ολοκλήρωσα την ανάγνωση του κειμένου του συντρόφου Κώστα Παπαδάκη, που ήρθε να συμπληρώσει κάποιες ουσιαστικές πτυχές που είχα παραλείψει στο κείμενο μου, για την επιχειρούμενη εμπλοκή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής και συναντώ στο διαδίκτυο ένα βίντεο που με εξόργισε.

Σ' αυτό ο υπάλληλος του Αλαφούζου -ή διαφορετικά "μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένος άντρας", όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Π. Πολάκη- Δ. Καμπουράκης, εκτός του ότι, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος, δεν είναι παρά ένα παπαγαλάκι της Ν.Δ, πέρα ότι έχει αναλάβει να συμμετάσχει στην διαφημιστική καμπάνια για να προωθήσει τις προστατευτικές μάσκες που κατασκευάζει ο φίλος της πρωθυπουργικής οικογένειας, Αχιλλέας Νταβέλης, έχει χρόνο να κάνει τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες επιδίδεται σε άθλιες προβοκάτσιες.

Και η σημερινή έχει σχέση με την αρχική αναφορά. Εριξε κι' αυτός την λάσπη του στοχοποιώντας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Και το έκανε με έναν τέτοιο γκεμπελίστικο τρόπο, που δυσκολεύεσαι να τον χαρακτηρίσεις. Συνεπικουρούμενος στις απόψεις του από ένα γνωστό μπατσοσυνδικαλιστή, ούτε λίγο ούτε πολύ απεφάνθη ότι η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλύπτει τους εμπόρους ναρκωτικών που υπάρχουν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής"!!!

Προσωπικά δεν είμαι της άποψης ότι τα αστικά δικαστήρια είναι αρμόδια για να λύνουν τις όποιες διαφορές. Δεν θα με χαλούσε όμως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να έκανε μια μήνυση και αγωγή στον άθλιο Καμπουράκη και να τον ανάγκαζε να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Σπάνια συναντάμε τόσο ελεεινές και τρισάθλιες προβοκάτσιες όπως την παρακάτω του Καμπουράκη
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger