Home » , » Δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών προσπαθεί να ξεπεράσει τις "επιδόσεις" Πορτοσάλτε και τα καταφέρνει!

Δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών προσπαθεί να ξεπεράσει τις "επιδόσεις" Πορτοσάλτε και τα καταφέρνει!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Μαΐου 2020 | 8:17 π.μ.

Μια κυρία δημοσιογράφος, με μεγάλη διαδρομή στον έντυπο τύπο, ονόματι Βένα Γεωργακοπούλου, μπορεί να μετέφερε τα πονήματά της από το protagon στην Εφημερίδα των Συντακτών, δεν άλλαξε όμως στο παραμικρό το πνεύμα που διέπει τα κείμενα της.

Το πολιτικό σκεπτικό που διέπει τα γραφόμενα της, στην ιστοσελίδα του Σταύρου Θοδωράκη, το μετακόμισε αυτούσιο στα άρθρα της στην "ΕφΣυν".

Το χθεσινό όμως κείμενο, χτύπησε ταβάνι σε αθλιότητα. Στο εμετικό της άρθρο, με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Ακροδεξιοί και μπαχαλάκηδες", χαρακτηρίζει τους νεολαίους που έκαναν τελευταία στην παρουσία τους σε πλατείες, μετά τόσο καιρό εγκλεισμού, "γελοίους και επικίνδυνους". 
Ανακάλυψε επίσης, αντιεξουσιαστές "που, ακόμα και τον θάνατο και την οικονομική καταστροφή της χώρας, τη βλέπουν στο ποτήρι τους και πίνοντας την πίνουν".  '

Και το παραλήρημα της κυρίας συνεχίζεται: "Για να ξεμουδιάσει το κίνημα, να κάνει στρέτσινγκ, πρέπει να πετάξει μολότοφ, να κάνει πορείες, να σπάσει βιτρίνες και ATM. Γιατί, λέει, υπάρχει «καταστολή». Για τη δημόσια υγεία; Μπάου κάου". 

Για τις μολότοφ που δεν υπήρχαν, έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη, αφού το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει με κακότεχνο τρόπο, τα λεγόμενα Πορτοσάλτε-Οικονόμου.

Και για την ίδια δεν υπάρχει αστυνομική καταστολή, αφού βάζει την λέξη σε εισαγωγικά.
Να βαράνε οι μπάτσοι με γκλομπ, στο κεφάλι και στην πλάτη, παντού και να σκέπτεσαι ότι έχουν σκοπό να σε σκοτώσουν, για την κυρία Βένα οφείλεται γιατί "ορισμένοι όταν λάσκαραν τα μέτρα, ξαναπήραν τους δρόμους και τις πλατείες. Αλλες πλατείες. Τις δικές μας".

Που πας ρε φιλάρα γυρεύοντας, στην πλατεία της κ. Βένας;

Ασε το άλλο πια! Εσπασαν λέει κάποιοι νεολαίοι "βιτρίνες και ATM".
Εκαναν τέτοιο πράγματα τα καθάρματα; Απαράδεκτοι!
Επρεπε να είναι αστυνομικοί, να σπάνε κεφάλια να βαράνε με γκλοπ, να κλωτσάνε στο κεφάλι και στο πρόσωπο άσχετο πολίτη, να τον χτυπάνε με μπουνιές και να τον αναγκάζουν να φτύνει 3 δόντια, για να δείξει κατανόηση και επιδοκιμασία η κυρία Βένα.

Οσο για το ότι η κυρία Γεωργακοπούλου, ταυτίζει τους αντιεξουσιαστές με τους ακροδεξιούς καμιά έκπληξη. Σε περασμένα άρθρα της, είχε ταυτίσει τον σοσιαλισμό με τον «χιτλερικό εφιάλτη».

Να κάνουμε κατακλείδα στην ανάρτησή μας, με ένα μικρό απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας:

 «O Αλέξης Τσίπρας έκανε κάλεσμα στο όνομα του ΕΑΜ, ξεχνώντας πόσο ιδρώσαμε για να αφήσουμε πίσω διχασμούς και αίμα». 

Βένα Γεωργακοπούλου - δημοσιογράφος.

Μάλιστα. Το ΕΑΜ έδρασε και μεγαλούργησε ως παλλαϊκό, πατριωτικό και μαζικό κίνημα στα χρόνια της κατοχής. Στην κατοχή, λοιπόν, ο αντίπαλος ήταν οι Γερμανοί ναζί, η ελληνική κυβέρνηση που συνεργαζόταν με τους Γερμανούς ναζί, οι Ελληνες γερμανοτσολιάδες, οι χίτες και οι ταγματασφαλίτες. Κι αφού, λοιπόν, το ΕΑΜ προκάλεσε διχασμό, τότε η μόνη επιλογή που είχε ώστε να μην διχάσει ήταν να συνεργαστεί με τους παραπάνω.
Αυτό προφανώς δεν έγινε και η στάση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ απογοήτευσε την κυρία δημοσιογράφο. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

12 Μαΐου 2020 στις 2:25 μ.μ.

Η συγκεκριμένη βέβαια δεν είναι κάποια δεξιουρα ( sic) που ξαφνικα μπηκε στην εφημεριδα των συντακτων.Ήταν στο Ρηγα απο φοιτητρια ,στην Αυγη ,στην Ελευθεροτυπια επι Φυντανιδη.Ο χωρος της παντα ήταν η ανανεωτικη αριστερα ,ο χώρος δηλαδη που εμφανιστηκε μεσα στη δικτατορια σαλιαριζοντας με τον Γλυξμπουρκ κ την φιλελευθεροποιηση Παππαδοπουλου και μας ελπιζω να μας τελειωσε με το μνημονιο των 99 χρονων που υπέγραψε ο " ηγετης" της.Όλοι αυτοι οι κοσμοπολιτες " αριστεροι" ειναι απλα η αλλη όψη του Πορτοσαλτε...

13 Μαΐου 2020 στις 5:51 π.μ.

Εγραψα κι εγω ενα σχολιο γι αυτη την κυρια αλλα χαθηκε
στα σκοταδια

13 Μαΐου 2020 στις 6:49 μ.μ.

Αν δεν ηταν υβριστικο το σχολιο του melito γιατι να μην αναρτηθει βαθυ κοκκινο??

14 Μαΐου 2020 στις 12:49 π.μ.

Η Βένα Γεωργακοπούλου αντιπροσωπεύει την πιο ακραία δεξιά τάση της ρεφορμιστικής ψευτοαριστεράς. Μια τάση εκατό τοις εκατό αντικομμουνιστική, μέχρι μυελού των οστέων, ευρωλακέδικη και ΝΑΤΟδουλη ως εκεί που δεν πάει άλλο. Δεν είναι τυχαίο ότι η καθεστωτική πολιτική ψευτιά, εδώ και δεκαετίες ονομάζει όλη αυτή τη μαυρίλα "εκσυγχρονιστική", "ανανεωτική" κι όλα αυτά τα κουραφέξαλα που καμιά σχέση δεν έχουν με την ουσία αυτών των λέξεων και εννοιών. Η Γεωργακοπούλου είναι η δημοσιογραφική έκφραση ακριβώς αυτής της αντιδραστικότατης τάσης, που προέρχεται από τον πάτο του οπορτουνιστικού βούρκου και από το σωρό της προδοτικής κοπριάς την οποία συσσώρευσε στο ρεφορμιστικό χώρο η γραμμή των Κύρκου,Κουβέλη,και η πολιτική του κυβερνώντος Τσίπρα. Οι οπαδοί των Κύρκου-Κουβελη -όσοι απόμειναν στον αχταρμά του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και δεν έχουν ήδη ενταχθεί απευθείας σε ΝΔ-ΠασοκοΚΙΝΑΛ,διαμορφώνουν ήδη μια ομάδα κρούσης μαζί με πρώην υπουργούς των μνημονιακών κυβερνήσεων Τσίπρα.Προκειται για μια ομάδα αδίστακτων πολιτικαντηδων που προορίζεται να παίξει ρόλο στα συναινετικά αντιδραστικά σενάρια της πλουτοκρατίας για τη διαχείριση της καλπάζουσας νέας κρίσης. Οι ακραίοι δεξιοί της ψευτοαριστεράς μας είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τους ορίτζιναλ δεξιούς. Λειτουργούν σαν καταλύτης για να επιταχύνουν τη ρυμούλκησης όλου του ΣΥΡΙΖΑ στα αντιδραστικά σενάρια μιας συναινετικής λαίλαπας, τρισχειρότερης από τη συγκυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου με το θεσμολάτρη κυρ Φώτη! Επιταχύνουν την πορεία ένταξης και του ίδιου του Τσίπρα στα σχέδια αυτά. Η Γεωργακοπούλου, με τα τωρινά κατορθώματά της δίνει τη συγκολλητική ιδεολογική-'θεωρητική' πλατφόρμα για να προχωρήσουν οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί όλων των εχθρών της πραγματικής προόδου στη χώρα μας. Αν το κομμουνιστικό μας κίνημα με σωστή ενιαιομετωπική τακτική κατάφερνε να τραβήξει κοντά του όσους πραγματικά αριστερούς δημοκράτες και πατριώτες εγκλωβίζει ακόμα στις γραμμές του ο ψευδεπίγραφος ΣΥΡΙΖΑ, θα έκανε ένα σημαντικό βήμα στο δρόμο της απόκρουσης όλων αυτών των μαύρων σχεδίων, για τα οποία η...δεξιά της δεξιάς του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξαμοληθεί σαν το λαγό, με προμετωπίδα τις παρόμοιες μπαρούφες της κάθε Γεωργακοπούλου!

14 Μαΐου 2020 στις 1:50 π.μ.

Ένα ακόμη σίχαμα από την πασοκοσυριζοπρακτοροφυλλάδα που λέγεται Εφημερίδα των Συντακτών. Εάν σκεφτεί κανείς τί υποκείμενα τύπου Θέμου, Μασσαβέτα κλπ βγήκαν από εκεί

14 Μαΐου 2020 στις 10:19 μ.μ.

Βέβαια, σύντροφε deldio, ο Θέμος μαυροτρύπας και ο άλλος,ο μαύρος και θεοσκότεινος εκείνος Μασσαβέτας βγήκαν μέσα από την Ελευθεροτυπία του Κιτσάρα και του Φυντανίδη, κι όχι από τη "Συντακτών". Ωστόσο,όπως όλα δείχνουν, η "Συντακτών" στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις, με δημοσιογραφικά κατορθώματα τύπου Βένας, ετοιμάζεται να διαδραματίσει ένα ρόλο αντίστοιχο με εκείνο της αλήστου μνήμης ΠΡΩΤΗΣ, στο χώρο του ΚΚΕ! Θυμήσου τι ρόλο βαρούσε αυτή η ΠΡΩΤΗ στα μαύρα εκείνα χρόνια 1988-1990, όταν ο απροκάλυπτος ρεβιζιονισμός αποκάλυπτε καθημερινά το πραγματικό αντικομμουνιστικό του πρόσωπο, χωρίς προσωπείο. Μνήμες προ ...τριακονταετίας! Πώς πέρασαν τα άτιμα τα χρόνια ... Ίδια η αντιδραστική γραμμή σε διαφορετικό χάρτινο περιτύλιγμα και υπό διαφορετικό τίτλο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger