Home » , , » Ενα σενάριο που θέλει αστυνομικό να παγιδεύεται από αντιεξουσιαστές, να δέχεται άγριο ξυλοδαρμό και να σκέπτεται: "θα με σκοτώσουν στο ξύλο".

Ενα σενάριο που θέλει αστυνομικό να παγιδεύεται από αντιεξουσιαστές, να δέχεται άγριο ξυλοδαρμό και να σκέπτεται: "θα με σκοτώσουν στο ξύλο".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 | 8:27 μ.μ.

Κάντε μια υπόθεση εργασίας. Σκεφτείτε ότι μια οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών παγίδευε έναν αστυνομικό. Ενας απ' αυτούς κάνει κεφαλοκλείδωμα στο μπάτσο και άλλη μια ομάδα απ' τους αντιεξουσιαστές  τον βαράνε με γκλομπ, στο κεφάλι και στην πλάτη, παντού.

Το υποτιθέμενο σκηνικό λέει ότι ο μπάτσος εκλιπαρεί με σπαρακτική κραυγή να σταματήσουν να τον χτυπάνε, αυτοί που αναίτια και απροκάλυπτα που έχουν επιτεθεί. Το όργανο της της τάξης, αισθάνεται  αφόρητους πόνους και σκέπτεται ότι οι αντιεξουσιαστές "θα τον σκοτώσουν στο ξύλο".

Κάποια στιγμή ο αστυνομικός σε μια άθλια κατάσταση, τραυματισμένος, κατορθώνει να ξεφύγει. Στην συνέχεια καταγγέλλει επώνυμα τον βάρβαρο τραμπουκισμό που δέχτηκε και φωτογραφίζεται με τα τραύματα που του είχαν επιφέρει οι εγκληματίες αντιεξουσιαστές.

Και το σενάριο τελειώνει εδώ για να τεθεί το παρακάτω ερώτημα. Αν ήταν πραγματική μια τέτοια είδηση δεν θα έκανε όλα τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων μονοθεματικά; Ολες οι ενημερωτικές υποτίθεται δεν θα την είχαν σαν "έκτακτη επικαιρότητα"; Δημοσιογράφοι επίπεδου Καμπουράκη, Πορτοσάλτε και Χατζηνικολάου, δεν θα αφιέρωναν τόνους μελάνι και ώρες τηλεοπτικού χρόνου για τα κοινωνικά αποβράσματα και κατακάθια που παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές;

Ακούστε τώρα παρακάτω την συγκλονιστική μαρτυρία κατοίκου της Κυψέλης στη σελίδα "Μένουμε Ενεργοί", για τον άγριο ξυλοδαρμό του από μπάτσους στο πογκρόμ που εξαπέλυσαν σε όλους/ες βρισκόταν στην πλ. Αγ. Γεωργίου.

Αυτή όμως η συγκλονιστική είδηση για τους αρχισυντάκτες των εφημερίδων αξιολογήθηκε ότι δεν αξίζει ούτε ένα μονόστηλο, ενώ για τους παραγωγούς τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών εκτιμήθηκε σαν γεγονός ανάξιο αναφοράς.   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger