Home » , » Οι μπάτσοι και "τα παιδιά της Μυκόνου" - Δυο ειδησούλες και ένα αυτονόητο συμπέρασμα

Οι μπάτσοι και "τα παιδιά της Μυκόνου" - Δυο ειδησούλες και ένα αυτονόητο συμπέρασμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Μαΐου 2020 | 7:31 μ.μ.


Του Σ. Λ.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας σύντροφος έκανε την αντιπαράθεση δυο κόσμων που υπάρχουν διαχρονικά στην Ελλάδα.
"Εκσυγχρονίζοντας" αυτή την διαπίστωση θα παραθέσω δυο "ειδησούλες" που συναντώ στο διαδίκτυο, σε μια ανάρτηση που θα μπορούσε να φέρει τίτλο "Τα παιδιά της Μυκόνου, και οι νεολαίοι της πλατείας Καλλιθέας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης".

Παρακάτω ένα δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της τηλεόρασης του Star:

"Αnti-coronavirus party έστησαν χθες το βράδυ οι Μυκονιάτες στην παραλία του Άι Γιάννη, χωρίς να αναλογιστούν τα μέτρα προστασίας. Δεκάδες άτομα ήταν ο ένας πάνω στον άλλον με τις αποστάσεις ασφαλείας να πηγαίνουν περίπατο, νομίζοντας ότι έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, οι συμμετέχοντες άναψαν φωτιά, έβαλαν φωτορυθμικά, πρόσφεραν αλκοόλ και με τη μουσική στο τέρμα ξεκίνησαν να χορεύουν ο ένας δίπλα στον άλλον. Είναι προφανές ότι οι αποστάσεις δεν τηρήθηκαν, όπως και οι οδηγίες για αποφυγή συγχρωτισμού. Μάλιστα, η τοποθεσία ήταν μυστική για να μην τους εντοπίσουν οι αρχές, ενώ το εν λόγω πάρτι οργανώθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Μόλις, όμως, το party έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους της περιοχής αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και έκανε συστάσεις"..

Τα παιδιά της Μυκόνου δηλαδή, θέλησαν να ξεσκάσουν και το έριξαν στο ποτό και στον χαβαλέ. Κάποια στιγμή κλήθηκε η αστυνομία, έκανε συστάσεις τους στους "ξεφαντωμένους" και αποχώρησε. Εκτακτα.

Ας δούμε τώρα και μια άλλη "ειδησούλα" που κυκλοφορεί πλατιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Χτες το βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα, Ματατζήδες και άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ εντελώς αναίτια εξαπέλυσαν ένα πογκρόμ σε νεολαίους οι οποίοι απλώς παρευρισκόταν στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Οι μπάτσοι έδειξαν τον "ανδρισμό" τους χτυπώντας όπου έβρισκαν με το γκλοπ τους τους νεολαίους, ενώ έριξαν δεκάδες χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και έπνιξαν με δακρυγόνα και χημικά τον κόσμο που απλώς καθόταν στην πλατεία. 




Εχοντας εμπιστοσύνη στην πολιτική αντίληψη των αναγνωστών μας, δεν χρειάζεται να παραθέσουμε το συμπέρασμα μετά την ανάγνωση αυτών των ειδήσεων. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger