Home » , » Το δίκιο των παρασίτων

Το δίκιο των παρασίτων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 | 1:46 π.μ.

Γράφει ο .mitsos175

Όταν κάποιος έχει δίκιο σ' ένα πράγμα, όποιος κι αν είναι, το παραδέχομαι. Ακόμα κι αν είναι ο χειρότερος εγκληματίας, το μεγαλύτερο παράσιτο.

“Η μία εξήγηση είναι ότι είναι κουτοπονηριά, δηλαδή και λέμε ότι θα ψηφίζαμε, αν ήμασταν εκεί, αλλά και δεν ψηφίζουμε. Η άλλη αίσθηση είναι ότι είχαν δίκιο οι άνθρωποι και δεν μπορούσαν να πάνε. Δεν ξέρω, για κάποιο λόγο, που δεν ξέρω εγώ. Μπορεί να είχαν ταξίδια, τι να πω. Η Φώφη να είχε και κομμωτήριο...”
Έλεγε, "o παπαγάλος και σεξιστής και με ονοματεπώνυμο  Γιάννης Πρετεντέρης" -αυτοί δεν είναι δικοί μας χαρακτηρισμοί, αλλά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ- για το αίσχος στη Βουλή, στο οποίο τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ φόρτωσαν κι άλλα στο Παπαγγελόπουλο, όπου θα τον καταδικάσουν, για να χαρούν τα γίδια τους. Και για να κλέβουν πιο ελεύθερα στο εξής.

Ποια μίζα και σαχλαμάρες; Εγώ έχουμε μαζικές δολοφονίες με το άνοιγμα των παιδικών σταθμών και των δημοτικών, για να πάνε να δουλέψουν οι είλωτες, που έχουν παιδιά.

Στο θέμα μας όμως. Το δεκανίκι απάντησε στον παπαγάλο:
“Έχω μιλήσει στο προηγούμενο διάστημα για παπαγάλους. Φαίνεται ότι αυτοί οι παπαγάλοι αποκτούν σήμερα ονοματεπώνυμο”.

Ποιος έχει δίκιο; Και οι δύο, όταν βρίζουν ο ένας τον άλλο. Παπαγάλος είναι ο Πρετεντέρης που κάνει ό,τι του πει ο φίλος του ο Κούλης και σεξιστής. Αλλιώς τι δεξιός θα ήταν; Μάλιστα είναι βασιλικότερος του βασιλέως. Πιο Μητσοτακικός από το Μητσοτάκη!

Όμως κι ο παπαγάλος έχει δίκιο, όταν μιλάει για κουτοπονηριά της Φώφης.
Βέβαια δεν έλειπε μόνο η Φώφη, αλλά και ο Κούλης! Ο οποίος, ενώ ενορχηστρώνει την πολιτική δίωξη ώστε να έχει υπό ομηρία το ΣΥΡΙΖΑ και να αποπροσανατολίζει, βγάζει την ουρά του απέξω.
Γιατί ξέρουν και οι δύο πως και σκάνδαλο υπάρχει και ένοχοι είναι οι δικοί τους. Γι αυτό δεν πήγαν, έστειλαν τα τσιράκια τους να κάνουν τη βρομοδουλειά.

Όμως ο παπαγάλος λέει στο δεκανίκι πως δεν είναι ίσα κι όμοια με το Μητσοτάκη. Πως θα έπρεπε να τσακιστεί να πάει, σαν καλή υπηρέτρια της οικογένειας Δρακουμέλ.
Εδώ, κυρία μου, ιδρώνουν οι άλλοι να κάνουν μια ατιμία της προκοπής, κι εσύ απουσιάζεις;

Το ΠΑΣΟΚ είναι παράτημα της γαλάζιας συμμορίας. Όλοι το ξέρουν αυτό και φυσικά ο Πρετεντέρης. Η Γεννηματά βιάστηκε να απαντήσει παίζοντας ένα ακόμα θέατρο στηρίζοντας όμως συνέχεια το Μητσοτάκη. Μην την μαλώνεις, κύριε Παπαγάλε μου, δε θα ξανακάνει.

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κλπ είναι συμμορίες. Έχουν ακριβώς τους ίδιους σκοπούς, το πλιάτσικο, αλλά τρώγονται μεταξύ τους για λεία.
Υπηρετούν δε όλοι το ίδιο άδικο και διεφθαρμένο Σύστημα από διαφορετικά πόστα.

Το ΠΑΣΟΚ μετά τη διάλυση του έγινε τσόντα της ΝΔ. Έτσι το λέει ο κόσμος. Εγώ το θεωρώ εξαγορά μιας επιχείρησης που φαλίρισε από την ανταγωνίστριά της.
Σαν υπάλληλοι της ΝΔ λοιπόν κανένας στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Κάνουν ό,τι διατάξουν από τη γαλάζια στάνη ενώ κάποια ψευτοκαυγαδάκια μεταξύ τους είναι για το κομματικό ακροατήριο όποιο τους έχει απομείνει. 
Κι αυτό είναι απόλαυση για το Νεοδημοκράτη, που έχει άχτι το ΠΑΣΟΚ (του Ανδρέα Παπανδρέου) όσο τίποτε άλλο.

Φυσικά ασχολούμαστε με τα νούμερα της πολιτικής επιθεώρησης, με όλα αυτά τα απίθανα που συμβαίνουν, για να γελάσουμε. Γνωρίζοντας ταυτόχρονα πως όλοι αυτοί υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο. Γι αυτό και δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα.
Πριν το Μαρινάκη πχ ήταν ο Κόκκαλης που έδενε και έλυνε στην Ελλάδα. Αύριο μπορεί να εμφανιστεί άλλος.
Η ουσία είναι πως πλουτίζουν εις βάρος μας.

Άντε τώρα να πάρουμε ένα κατοστάρικο να πάμε τουρισμό, να κολλήσουμε ιό, να ληστέψουν τα λαμόγια τα εκατομμύρια που έχασαν, από το  σκοιλ ελικικικού, γιατί εκείνα “λοιμώχθηκαν”, δηλαδή τους πήραμε χαμπάρι.

Είναι απατεώνες, είναι εγκληματίες, αλλά είναι τόσο γελοίοι, που δεν μπορούμε να τους δείρουμε γιατί έχουμε πέσει κάτω από τα γέλια!
Που θα πάει όμως, δεν θα τις γλυτώσουν τις φάπες. Κι όταν ο κόσμος πει να τους στείλει στα τσακίδια θα το κάνει για όλα τα λαμόγια, να είναι σίγουροι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger