Home » , » Αλλη μια μπατσάδικη απανθρωπιά με τις "ευλογίες" Χρυσοχοϊδη

Αλλη μια μπατσάδικη απανθρωπιά με τις "ευλογίες" Χρυσοχοϊδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 | 11:03 μ.μ.

Την είδηση μας την στέλνει φίλος στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.
Μας αναφέρει ότι σήμερα το πρωί τα "παλικάρια" του Χρυσοχοϊδη εισέβαλαν σε ένα κτήριο που ήταν υπό κατάληψη εδώ και 3 χρόνια στα Εξάρχεια, στην οδό Θεμιστοκλέους 58.

Εκεί είχαν βρει καταφύγιο κύρια Σύριοι μετανάστες και πρόσφυγες, περίπου 50 άτομα με τις γυναίκες και τα ανήλικα παιδάκια να αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία τους.

Οι μπάτσοι τους επέτρεψαν να γεμίσουν κάποιες σακούλες σκουπιδιών με τα λιγοστά υπάρχοντα τους, τους επιβίβασαν σε λεωφορεία και τους οδήγησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στη Πέτρου Ράλλη.
Αρκέστηκαν να τους καταγράφουν τα στοιχεία τους και τους πέταξαν στον δρόμο, αδιαφορώντας για την περαιτέρω τύχη τους.

Ανθρωποι πεινασμένοι με παιδάκια να κλαίνε, είναι ένα απίστευτα απάνθρωπο σκηνικό που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί μας αναφέρει ο επιστολογράφος μας.

Υ. Γ: Δημοσιογράφος που επικοινώνησε με την Διεύθυνση Αλλοδαπών, πήρε την πληροφορία ότι υπήρξε ένα γραφειοκρατικό κώλυμα με την δομή που είχε σχεδιαστεί να τους μεταφέρουν. 

Θα το παρακολουθήσουμε το θέμα..

***

Σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο εντοπίσαμε το παρακάτω κείμενο που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό της στο f/b η Μαρία Λούκα

Θα θελα να γράψω ντροπή αλλά κάπως έχει ξεφτίσει η λέξη.

Τα ξημερώματα η ελληνική Αστυνομία εκκένωσε βίαια μια κατάληψη στην οποία διέμεναν πρόσφυγες (άνθρωποι δηλαδή που χρήζουν προστασίας σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις)

Τους μετέφεραν στην Πέτρου Ράλλη για να απεικονίσουν τα κανάλια την εμπέδωση του δόγματος της «σιδερένιας τάξης» στα τρομοκρατημένα πρόσωπα παιδιών.

Και μάντεψε τι τους έκαναν μετά;

Εντελώς κυνικά τους παράτησαν στη μέση του δρόμου, άστεγους/ες και αβοήθητους/ες, χωρίς κανένα μέλημα για το που θα κοιμηθούν και αν έχουν να φάνε.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν λίγη ώρα στην πλατεία Εξαρχείων, όπου κατέληξαν οι προσφύγισσες με τα παιδιά τους και όλη τους τη ζωή μαζεμένη σε μια τσάντα σκουπιδιών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger